Slavia – Frýdek-M. 5:4 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Slavia Praha
5:4 (0:0, 1:4, 3:0 - 0:0)
HC Frýdek-Místek
Neděle 17.12.2017, 17:00 • ZS Eden, Praha • Chance liga • 31. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Rozhodující nájezd proměnil MAREK RAČUK.
     
    47:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neskutečné, Slavia během sedmi minut srovnala z 1:4 na 4:4! Po závaru před brankou Frýdku už se zdálo, že hosté dostanou puk do bezpečí. V poslední chvíli se ale k puku důrazně prodral LUKÁŠ NEDVÍDEK a přes dvě hokejky bránících beků doklepl puk do sítě. Asistence: Václav Jankovský, David Šafránek.
     
    47:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tady pořádné drama. LUKÁŠ KREJČÍK dostal mezi kruhy ideální přihrávku do pohybu a následně prostřelil brankáře ranou k levé tyči. Asistence: Marek Račuk, Jan Pohl.
     
    40:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hned zkraje třetiny je tady snížení, které Slavia nutně potřebuje. Střeleckou smůlu domácích protrhl DAVID ŠAFRÁNEK, který ujel obraně a zavěsil přesně pod víko. Asistence: Václav Jankovský, Jan Holý.
     
    36:21
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Pohroma Slavie pokračuje v plné síle. Po rychlé kombinaci Frýdku napřáhl z první opět Marek Růžička. Jeho dělovka skončila přesně v šibenici Polívkovy klece. Asistence: Jan Zahradníček. Daniel Štumpf.
     
    34:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A hosté přesilovku hned využívají. Přesnou a rychlou střelou se prosadil MAREK RŮŽIČKA, Polívka se za pukem jenom ohlédl. V Edenu se teď píská, diváci i hráči Slavie se ještě pořádně zlobí na rozhodčí za vyloučení Doležala.
     
    33:52
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po několika bláznivých minutách jde Frýdek opět do vedení. DANIEL ŠTUMPF se dostal do samostatného úniku, který nová posila Frýdku zakončila skvěle provedenou kličkou brankáři. Ležící Polívka už nemohl zasáhnout a Štumpf zakončoval do prázdné. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    30:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní po pěkné akce vyrovnávají na 1:1. Šagát využil volného prostoru při hře ve čtyřech, dostal se mezi kruhy, kde ještě předal puk JINDŘICHU BARÁKOVI, který vytáhl krásnou střelu z první. Strmeň neměl šanci. Asistence: Martin Šagát
     
    23:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Z čista jasna je tady gól v domácí síti. Franek byl na začátku akce, kterou potom sám nádherně vyšperkoval krásnou gólovou přihrávkou. V přečíslení s DAVIDEM KLIMŠOU předvedl povedenou stahovačku a poslal kotouč přesně mezi brankáře Polívku a slávistického beka, kde Klimša zakončoval do prázdné branky. Asistence: Tomáš Franek.
    Marken.cz

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 31. Barák (Šagát), 41. Šafránek (Jankovský, J. Holý), 48. L. Krejčík (Račuk, Pohl), 48. Nedvídek (Jankovský, Šafránek), rozh. náj. Račuk – 24. Klimša (Franek), 34. Štumpf (Pechanec), 35. Marek Růžička, 37. Marek Růžička (Zahradníček, Štumpf)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Lukáš Krejčík (SLA)
    0:0   Tomáš Franek (FRM)
    2. série:
    0:0   Lukáš Endál (SLA)
    0:0   David Klimša (FRM)
    3. série:
    1:0   Marek Račuk (SLA)
    1:0   Daniel Štumpf (FRM)
    4. série:
    1:0   David Šafránek (SLA)
    1:0   Marek Růžička (FRM)
    5. série:
    2:0   Václav Jankovský (SLA)


    HC Slavia Praha: Polívka (41. Frodl) – Ryzák, A. Růžička, Pohl, Kasík, Barák, J. Holý, Knot – L. Krejčík, Endál, M. Kadlec – Šagát, M. Ondráček, Račuk – Šafránek, Jankovský, Nedvídek – Kubica, Z. Doležal, J. Doležal.
    HC Frýdek-Místek: Strmeň – Hrachovský, Zahradníček, Piegl, Matyáš, D. Stránský, Bartko – Bajtek, Pechanec, J. Kalus – Klimša, Kvasnica, Martynek – Przybyla, Marek Růžička, Franek – Christov, Štumpf.

    Rozhodčí: Kopeček, Kašík – Beneš, Měkýš
    ocianews.com