Havlíčkův Brod – Letňany 3:0 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Přerov – Vítkovice 7:5 (kon.)
K. Vary – Ústí n/L 5:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 5:0 (kon.) | Třemošná – PZ Kladno 2:3 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Pardubice 0:0 (odl.)
Technika Brno – Třinec 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | Sparta – Liberec 4:5 (po pr.)
Chomutov – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Slavia – Kladno 4:5 (1:2 po s.n.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:5 (0:1, 3:1, 1:2 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 19.12.2017, 17:30 • Malá hala, Praha-Holešovice • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    V Holešovicích je dohráno, Bílí Tygři si z hlavního města dnes odváží dva body po vítězství v prodloužení. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (19:35:00)
     
    Konec zápasu.
     
    60:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hotovo! Stačilo pouhopouhých dvacet sekund a o majiteli bodu navíc je rozhodnuto. Po rychlé akci se z bezprostřední blízkosti brankoviště prosadil VOJTĚCH JIRUŠ. Asistence: Vojtěch Strnad, Filip Kovář.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut o vítězi utkání nerozhodlo, po kratičké pauze tedy uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Strnad zamířil z blízka mimo branku, hosté se teď snaží na Cichoně posílat jednu střelu za druhou. Obraně domácích se daří jejich ambice krotit.
     
    58:48
    Lukáš Franc má ve statistikách další zákrok, pokus jednoho z domácích borců vyšel vniveč. Zatím vše nasvědčuje tomu, že se bude prodlužovat.
     
    57:43
    Domácí nyní tahají za kratší konec, Liberečtí zapnuli motory a snaží se o osudu utkání rozhodnout už v základní hrací době.
     
    56:35
    Z mezikruží teď zahrozil Folda, jeho pokus nakonec jen zaduněl o mantinel za pražskou brankou. Stav je tak stále vyrovnaný.
     
    55:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádhera! Takřka okamžitě po vyhraném vhazování se ke kotouči dostal FILIP KOVÁŘ a z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čarou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Je vyrovnáno! Asistence: Vojtěch Jiruš, Lukáš Nezbeda.
     
    53:22
    Střel na branku je v posledních minutách k vidění poskrovnu, Sparta má na ledě stále převahu. Liberečtí se marně snaží usadit před Cichoněm.
     
    51:42
    Nahození jednoho z domácích útočníků od modré čáry nakonec skončilo až na holi připraveného France, který jej následně poslal dopředu.
     
    50:20
    Pražané mají momentálně mnohem více ze hry, vyhrávají souboje a všude jsou o sekundu před protihráči. Liberec k ničemu nepouští.
     
    49:23
    Guryevskiy rozehrál puk dopředu, Sparta se následně bleskově přesunula zpět před soupeřovo brankoviště. Uvidíme, co domácí ofenzíva vymyslí tentokrát.
     
    47:54
    Jenčovský přerušil dlouhou kombinaci soupeře rychlým vypíchnutím, domácí si ale téměř okamžitě berou puk zpět na své hole a pokračují v útoku.
     
    46:45
    Hosté vyhazují přes všechny čáry, sparťané se budou muset pro puk vracet až za vlastní brankoviště. Zatím toho v přesilovce moc nepředvedli.
     
    46:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Filip Kovář – 2 min., hození hole nebo předmětu).
     
    45:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak pozor, Liberečtí se rozhodně nehodlají vzdát bez boje a střílí kontaktní gól! Za Cichoně protlačil puk WILLIAM PRAY. Asistence: Jakub Hladík, Filip Jansa.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 22. Kubánek (Theimer), 24. Vitouch (Kubánek), 31. Adamec (Slavíček, Tomek), 44. Adamec (Slavíček) – 3. Jiruš (Strnad, Nezbeda), 27. Pray (Šedivý, Hladík), 46. Pray (Hladík, Jansa), 56. Kovář (Jiruš, Nezbeda), 61. Jiruš (Strnad, Kovář)


    HC Sparta Praha: Cichoň (Sluka) – Hamara, Truhlář, Zemchenkov, Procházka, Ducháč, Guryevskiy, Adam, Šesták – Kubánek, Adamec, Jaroš, Potůček, Slavíček, Výkruta, Vitouch, Tomek, Theimer.
    Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Duschka, Kovář, Hladík, Šedivý, Kollert, Tůma – Pray, Jansa, Jiruš, Měchura, Jenčovský, Folda, Strnad, Nezbeda, Chmelař, Trunda.

    Rozhodčí: Micka – Kučera, Nekvapil.
    bahis siteleri