HC MUNI – Gladiators Trenčín 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC MUNI
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:0)
Gladiators Trenčín
Sobota 16.12.2017, 18:30 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • European University Hockey League
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Masaryk University.
    Autorem vítězné branky je MICHAL VLAŠÍN.
     
    49:19
    Tým CityU Trenčín právě vstřelil branku!
    Jakmile se Masárně nezdařilo na několik pokusů odvrátit puk pryč ze své třetiny, přišla trenčínská odplata. Pobyt kolem Tichona si nejdéle prodloužil DUŠAN PORUBSKÝ a opět mění průběžné skóre do nerozhodné podoby. Asistence: Filip Okuliar, Filip Révesz.
     
    38:13
    Masárna právě vstřelila branku!
    JIŘÍ ČTVRTNÍČEK nabral rychlost a vynikajícím způsobem se natlačil do těsné blízkosti Trandžíka. Díky tomuto vývoji situace už mu nedělalo relativně žádný problém umístit kotouč přesně. Asistence: Roman Kosorin, Jakub Kučera.
     
    33:26
    Tým CityU Trenčín právě vstřelil branku!
    Pro Brňany nastala nečekaná komplikace. Prakticky hned po vedoucí trefě využil nepozornosti defenzivy a skvělého přečíslení ADAM HAŠČIČ. Asistence: Andrej Šiška, Filip Okuliar.
     
    32:45
    Masárna právě vstřelila branku!
    Úspěšné buly může mít velký význam. To se ukázalo i při této situaci, kdy domácí hráči udrželi ofenzivní pásmo a razantní střela JIŘÍHO ČTVRTNÍČKA zaplula za brankovou čáru. Asistence: Adam Šidák.
     
    05:55
    Tým CityU Trenčín právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují prakticky z prvního ohrožení branky. Před brankou došla k nepřehledné situaci, nikdo nevěděl, kde je puk, ten se objevil a několikátý pokus podařilo za záda Tichonova dostat SEBASTIANOVI SMIDOVI. Asistence: Dean Kopunec.
     
    03:26
    Masárna právě vstřelila branku!
    Konečně přišla střela a Medvědi jsou do vedení. Adam Grman vyčkával za bránou hostí, nakonec přesnou přihrávkou před bránou našel JAKUBA HEŽU, který se nerozpakoval a z první vystřelil. Gašparovič nedokázal z blízkosti zasáhnout a musí lovit puk ze své sítě. Asistence: Adam Grman.

    Tadeáš Mima

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 4. Heža (Grman), 33. Čtvrtníček (Šidák), 39. Čtvrtníček (Kosorin, Kučera), rozh. náj. Vlašín – 6. Smida (Kopunec), 34. Haščič (Šiška, Okuliar), 50. Porubský (Okuliar, Révesz)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Markus Šulík (CUT)
    0:0   Peter Bustin (MUN)
    2. série:
    0:0   Andrej Šiška (CUT)
    1:0   David Vlček (MUN)
    3. série:
    1:1   Sebastian Smida (CUT)
    1:1   Jiří Čtvrtníček (MUN)
    4. série:
    1:1   Adam Dužek (CUT)
    1:1   Patrick Brzobohatý (MUN)
    5. série:
    1:1   Adam Haščič (CUT)
    2:1   Michal Vlašín (MUN)


    HC MUNI: Tichon (Holub) – Šidák, Polesný, Kučera, Kosorin, Pernický, Grygera, Grman, Vlček – Čtvrtníček "A", Brzobohatý "A", Bustin "C" – Vlašín, Florek, Račický – Veverka, Urban, Pavel – Heža, Biolek, Nohel.
    Gladiators Trenčín: Trandžík (Gašparovič) – Okuliar "C", Baron, Porubský, Smolka, Balaj, Dužek, Smida, Kopunec, Haščič "A", Šulík "A", Šiška, Révesz.

    Rozhodčí: Antonín – Husák, Brzobohatý
    thejrc.org