EC-KAC – Znojmo 3:0 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 17.12.2017, 17:30 • Stadthalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt do třetice poslal puk na zakázané uvolnění, nikdo ze Znojemských ale nejel za pukem, čehož využil JONATHAN RHEAULT, který se vydal za pukem a úplně sám kotouč dojel, rozhodčí icing zrušil, a do prázdné branky kotouč usměrnil. Asistence: Thomas Koch.
     
    59:05
    Orli to zkusí bez gólmana!
     
    58:40
    Orli zkusí ještě závěrečný nápor. Před ním si vyžádali oddechový čas. Už není na co čekat, stále prohrávají o dvě branky.
     
    54:49
    Robar si vzal kotouč poletující ve vzduchu a příklepem následně pálil na Schwarze, puk ale těsně minul branku!
     
    41:30
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Biro – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    39:30
    Mrázek vyslal na Madlenera parádní dělovku, která se zastavila až o rameno gólmana. Střídání druhé formace v poslední minutě druhé třetiny stálo za to! Následně příklepem totiž vystřelil i Němec, ale také jeho pokus Madlener vyrazil a výrazně podržel domácí celek.
     
    36:04
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Hundertpfund – 2 min., podražení).
     
    35:35
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:05
    Ganahl se natlačil přes znojemskou obranu a zjevil se sám před Schwarzem, se zakončením ale čekal příliš dlouho, a tak střílel až z úhlu. Schwarz tak měl lehčí úlohu, přesto teď Orly podržel!
     
    22:46
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Robar – 2 min., držení protihráče).
     
    21:30
    Talbot se ocitl úplně sám po levém boku Schwarze, znojemský gólman ale vykryl prostor a vyrazil kotouč do bezpečí! Velmi dobrý zákrok.
    18:54 GANAHL - 2:0
     
    18:54
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt využívá přesilovku a vedou už o dvě branky. Autorem je MANUEL GANAHL, jenž si počkal na dorážku po střele od modré čáry. Dokázal zasáhnout poskakující kotouč ve vzduchu z těsné blízkosti Schwarze. Asistence: David Fischer, Jamie Lundmark.
     
    17:20
    Strong napřáhl příklepem od modré čáry a Schwarz jen koncem vyrážečky na jeho pokus dokázal reagovat. To bylo těsné! V následném zmatku před brankou už si znojemská obrana poradila.
     
    16:56
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Miller – 2 min., sekání).
    08:20 Nešťastný střet Patrika Nováka
     
    08:20
    Novák po kontaktu s protihráčem leží u rohu mantinelu kousek od branky Madlenera. Není patrné, co se stalo, ovšem pravděpodobně došlo ke kontaktu s protihráčem. Novák se stále nezvedá z ledu.
     
    06:20
    Bartoš se ocitl v jasné gólové šanci, když dostal od Gumana přihrávku zpoza branky, nedokázal ale z prostoru mezikruží zamířit jinam než do středu brány, kterou hájí Madlener. Ten se tak nemusel ani natahovat.
     
    02:25
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Kapstad – 2 min., vysoká hůl).
    01:19 BISCHOFBERGER - 1:0
     
    01:19
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí se bleskově ujímají vedení. Dlouhou přihrávku z obranného pásma převzal na levém křídle Hundertpfund, najel si blíže k brance, přenechal na pravý kruh pro JOHANNESE BISCHOFBERGERA a nejproduktivnější hráč KAC trefuje z první do odkryté klece. Asistence: Thomas Hundertpfund, David Fischer.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 2. Bischofberger (Hundertpfund, Fischer), 19. Ganahl (Fischer, Lundmark), 60. Rheault (Koch)


    KAC Klagenfurt: Madlener (Duba) – Kapstad, Robar, Schnetzer, Fischer, Strong, Schumnig, Kreuzer, Duller – Harand, Brucker, Richter – Ganahl, Hundertpfund, Bischofberger – Geier S., Koch, Lundmark – Geier M., Talbot, Rheault.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Pechek) – Zajíc, Stehlík, Pastor, Bořuta, Plutnar, Biro, Šnajnar – Miller, Raška, Číp – Němec, Matuš, Mrázek – Novák, Bartoš, Guman – Beroun, Plíhal, Yellow Horn – Špaček.

    Rozhodčí: Lemelin, Siegel – Kaspar, Raković
    thejrc.org