Opava – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Šumperk – Kopřivnice 5:0 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 2:1 (kon.)
Mor. Budějovice – David Servis 5:0 (kont.) | Dvůr Králové n. L. – Řisuty 2:4 (kon.) | Kolín – Nymburk 4:2 (kon.)
Klatovy – Písek 3:1 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 3:4 (kon.) | Sokolov – Děčín 4:3 (1:0 po s.n.)
Most – Vrchlabí 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Kobra 2:1 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
Letňany – Trutnov 7:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 16.12.2017, 17:00 • Zimní stadion, Šumperk • 2. liga skupina Východ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání druhé hokejové ligy, skupiny Východ, mezi týmy Šumperka a Kopřivnice je minulostí! Domácí potvrdili, že z jejich ledu se body prostě neodváží a připsali si další 3 body do tabulky! Poklidné vítězství v 56. minutě korigoval kapitán Tomáš Sedlák a o dvě minuty později ještě jeho spoluhráč Milan Ostřanský. Hosté si tak po sympatickém výkonu nakonec odváží nášup v podobě pětibrankového rozdílu!

    Nutno vyzdvihnout také domácího brankáře Vlastimila Lakosila, který i přes snahu hostujícího celku, dokázal udržet už druhé čisté konto za sebou a neinkasoval přes 140 minut! Kromě toho se představila opět také střelecká forma Draků, která podpořila další neméně vysoké vítězství!

    To je ode mně ze zimního stadionu v Šumperku pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a u dalšího utkání Draků, naviděnou! (19:05:46)
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Hostující hráči by se zřejmě nejraději viděli v autobuse na cestě domů a poslední vteřiny utkání tak drží puk za vlastní brankou.
     
    58:51
    Zimním stadionem v Šumperku už zní opět Vysoký Jalovec, což je tradičním chorálem domácích příznivců při vedení v posledních minutách!
     
    58:33
    Hosté už se ani nesnaží o korigující branku a Draci je v tomto směru rozhodně nepodporují! Ti se totiž dostávají do dalších šancí a k další brance jim chybí pouze přesnost střel.
    57:53 OSTŘANSKÝ - 5:0
     
    57:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Další a rozhodně jeden z pojišťujících gólů si připisují domácí hráči Šumperka! Hosté nestíhají výbornému bruslení svých soupeřů, stejně tak jako jejich kombinacím! Po další takové se dokázal prosadit MILAN OSTŘANSKÝ! Asistence: Radek Fischer, Jakub Lehečka.
     
    57:21
    I domácí fandové už nyní vědí, že si jejich milovaný klub odnese i z dnešního utkání plný počet bodů a hlasitě jej podporují.
     
    56:30
    V taktéž souměrné situaci se dostal ke střele do poloodkryté soupeřovy svatyně Lukáš Králík, ten ale narozdíl od svého spoluhráče volil ránu pod víko a cílový prostor přestřelil!
    55:51 SEDLÁK - 4:0
     
    55:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Tentokrát to ale domácí hráči vymysleli na jedničku a dostávají se do poklidného čtyřbrankového vedení! Všem šancím hostující Kopřivnice je tak zřejmě konec! Jiří Půhoný vymyslel geniální pas na volného TOMÁŠE SEDLÁKA, kterému nedělalo potíže dostat puk do zcela odkryté brány! Asistence: Jiří Půhoný.
     
    55:23
    O jeden z mála útočných výpadů v poslední třetině, se pokusili i hostující hráči, šumperský ochránce svatyně byl ale opět na svém místě a přidržením puku přerušil hru.
     
    54:45
    Nyní sledujeme časté a tvrdé souboje za brankou domácího Lakosila, i v nich ale převažují především hráči Šumperka a získávají puk.
     
    53:39
    Šumperští celkem polevili v tlaku z prvních dvou třetin, ani hostující celek ale nevypadá, že by se snažil o nějaký zvrat v utkání, nebo alespoň korigující branku.
     
    52:56
    Z hokejky jednoho ze šumperských hráčů se dostal puk až na zakázané uvolnění a situace se bude opakovat.
     
    52:36
    Sudí nyní správně odpískal domácím hráčům ofsajd, vhazovat se tak bude před zatím vynikajícím Lakosilem.
     
