HC Litvínov – Kladno 7:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 14.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jela tři na dva. Bečka přihrál do druhé vlny TOMÁŠI PŘIBYLOVI, kterého sice atakoval jeden z Pirátů, takže mu rána nesedla, ale i přesto projela Běhulovi mezi betony. Asistence: Jan Bečka a Daniil Petrov.
     
    40:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Piráti ještě nebyli zcela v pěti hráčích, čehož Energie využila. Vodičkovo nahození od modré se dostalo na hůl Janaty který si připsal první dorážku. Vyražený puk Běhulou našel pouze RADKA PROŠKA, který doklepl za roztaženou chomutovskou jedničku. Asistence: Jiří Janata a Petr Vodička.
     
    28:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Povedená akce MICHALA HORKÉHO. Mladý útočník Energie si sebral puk někde v levém rohu, kde udělal tři otočky, čímž zmátl celou chomutovskou obranu, vybruslil si na hranici pravého kruhu, odkud otřel parádní ránu o zadní tyčku. Bez asistence.
     
    23:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie si bere dvougólové vedení zpět. Šik přihrával z levého rohu před branku na Horkého, k němuž puk i přes ztlumení Pirátů doputoval. Ten pak mohl najít ONDŘEJE PAJKA, který poslal puk po ledě do brány. Asistence: Michal Horký a Otakar Šik
     
    20:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti skórují. Krejčiřík vyhrál buly na Rindoše, jehož rána skončila i FRANTIŠKA WÁGNERA, ten z těsné blízkosti poslla puk do sítě. Asistence: Josef Rindoš, Vojtěch Krejčiřík.
     
    14:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se ujímá dvougólového vedení. Nahození od modré trefilo Běhulu do masky, od které padl gól. Autorem nahození byl ONDŘEJ PAJK, jenž si tak připsal druhou branku v utkání. Bez asistence.
     
    01:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jde do vedení. Bečkova střela byla sražena ke střelci MICHALU HORKÉMU, který si vzal kotouč a bekhendem zakončil po ledě. Běhula puk asi trochu ztlumil, protože se za čáru posouval velmi pomalu. Asistence: Jan Bečka, Marek Pastyřík.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 21. Wágner (Rindoš, Krejčiřík) – 2. Horký (Bečka, Pastyřík), 15. Pajk, 24. Pajk (Horký, Šik), 29. Horký, 41. Prošek (Janata, Vodička), 53. Přibyl (Bečka, Petrov)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák, Studený, Procházka, Hajič – Köver, Bajer, Wágner, Polák, Chlán, Kulich, Veselý, Rindoš, Krejčiřík, Šišolák, Šilar, Adámek
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Grančarov) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Bernáth, Kala, Vodička – Chodounský, Horký, Tlačil, Salnikov, Šik, Pastyřík, Davídek, Bečka, Petrov, Halberštát, Prošek

    Rozhodčí: Hlinka – Janíček, Goltsch
    thejrc.org