Česko U16 – SR 18 4:1 (kon.)
konec
Česko U16
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Neděle 17.12.2017, 12:00 • Lodowisko Jantor, Katovice • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    50:42
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    TEREZA MAZANCOVÁ jenom potvrzuje moje slova, protože v další akci si znovu nádherně povodila Slovenky a zvyšuje už na rozdíl tří branek! Ve středním pásmu si našla kotouč a pak se z levé strany prokličkovala až před branku, načež zakončila tentokrát bekhendovým blafákem – 4:1! Asistence: Daniela Pejšová, Sára Čajanová.
     
    42:56
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    A právě TEREZA MAZANCOVÁ je hrdinkou dalšího momentu, který vede ke třetímu gólu českého týmu! Vykroužila z pravé strany do mezikruží a pak natáhla k milimetrově přesné střele, která zapadla pod břevno slovenské branky – 3:1!! Asistence: Gabriela Hrubanová.
     
    30:35
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Skvěle! ANNA KALOVÁ střílí svůj první reprezentační gól v pravou chvíli, v polovině zápasu jdeme zpátky do vedení! Naše útočnice neměla na druhé straně spoluhráčku, tak z pravého kruhu zakončila sama bekhendem. Ten byl tak jemný a přesný, že zapadl pod břevno překvapené Zimkové – 2:1! Asistence: Adéla Hanzlíková.
     
    14:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Po necelých 135 minutách hry dostávají české hokejistky první gól na turnaji. Fortunová zastavila vyhození na modré čáře a poslala puk do ohně, Pejšová ho vyrazila před sebe a než ho stačila přikrýt, dojíždějící DOMINIKA SEDLÁKOVÁ českou gólmanku přehodila. Vyrovnáno – 1:1! Asistence: Diana Fortunová.
     
    03:49
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    A dvojnásobnou přesilovku okamžitě po buly využíváme! Bleskově sehraná akce skončila u DANIELY PEJŠOVÉ, která je tady při chuti a teď nekompromisně prostřelila Zimkovou pod vyrážečkou – 1:0! Asistence: Denisa Habartová, Sára Čajanová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. D. Pejšová (Habartová, Čajanová), 31. Kalová (Hanzlíková), 43. Mazancová (Hrubanová), 51. Mazancová (D. Pejšová, Čajanová) – 15. Sedláková (Fortunová)


    Česko U16: J. Pejšová (Dvořáková) – D. Pejšová, Chladová, Horáková, Vaněčková, Hanzlíková (A), Habartová, Mudráková – Čajanová (C), Mazancová (A), Nepokojová – Petřeková, Kalová, Haasová – Bartáková, Škorpíková, Gruntová – Hrubanová, Machková, Chwastková, Sýkorová. Trenér: Roman Heindl.
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Zimková (Fabriová) – Kaanová, Fortunová, L. Šulíková, A. Šulíková, Kučerková, Vysokajová, Cagáňová – R. Halušková, Sedláková, Ágoštonová, Koyšová, Nemčeková, Rumanová, L. Halušková, Čorňáková, Doláková, Matejková, Dobošová. Trenér: Peter Kúdelka.
    thejrc.org