    51:54
    Domácí v plném počtu.
     
    51:46
    Bartošák nejprve dobře převzal puk na útočné modré, následně byl ale tvrdě, přesto čistě atakován u mantinelu a důsledkem toho je další vyhození puku z řad šumperských.
     
    50:50
    První minuta přesilové hry se ale hostujícím hráčům příliš nepovedla a další útočnou akci musí založit opět z vlastního obranného pásma.
     
    50:00
    První polovina posledního dějství je také minulostí a do posledních deseti minut vstupují hostující borci přesilovou hrou 5 na 4! Podaří se jim vsítit snižující branku?
     
    49:54
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Ostřanský – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    49:30
    Šumperští hokejisté sice dlouhou dobu drželi puk na svých holích, nedokázali se asle přes pozornou soupeřovu obranu probojovat do žádné větší šance.
     
    48:20
    Nebezpečně nyní tečoval před bránou puk domácí Vachutka, ani jeho pokus se ale nevešel do prostoru tří tyčí!
     
    47:30
    I Draci ale nyní tápou v útočné fázi a nemohou se dostat do žádné kombinace v soupeřově pásmu.
     
    46:35
    Po Vachutkově chybné rozehrávce se dostal k puku v útočném pásmu hostující Pěnčík, tvrdá rána z jeho hole ale nebyla problémem pro vynikajícího Lakosila.
     
    45:30
    Jakub Schejbal uklidnil hru za vlastní bránou, aby mohli jeho spoluhráči v klidu vystřídat. Hosté se ale rychle po svém střídání vrhají napadat rozehrávku soupeře.
     
    44:45
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, ani jeden z aktérů dnešního střetnutí se ale nemůže dostat k nějaké vážnější útočné akci.
     
    44:24
    Vlastimil Lakosil nyní raději podržel puk pod svoji lapačkou, čelit bude ale vhazování ve vlastním obranném pásmu.
     
    44:17
    Po dalším z odrazů se dostal puk mimo vyhrazenou část kluziště, vahzovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    43:30
    Hráči TATRY se nyní nemohou dostat do žádného souvislého tlaku v útočném pásmu, domácí obránci je drží stále dál od středové čáry.
     
    42:35
    Nebezpečnou ránou z levé strany kluziště se nyní prezentoval domácí Lehečka, jeho tvrdá střela ale nenadělala hostujícímu brankáři přílišné potíže.
     
    41:42
    Tentýž ochránce svatyně nyní předvedl další ze svých triumfů, kdy polovičním provazem zabral celou šíři své brány a zamezil tak puku v cestě do sítě!
     
    41:10
    O střelu se pokusil také jeden z hostů, jeho ránu ale s přehledem podržel brankář Lakosil a přerušil hru.
     
    40:37
    Úvodní útočnou akci sice založili hostující hráči Kopřivnice, následnou ztrátou puku ale zavinili soupeřův rychlý protiútok, který ukončil neúspěšnou střelou zřejmě Králík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Skončila nám i druhá třetina mistrovského utkání mezi celky Šumperka a Kopřivnice. Druhých dvacet minut se obešlo bez jediné branky a do kabin se tak jde za příznivého stavu pro domácí celek. Ten má totiž na svém kontě za dosavadních čtyřicet minut už tři branky a úspěšně pádí za dalším domácím vítězstvím.

    Poslední třetina začne přibližně v 18:30, zůstaňte u ní s námi. Stále je pro hostující celek ve hře nějaký ten bod, které zde naposled uhráli všechny 3! Zda trenér v kabině promluví svým hráčům do duše a ti se ještě pokusí o nějaký nečekaný zvrat, se dozvíme za necelých 15 minut!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Dominik Suchý se dostal nikým nechráněný ke střele z mezikruží, jeho ne příliš tvrdá rána ale nebyla žádnými potíži pro domácího brankáře Lakosila.
     
    38:46
    V obranném pásmu hostujícího celku se dostal puk za hrazení po odrazu, vhazovat se bude před brankářem hromadou a to vše už pouze minutu a čtvrt před koncem druhé třetiny.
     
    37:50
    Nyní se nastolené tempo celkem uklidnilo, z čehož se snaží těžit především hráči Kopřivnice, kteří kombinují v útočném pásmu.
     
