Boston – NY Rangers 2:3 (po pr.) | Carolina – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:0 (kon.)
NY Islanders – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 2:1 (po pr.) | Ottawa – Montreal 3:0 (kon.)
Arizona – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Washington – Anaheim 3:2 (po pr.) | Colorado – Tampa 5:6 (kon.)
Calgary – Nashville 0:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 17.12.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:58 Noah HANIFIN - 2:1
     
    32:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes skórují při hře ve čtyřech na obou stranách a znovu vedou! Skinner přejel útočnou modrou a přihrávkou za svá záda našel na pravém křídle Ryana. Ten zřejmě přihrával a trefil hůl Wennberga, jenž přesměroval puk do levého betonu Bobrovského a ten neměl šanci proti pohotové dorážce NOAHA HANIFINA. Asistence: Derek Ryan, Jeff Skinner.
    12:01 Alexander WENNBERG - 1:1
     
    12:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets na začátku třinácté minuty vyrovnávají na 1:1! Atkinson u pravého mantinelu vybojoval na první pohled ztracený kotouč, který ihned nahazoval na branku. Rychle letící puk se odrazil od hokejky ALEXANDRA WENNBERGA a namířil si to mezi betony překvapeného Darlinga. Asistence: Cam Atkinson a Oliver Bjorkstrand.
    03:40 Jordan STAAL - 1:0
     
    03:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! JORDAN STAAL na pravé straně převzal přihrávku od Williamse a podle všeho hledal u vzdálenější tyče McGinna. K němu se kotouč ale nedostal, protože si ho před Bobrovským do vlastní branky srazil Jack Johnson. Asistence: Justin Williams a Brock McGinn.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. J. Staal (Williams, B. McGinn), 33. Hanifin (D. Ryan, Skinner) – 13. Wennberg (Atkinson, Bjorkstrand)


    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Hanifin, Dahlbeck, Pesce, Faulk, T. van Riemsdyk, Slavin – D. Ryan, J. Staal, Williams – Krüger, Jooris, Aho – B. McGinn, E. Lindholm, Nordström – V. Rask, Skinner, T. Teräväinen.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, J. Anderson – Calvert, Wennberg, Atkinson – Schroeder, Bjorkstrand, Jenner – Sedlák, Motte, N. Foligno.

    Rozhodčí: Hebert, Kowal. – Galloway, Nagy

    Diváci: 11 357
    thejrc.org