HC Plzeň – Liberec 4:3 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:3 (0:0, 4:0, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 19.12.2017, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Až teď jde liberecký gólman ze své branky!
     
    55:35
    David Roubal se ocitl zcela sám před gólmanem, ale v klíčový moment mu podklouzla brusle a padl k ledu!
     
    53:15
    Z gólmana Koláře znovu vypadl kotouč a plzeňský brankář měl velké štěstí, že nyní ho Liberečtí nedokázali doklepnout za jeho záda!
     
    52:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tady drama! Tygři snižují na rozdíl jedné branky. Hosté znovu uplatnili potřebný důraz, když ALBERT JANELE opět byl první před brankou a dorazil do plzeňské svatyně vyražený kotouč. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    51:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši zadělávají na drama! Po vhazování pálil ihned Starosta, jehož pokus vyrazil Kolář pouze před sebe , kde volný ALBERT JANELE doklepl kotouč do sítě. Asistence: Martin Starosta.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Aubrecht – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši bleskově využili přesilovku! SEMEN MIROCHNIKOV zkusil své štěstí a jeho pokus se od gólmana Koláře odrazil přesně pod horní tyč, trochu smolný moment pro domácího gólmana. Asistence: Petr Wiencek.
     
    44:23
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Kačena – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    42:36
    Brankář Kolář střelu Wienceka pouze vyrazil a následně mohl být rád, že dorážející vítkovický hráč nedokázal trefit puk do poloprázdné klece!
     
    38:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňská demolice ve druhé třetině pokračuje čtvrtým gólem! Obléhání branky soupeře nyní gólově ukončil přesnou střelou z levé strany JAKUB POUR. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    34:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši vedou už o tři branky! JAN MATIÁŠEK se prosmýkl až před gólmana Žajdlíka, jehož si poté vychutnal bravurně provedeným blafákem. Asistence: Filip Přikryl.
     
    32:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují své vedení! Plzeňský útok nyní sehrál parádní kombinaci a zcela vyšachoval soupeřovu defenzívu. Do prázdné branky celou akci zakončoval VOJTĚCH KOVAŘÍK. Asistence: Jakub Vavřička, Jan Štěpánek.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Kovařík – 2 min., hákování).
     
    30:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se ujímají vedení! JOSEF ROUBAL dostal parádní pas před branku od Štěpána Hanzlíka a z blízkosti dostal kotouč za bezmocného gólmana. Asistence: Štěpán Hanzlík.
     
    26:57
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Nezbeda – 2 min., podražení).
     
    26:23
    První velká šance Plzně v zápasu! Liberecká obrana zcela zapomněla na dva volné indiány a Rubner dostal rázem nabito do gólové pozice, z níž sice trefil prostor tří tyčí, ovšem brankář Žajdlík se stihl přesunout a jeho pokus vyrážečkou vyrazit mimo svoji klec!
     
    16:20
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Reitspies – 2 min., držení protihráče).
     
    13:29
    Co chybělo, aby Liberec šel v oslabení do vedení! Radim Piroutek ujel všem a řítil se sám na Koláře, proti němuž se mu ale nepovedlo provézt do zdárného konce bekhendový blafákem, jelikož trefil nejspíše boční tyčku branky!
     
    12:19
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Janele – 2 min., krosček).
     
    08:46
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (J. Roubal – 2 min., podražení).
    Marken.cz

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 31. J. Roubal (Hanzlík), 33. Kovařík (Vavřička, Štěpánek), 35. Matiášek (Přikryl), 39. Pour (Vavřička) – 45. Mirochnikov (Wiencek), 52. Janele (Starosta), 53. Janele (Nezbeda)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Beran) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Lokajíček, Sysel, Čechura – Reitspies, Červenka, Hanzlík, Matiášek, Vavřička, Pour, J. Roubal, Kovařík, Přikryl, Vracovský, Váňa, D. Roubal, Rubner.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (od 41. Polášek) – Mirochnikov, Aubrecht, Krejsa, Turský, Benák, Had, Starosta – Janele, Holenda, Šír, Průžek, Juščák, Piroutek, Wiencek, Nezbeda, Burda, Kotyza, Šafařovský

    Rozhodčí: Velčovský – Frodl, Ovsík
    thejrc.org