Florbal Ústí – Vítkovice 4:5 (kon.) | Pardubice – Chodov 2:11 (kon.) | Ostrava – Bulldogs 5:4 (po pr.)
Liberec – Česká Lípa 5:6 (kon.) | Střešovice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Otrokovice – Znojmo 5:8 (kon.)
po prodl.
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
5:4 (1:2, 3:2, 0:0 - 1:0)
Bulldogs Brno
Neděle 17.12.2017, 17:00Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    63:25
    Ostrava právě vstřelila branku!
    DOMINIK EICHNER si však spravil náladu v přesilovce! Domácí předvedli krásnou sehrávku, na jejímž konci našel Mendrek Eichnera, jenž si naběhl na zadní tyčku a pohodlně uklidil míček do prázdné. Asistence: Jakub Mendrek.
     
    37:22
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hostům vyšla rychlá akce, po které srovnávají! Vše začal Coufal, který křížným pasem přenesl hru na pravé křídlo. Tam Luděk Ondráček posunul míček na JIŘÍHO BAUERA a ten přesnou střelou překonal Laju. Asistence: Luděk Ondráček.
     
    32:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    57 sekund po vyrovnání jdou domácí poprvé v zápase do vedení! Po závaru před brankou se míček odrazil na hůl DOMINIKA KLIMSCHI, který ho bekhendem dorazil za záda ležícího Mazánka. Asistence: Filip Čonka-Skyba.
     
    31:59
    Ostrava právě vstřelila branku!
    To už neplatí! Dominik Eichner krásně přenesl hru na JAKUBA MENDREKA, který zakončoval do prakticky odkryté klece – 3:3. Asistence: Dominik Eichner.
     
    29:41
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Také hosté početní výhodu zužitkovali! Střelu LUKÁŠE MRÁZE nazdvihl bránící hráč holí tak nešťastně, že se míček snesl pod břevno Lajovy branky – 2:3. Asistence: Petr Koláčný.
     
    28:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí početní výhodu využívají! Míček rychle putoval z hole na hůl a nakonec to byl DOMINIK EICHNER, který se na pravé straně odhodlal ke střele, jež zapadla za záda Mazánka – 2:2. Asistence: Filip Čonka-Skyba.
     
    18:32
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hosté podruhé v utkání vedou! Hosté získali na polovině hřiště míček, který Lorenc posunul na rozběhnutého PETRA KOLÁČNÉHO, jenž dokázal přes obránce pohotově vystřelit a balónek zapadl k bližší tyčce domácí svatyně – 1:2. Asistence: Ondřej Lorenc.
     
    12:27
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají krátce po skončení jejich přesilovky! FILIP HRABAL prudkou střelou od pravého hrazení prostřelil brankáře Mazánka. Asistence: Erik Moravčík.
     
    11:30
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení! David Coufal vystihl na vlastní polovině rozehrávku Ostravy a vyrazil spolu s VÁCLAVEM ČERNOCHEM dopředu. Sice se zdálo, že Coufalova přihrávka na Černocha byla příliš dlouhá a míček lapí vybíhající Laja, ovšem Černoch ho těsně před ním dokázal vypíchnout a poslat do odkryté domácí klece. Asistence: David Coufal.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Hrabal (Moravčík), 29. Eichner (Čonka-Skyba), 32. Mendrek (Eichner), 33. Klimscha (Čonka-Skyba), 64. Eichner (Mendrek) – 12. Černoch (Coufal), 19. Koláčný (Lorenc), 30. Mráz (Koláčný), 38. Bauer (Ondráček)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Kolajta) – Hromádka, Lipový, Jiří Šebesta, Jurdzin, Kuczera, Zbořil – Trulík, Klimscha, Hrabal – Eichner, Šimíček, Daniš – Sládek, Mendrek, Miške – Křiva, Moravčík, Čonka-Skyba.
    Bulldogs Brno: Mazánek (Kuhn) – Galuszka, Sládeček, Bauer, Kladivo, Žižka, Nonn – Kadlec, Mráz, Lorenc – Coufal, Juhaňák, Černoch – Koláčný, Ondráček, Jurševskis – Michálek, Grlický.

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček
    thejrc.org