    37:13
    Sami si ale zadělávají na problémy a dalším zakázaným uvolněním přesouvají puk opět před vlastního brankáře.
     
    36:34
    Milan Ostřanský se nyní dostal před brankovištěm k zajímavé teči, puk ale minul bránu a hosté se stále úspěšně vyvarují další inkasované branky.
     
    36:08
    Hosté v plném počtu.
     
    35:30
    Ihned po zisku puku se snažili hosté i přes oslabení dostat do rychlého brejku, domácí Schejbal si ale na polovině srazil puk rukou a sudí zůstal němý.
     
    34:40
    Výsledkem ne příliš dobré, zato ale rozhodně důrazné hry hostujícího celku, je pouze další přesilová hra pro celek ze Šumperka. Jeho hráči budou ale muset opět vyrazit z vlastního obranného pásma.
     
    34:08
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Gola – 2 min., podražení).
     
    33:44
    Golman draků ale ví, jak své pochybení odčinit! Tentokrát se prezentoval dalšími úspěšnými zákroky při velké strumáži před jeho brankovistěm!
     
    33:10
    Nejistým byl nyní ve hře holí i domácí brankář Vlastimil Lakosil, vše se ale obešlo bez výrazných potíží ve formě snižující branky soupeře.
     
    32:44
    Z pravé strany kluziště se snažil obstřelit soupeřova brankáře šumperský Vymazal, cílový prostor se mu ale trefit nepodařilo.
     
    31:31
    Hosté ale stále neví, kde jim hlava stojí a nohy bruslí. Nápor soupeře se snaží bránit i obtavým padáním do střel a zatím úspěšně chrání svého ochránce svatyně od další inkasované branky.
     
    30:59
    Jiří Půhoný ale neproměnil ani svůj druhý samostatný únik, nyní v podobě trestného střílení a brankář hostí si zapisuje další z úspěšných zákroků!
     
    30:59
    Půhoný vybojoval puk na středu kluziště a dostal se do samostatného průniku, jeho bekendový blafák sice neúspěšný byl, ještě před tím byl ale faulován a následovat bude trestné střílení!
     
    30:37
    Domácí v plném počtu.
     
    30:16
    Sedlák mohl navýšit vedení svého celku již na čtyřbrankové, střelu ale směřoval jen vedle Hromadovy pravé tyče!
     
    29:30
    I v oslabení dokazují domácí hokejisté to, jak dokáží být nebezpeční, hosté takřka nemohou nabrat druhý dech.
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Gewiese – 2 min., krosček).
     
    28:25
    Minimálně třemi vynikajícími zákroky se nyní prezentoval domácí brankář Vlastimil Lakosil a stále tak drží čisté konto, které se mu mimochodem podařilo obhájit i v předešlém utkání!
     
    27:56
    Na závěr přesilové hry měl ještě dobrou možnost na vstřelení další branky Daniel Vachutka, puk ale netrefil zřejmě tak, jak by si představoval a minul bránu.
     
    27:03
    Hosté se ale už potřetí v tomto oslabení dokázali osvobodit a Draci budou muset rozjet svoji další útočnou akci až z vlastní třetiny.
     
    26:25
    Drakům se evidentně vyvíjený tlak vyplácí a odměnou jim je už nekolikátá přesilová hra v dnešním utkání. Nyní opět kombinují v útočném pásmu.
     
    26:13
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Kofroň – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:40
    Kopřivničtí se opět osvobozují lehkým vyhozením puku na útočnou třetinu a je vidět jasná dominance domácího celku, který už nyní opanuje celkem komfortním vedením.
     
    24:37
    Po velké dávce soubojů u mantinelu někde na polovině kluziště, se dostali domácí hráči do šance na vstřelení čtverté branky utkání. Hromada ale nakonec mohl zůstat v klidu.
     
    24:22
    Tentokrát se hosté dopustili zakázaného uvolnění a vhazovat se tak bude právě před jeijch brankářem Hromadou.
     
    23:45
    Hostující Pěnčík se dostal k nebezpečné teči před Lakosilovou bránou, šumperského ochránce svatyně ale nepřekonal.
     
    22:55
    Někde z úrovně modré čáry pálil nebezpečně Sedlák, jeho rána mířená k pravé tyči Hromadovy svatyně, se ale do cílového prostoru nevešla.
     
