Buffalo – Carolina 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Los Angeles 4:2 (kon.) | New Jersey – Dallas 5:2 (kon.)
Detroit – Toronto 3:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:3 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 2:3 (kon.)
Boston – NY Rangers 2:3 (po pr.)
konec
New York Rangers
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Los Angeles Kings
Sobota 16.12.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 J. T. Miller - 4:2
     
    59:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jimmy Vesey po zablokování střely Alece Martineze od modré čáry krásnou diagonální přihrávkou našel na pravém křídle Matse Zuccarella, který po prudké brzdě u hrazení nahodil puk před prázdnou bránu, a J. T. MILLER z blízkosti o tyč zamířil do sítě! Asistence: Mats Zuccarello a Jimmy Vesey.
    56:33 Rick NASH - 3:2
     
    56:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH před boxem časoměřičů ukradl Kings puk a po nádherném zpětném oblouku zavezl kotouč do levého kruhu pro vhazování, odkud krásnou střelou zápěstím nad vyrážečkou Jonathana Quicka zamířil do bližšího horního rohu brány!
    47:59 Torrey MITCHELL - 2:2
     
    47:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Marián Gáborík se po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla v mezikruží mezi dvěma protihráči parádně protáhl před bránu, kde se puk bekhendem snažil zasunout po ledě k levé tyči. Henrik Lundqvist sice fantasticky vymrštil proti jeho zakončení pravý beton, proti následné dorážce TORREYHO MITCHELLA už byl ale bezmocný – 2:2! Asistence: Marián Gáborík a Jussi Jokinen.
    34:43 Kevin HAYES - 2:1
     
    34:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ryan McDonagh na pravé straně zavezl puk do útočného pásma a ihned za modrou čárou byl tvrdě dohrán, těsně předtím ale krásnou bekhendovou přihrávkou našel v pravém kruhu najíždějícího KEVINA HAYESE, který střelou zápěstím nad pravým betonem Jonathana Quicka zamířil ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Ryan McDonagh a Michael Grabner.
    23:46 Marián GÁBORÍK - 1:1
     
    23:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MARIÁN GÁBORÍK před boxem časoměřičů převzal volný puk a po jeho zavezení do útočného pásma střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování zamířil mezi betony Henrika Lundqvista! Marián Gáborík oslavil svůj jubilejní 1000. zápas v NHL vyrovnávacím gólem! Asistence: Jussi Jokinen.
    10:23 Chris KREIDER - 1:0
     
    10:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER clonil dobře před bránou a táhlou střelu Kevina Shattenkirka zápěstím od modré čáry levou nohou usměrnil do protipohybu přesouvajícího se Jonathana Quicka! Chris Kreider vstřelil v letošní sezóně v přesilové hře svůj 5. gól a Rangers vedou 1:0! Asistence: Kevin Shattenkirk a David Desharnais.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Kreider (Shattenkirk, Desharnais), 35. K. Hayes (McDonagh, Grabner), 57. Rick Nash, 60. J. T. Miller (Zuccarello, Vesey) – 24. Gáborík (J. Jokinen), 48. T. Mitchell (Gáborík, J. Jokinen)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), Holden, Skjei, Shattenkirk, M. Staal (A), Br. Smith – Kreider, Desharnais, Bučněvič – Rick Nash, J. T. Miller, Zuccarello (A) – Grabner, K. Hayes, Fast – Carey, Nieves, Vesey. Trenér: Alain Vigneault.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Muzzin, Doughty (A), MacDermid, Martinez, Forbort, Folin – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, Kempe, Toffoli – Gáborík, T. Mitchell, J. Jokinen – Clifford, N. Shore, Lewis. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Brian Pochmara. Čároví: Matt MacPherson, Darren Gibbs

    Diváci: 17756
    thejrc.org