Buffalo – Carolina 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Los Angeles 4:2 (kon.) | New Jersey – Dallas 5:2 (kon.)
Detroit – Toronto 3:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:3 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 2:3 (kon.)
Boston – NY Rangers 2:3 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
San Jose Sharks
Sobota 16.12.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:34 Sam GAGNER - 4:3
     
    64:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Hosté přišli před brankou Canucks o puk, a tak se do přečíslení dostali Edler a Gagner. SAM GAGNER dostal přihrávku, bekhendovou střelou poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Alexander Edler.
    54:11 Brent BURNS - 3:3
     
    54:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A znovu BRENT BURNS od modré čáry. Tentokrát se už jeho rána ujala, puk zapadl do branky, Jacob Markström se hodně rozčiloval, puk byl před brankou možná ještě tečovaný, je vyrovnání. Asistence: Joel Ward.
    38:16 Marcus SÖRENSEN - 3:2
     
    38:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je zaděláno na drama. První střelu domácí brankář dokázal zastavit, na následnou dorážku MARCUSE SÖRENSENA byl už krátký Puk si přikopl bruslí, a pak rychle holí snížil. Asistence: Justin Braun a Jannik Hansen.
    31:56 Brock BOESER - 3:1
     
    31:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek rychle proměnil přesilovou hru. Nejprve trefil BROCK BOESER tyčku, akce pokračovala dál, a pak se už domácí hráč trefil přesně. Krásná akce znamená vedení Canucks o dva góly. Asistence: Daniel Sedin a Henrik Sedin.
    14:27 Markus GRANLUND - 2:1
     
    14:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Daniel Sedin vypálil, jeho střelu vyrazil brankář Sharks jen před sebe. Puk získal Henrik Sedin, ktetrá nešel zcela volného MARKUSE GRANLUNDA, který měl snadnou úlohu. Asistence: Henrik Sedin a Daniel Sedin.
    10:45 Brent BURNS - 1:1
     
    10:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilovce znamená, že je vyrovnáno. Postaral se o to povedenou ránou od modré čáry BRENT BURNS. Tento obránce prostě vypálit umí a předvedl to nyní. Asistence: Logan Couture a Joe Pavelski.
    00:44 Markus GRANLUND - 1:0
     
    00:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka a hned v první minutě se domácí dostávají do vedení. Z předbrankového prostoru usměrnil puk do branky MARKUS GRANLUND. Asistence: Daniel Sedin a Henrik Sedin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. M. Granlund (D. Sedin, H. Sedin), 15. M. Granlund (H. Sedin, D. Sedin), 32. Boeser (D. Sedin, H. Sedin), 65. Gagner (Edler) – 11. Burns (Couture, Pavelski), 39. Sörensen (Braun, Hansen), 55. Burns (J. Ward)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, D. Pouliot, Del Zotto, Biega, B. Hutton, Stecher – D. Sedin, H. Sedin, Vanek – Eriksson, Gagner, Boeser – Goldobin, Burmistrov, Virtanen – B. Gaunce, Dowd, M. Granlund.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Braun, Dillon, Burns, Heed, DeMelo – M. Karlsson, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, Labanc – Meier, Tierney, Donskoi – J. Ward, Sörensen, Hansen.

    Rozhodčí: Luxmore, Kozari – Gibbons, Alphonso

    Diváci: 17 278
    thejrc.org