    22:25
    Radek Fischer se pokoušel o přízemní ránu z otočky, ta ale šumperský celek vyšla na prázdno, navíc se do protiútoku mohli hrnout jejich soupeři. Ti se ale při přechodu do útočného pásma dopustili ofsajdového postavení.
     
    21:55
    Nepovedeným odrazem puku od mantinelu za bránou, si zadělali na menší potíže hostující hráči Kopřivnice. Vše uklidnil raději brankář Hromada, který podržel puk po lapačkou a přerušil hru.
     
    21:28
    Obrovskou šanci měli nyní hokejisté Šumperka! Gewiese si výborně nabruslil do útočného pásma, po menší skrumáži se ještě pokoušel zakončit do odkryté brány zřejmě Kovařík, přesto ale bez úspěchu!
     
    20:25
    Domácí hokejisté nenechávají nic náhodě a i druhou periodu začali úvodním tlakem, následně se ale hosté po zisku puku osvobodili.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství dnešního utkání druhé hokejové ligy, mezi celky ze Šumperka a Kopřivnice, je za námi. Výborně do něj vstoupili právě domácí, kteří už po šesti minutách, vedli brankami Daniela Vachutky a Ondřeje Šťávy už o dvě branky! Poté jsme mohli vidět řadu neúspěšných přesilovek z řad obou celků, tuto nepřívětivou statistiku ale prolomil v 18. minutě domácí Jakub Řezáč, který zakončil o téměř odkryté svatyně vynikající kombinaci svého celku.

    Draci jdou do kabin se slibným náskokem tří branek a nevypadá to, že by dopustili nějaké drama, jako například v posledním domácím utkání se stejným soupeřem, ve kterém mimochodem podlehli poměrem 1:2! V hokeji je ale možné takřka vše, proto s námi zůstaňte i další dvě třetiny!

    Druhá třetina začne přibližně v 17:44!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Šumpěrští hokejisté se ještě dopustili zakázaného uvolnění, půl minutu před koncem tak mají hosté možnost vhazování v útočné třetině.
     
    18:35
    Oba celky chtějí zřejmě v poklidu dohrát zbytek první periody a tak nyní vidíme spíše časté souboje u mantinelů.
    17:19 ŘEZÁČ - 3:0
     
    17:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostává již do tříbrankového vedení a to především vinou dobře zvládnuté přesilové hry! Na konci jedné z mnoha kombinací stál připravený obránce JAKUB ŘEZÁČ a bez větších potíží dostal puk za záda bezmocného Hromady! Asistence: Lubomír Kovařík, Jakub Schejbal.
     
    16:41
    I přes vlastní oslabení, se dostal k ráně hostující Marek, střelou na vzdálenější tyč ale minul Lakosilovu svatyni.
     
    16:18
    Další z úspěšných zákroků si připisuje také hostující brankář Hromada, domácí hokejisté se ale stále drží v útočném pásmu.
     
    16:09
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Kropka – 2 min., napadení).
     
    15:51
    Hosté v plném počtu.
     
    14:55
    Draci stále takřka nepouštějí svého soupeře na vlastní polovinu a první minutu oslabení přežívají v takovém poklidném stylu.
     
    14:25
    Svoji píšťalku dnes sudí rozhodně nešetří a hosté mají k dispozici další přesilovou hru. Nyní ale musí opět ze svého obranného pásma.
     
    13:51
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Schejbal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    13:38
    I po skončení přesilové hry dokázali Draci zatlačit svého soupeře v jejich vlastním obranném pásmu, následně se tečovat puk do brány snažil Kovařík, taktéž ale netrefil bránu.
     
    13:19
    Hosté v plném počtu.
     
    12:20
    Opět to zkoušel aktivní šumperský obránce sám střelou z větší vzdálenosti, puk do cílového prostoru ale nezamířil.
     
    11:33
    Přesilové hry šumperským v posledních utkáních šlapaly na jedničku, nyní se dostal k zajímavé teči Gewiese, bránu ale netrefil.
     
    11:19
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Pěnčík – 2 min., napadení).
     
    11:17
    Ostřanský se vítečně prodral do útočné třetiny, poté se snažil soupeřova brankáře překonat střelou mezi betony, neúspěšně.
     
