Norsko – Slovensko 0:1 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Norsko
0:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
Slovensko
sk Sobota 16.12.2017, 17:00MECA Hockey Games 2017
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Slovenska. Autorom víťazného gólu je ANDREJ KUDRNA, ktorý premenil tretí samostatný nájazd. Okrem neho sa gólovo presadil aj Peter Ölvecký, ktorý presnou strelou spečatil druhé miesto slovenskej reprezentácie na MECA Hockey Games 2017.
     
    63:57
    Slovenskí hokejisti si v závere predĺženia zahrajú v početnej výhode. Po súboji s Liborom Hudáčkom putuje na trestnú lavicu za sekanie Daniel Sørvik.
     
    62:12
    Skvelý Branislav Konrád! Domáci hokejisti sa dostali do brejku dvoch proti jednému. Zodpovednosť na svoje plecia zobral obranca Christian Bull, ale puk trafil len do nášho brankára.
     
    60:34
    Patrick Thoresen je mimoriadne kvalitným hráčom, ale túto situáciu nezvládol. Rozhodol sa priamo vystreliť, no z forhendovej strany bránu netrafil. V predĺžení tak pokračujeme ďalej.
     
    60:34
    Nórsko bude mať veľkú šancu rozhodnúť dnešný zápas. Dominik Graňák fauloval unikajúceho Patricka Thoresena a jeden z hlavných rozhodcov nariaďuje trestné strieľanie.
     
    50:04
    Náš tím bude hrať presilovú hru. Voči pravidlám sa previnil Mats Rosseli Olsen, ktorý dostáva menší trest za podrazenie. Dúfajme, že sa nám podarí využiť početnú výhodu.
     
    45:38
    Opäť budeme hrať v početnom oslabení. Peter Čerešňák hokejkou zasiahol tvár prenikajúceho nórskeho útočníka, a tak dostáva menší trest za hru vysokou hokejkou.
     
    33:29
    Nórski hokejisti budú hrať presilovú hru. Henrik Ødegaard prenikol do útočného pásma, kde ho len za cenu držania zastavil náš obranca Adam Jánošík.
     
    30:19
    Andrej Meszároš vynikajúcim spôsobom zachytil rozohrávku súpera. Následne zakončoval osamotený z priestoru medzi kruhmi, ale obranca bratislavského Slovana zahodil šancu na strelenie vedúceho gólu.
     
    29:21
    Domáci hokejisti mohli streliť úvodný gól zápasu. Branislav Konrád len vyrazil strelu od modrej čiary, k dorážke sa dostal Mats Rosseli Olsen, ale priestor brány z dobrej pozície minul.
     
    23:25
    Nóri dokázali zaútočiť aj vo vlastnom oslabení. Patrick Thoresen hľadal pred bránou Kena Andrého Olimba, no ten bol tiesnený a napokon nedokázal prekonať Branislava Konráda.
     
    21:54
    Peter Ölvecký vybojoval pre slovenský tím presilovú hru. Peknou individuálnou akciou sa dostával cez Andersa Bastiansena, ktorý ho zastavil len za cenu hákovania.
     
    20:13
    Hneď na začiatku druhej tretiny sme mali veľkú gólovú šancu. Lars Haugen neudržal strelu Andreja Kudrnu, ale následne sme už nedokázali dotlačiť puk za bránkovú čiaru.
     
    17:49
    Slovensko si zahrá prvú presilovú hru v dnešnom zápase. Menší trest za podrazenie dostáva Niklas Roest. Dúfajme, že si na trestnej lavici neodsedí celý dvojminútový trest.
     
    09:35
    Slovensko bude hrať prvýkrát v oslabení. Na trestnú lavicu smeruje Tomáš Hrnka za hákovanie. Okrem toho pochválime Branislava Konráda, ktorý pri avizovanom treste chytil strelu Patricka Thoresena.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Kudrna

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Miklík (SVK)
    0:0   M. Olimb (NOR)
    2. série:
    0:0   Hudáček (SVK)
    0:0   Reichenberg (NOR)
    3. série:
    0:1   Kudrna (SVK)
    0:1   K. A. Olimb (NOR)
    4. série:
    0:1   Cingel (SVK)
    0:1   Bastiansen (NOR)
    5. série:
    0:2   Ölvecký (SVK)


    Norsko: Haugen (Haukeland) – Holøs, Bull, Johannesen, Sørvik, Espeland, Ødegaard, Valkvae Olsen, Lesund – Thoresen, M. Olimb, K.A. Olimb – Rosseli Olsen, Bastiansen, Reichenberg – Kristiansen, Forsberg, Salsten – Hoff, Roest, Røymark.
    Slovensko: Konrád (Godla) – Čerešňák, Graňák, Baranka, Starosta, Jánošík, Meszároš, Kotvan, Švárny – Lamper, Hrnka, Cingel – Kudrna, Bubela, L. Hudáček – Paulovič, Krištof, Sukeľ – Skalický, Ölvecký, Miklík.

    Rozhodčí: Johan Magnusson, Robert Hallin – Tobias Norlander a Rune Solholm Bakken.
    bahis siteleri