    10:58
    Domácí v plném počtu.
     
    10:20
    Domácí hráči přežili to nejhorší a soupeř má už jen půl minuty přesilovky 5 na 4. Kopřivničtí musí začít opět z vlastní třetiny.
     
    09:14
    Teď už ale domácí brankář klidným být nemůže! Hosté totiž mají dvojnásobnou přesilovou hru a ochránce šumperské svatyně si připsal první z důležitých zákroků!
     
    08:58
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Gewiese – 2 min., vražení na hrazení).
     
    08:50
    I přes oslabení nedávají domácí svým soupeřům příliš možností ke kombinační hře, Lakosil zatím zůstává klidným.
     
    08:11
    Hosté v plném počtu.
     
    07:43
    Hráči Kopřivnice mají nyní k dispozici přesilovou hru 4 na 3, přesto se musejí dostat do útočné třetiny z vlastního pásma.
     
    07:30
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Vymazal – 2 min., hákování).
     
    06:37
    I při hře 4 na 4, dokáží být nebezpečnějšími hráči Šumperka! Nyní měl obrovskou šanci z mezikruží domácí Gewiese, ránou mezi betony ale Hromadu nepřekonal.
     
    06:11
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Řezáč – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Bartošák – 2 min., hrubost).
    05:13 ŠŤÁVA - 2:0
     
    05:13
    Draci právě vstřelili branku!
    Tento začátek utkání je pro hostující celek opravdu krutým! Draci se dostávají už do dvoubrankového vedení, o které se postarala dvojice Milan Ostřanský a ONDŘEJ ŠŤÁVA! Po pěti minutách hry je tak stav už 2:0! Asistence: Milan Ostřanský.
     
    04:35
    Draci se dostali skoro ihned poté opět na útočnou polovinu kluziště, následovala ale ztráta puku, ze které mohou těžit hráči TATRY.
    03:15 VACHUTKA - 1:0
     
    03:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Přesto šumperští dokázali překonat obranu hostí! Po necelých čtyřech minutách se domácí dostávají do jednobrankového vedení a to vše po kombinaci Vladimíra Cinka s DANIELEM VACHUTKOU! Právě druhý jmenovaný dostal puk do sítě, nutno podotknout, že se velkou mírou štěstí. Asistence: Vladimír Cink,
     
    02:30
    Hokejisté kopřivnické TATRY zatím dobře brání a nenechávají domácí hráče střílet na brankáře Hromadu. Nyní jsou naopak v útočné třetine, kde ale marně hledají puk.
     
    01:31
    Králík byl zřejmě faulován při svém vjezdu do útočné třetiny, sudí ale nechal píšťalku v klidu. To vše jen do doby, než brankář hostí udržel puk v lapačce.
     
    00:34
    O první útočný průnik se postaral domácí Půhoný, následně ale nedokázal prostrčit puk na jednoho ze svých spoluhráčů směrem k modré čáře a zavinil tak ztrátu svého celku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Draci Šumperk: Lakosil (Svoboda) – Gewiese, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (K) – Muller, Králík, Půhoný, Ostřanský, Lehečka, Vymazal (A), Cink (A), Kovařík, Hroch, Vachutka, Fischer.

    HC TATRA Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Heinzl, Stříž, Marek (A), Kropka, Mrowiec, Bail, Merenda – Červenka, Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík (K), Mach, Suchý, Bartošák (A), Pěnčík, Kofroň, Gola.

    Rozhodčí: Šudoma – Pospíšil, Wesley..
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 4. Vachutka (Cink), 6. Šťáva (Ostřanský), 18. Řezáč (Kovařík, Schejbal), 56. Sedlák (Půhoný), 58. Ostřanský (Fischer, Lehečka)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda) – Gewiese, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (K) – Muller, Králík, Půhoný, Ostřanský, Lehečka, Vymazal (A), Cink (A), Kovařík, Hroch, Vachutka, Fischer.
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Heinzl, Stříž, Marek (A), Kropka, Mrowiec, Bail, Merenda – Červenka, Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík (K), Mach, Suchý, Bartošák (A), Pěnčík, Kofroň, Gola.

    Rozhodčí: Šudoma – Pospíšil, Wesley.
    bahis siteleri