Vladivostok – Riga 1:3 (kon.) | Kunlun – N.Novgorod 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Barys 5:3 (kon.) | Soči – Ufa 2:1 (kon.)
HC Slovan – Toljatti 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Dinamo Riga
Středa 20.12.2017, 10:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne.
    Nashledanou! (12:37:59)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku:23 – 33
    Vhazování: 30 – 30
    Zblokované střely: 13 – 11
    Hity: 9 – 10
     
    Je konec. Riga v dalekém Vladivostoku vítězí výsledkem 1:3, a to zásuhou dvou tref v přesilových hrách v závěru utkání. Obě měly stejný scénář a to zakončujícího McMillana po přistčení od Meiji. Dinamo se tak díky tříbodové výhře opět přiblížilo bratislavskému Slovanu, tyto celky již dělí pouhé dva body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Zřejmě poslední vhazování. Buly před Bobkovem, tohle si Riga jasně pohlídá.
     
    59:30
    Pro Admiral je konec zápasu trápením. Nyní vyletěl kotouč z hrací plochy a vhazuje se ve středovém kruhu. Posledních 30 sekund hry ve třetí třetině.
     
    59:13
    Kristo zacílil na odkrytou branku o kousek však minul. Píská se tak zakázané uvolnění.
     
    58:55
    St. Pierrova nepřesná přihrávka skončila u Meiji, ten podržel několik sekund kotouč na holi a poté v klidu vyhazuje.
     
    58:48
    Admiral to zkusí v šesti Bobkov zamířil na střídačku.
     
    58:48
    Oddechový čas pro domácí.
    57:15 Brandon MCMILLAN - 1:3
     
    57:15
    Riga právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Dinamo využívá přesilovku po dvaceti sekundách. A viděli jsme stejný scénář, jako u druhé branky. Pálil Stollery, Meija zády k brance přistrčil kotouč na hůl lépe postaveného BRANDONA MCMILLANA a forward s číslem 88 tentokrát procedil puk mezi betony gólmana Bobkova. Asistence: Gints Meija.
     
    56:55
    Diváci pískají a hráči Admiralu se cítí být poškozeni. Rozhodčí totiž vylučují útočníka Glazačeva, který vlétl do souboje a podrazil jednoho z protihráčů, který ovšem neměl stabilitu odpovídající úrovni KHL. Další problém pro domácí hráče.
     
    56:25
    Ou! Morrisonn se srazil se spoluhráčem Makarenkem a s kanadským zadákem to nevypadá vůbec dobře. V bolestných křečích leží na ledové ploše a vypadá to na vážný problém s kolenem. Po chvíli je za pomoci kustodů odváděn do kabiny.
    54:44 Brandon MCMILLAN - 1:2
     
    54:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Stokrát omílané nedáš – dostaneš se opět ukázalo. Po Butuzovově břevnu se Riga opět dostala do útočného pásma a od modré tvrdě pálil Stollery. Odražený kotouč Meija přistrčil BRANDONU MCMILLANOVI, který z mezikruží vymetl pavučinky v pravém horním rohu. Asistence: Gints Meija, Karl Stollery.
     
    54:15
    Rize se v přesilovce příliš nedařilo a tak málem přišel trest. Butuzov unikl přes Krista, přebruslil osu kluziště a tvrdě vypálil. Za Armalisem zazvonilo břevno!
     
    52:42
    Vyloučen je Samuel Mnacjan. 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 1. Sabolič (Kicyn) – 1. M. Redlihs (Darzinš, Indrašis), 55. McMillan (Meija, Stollery), 58. McMillan (Meija)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Blum, Morrisonn, Miščenko, N. Gluchov, Kurašov, Mnacjan, Mamašev – Kicyn, Sabolič, St. Pierre – Makarenko, Kazakov, Alexandrov – K. Voronin, V. Butuzov, Fiščenko – Machanovskij, Glazačev, Manukjan.
    Dinamo Riga: Armalis (Kalninš) – K. Redlihs, Stollery, Zile, Salmela, Galvinš, Jerofejevs, Ališauskas – Skvorcovs, McMillan, Meija – Darzinš, M. Redlihs, Indrašis – Kristo, Razgals, Jevpalovs – Pavlovs, Bičevskis, Lipsbergs.
    ocianews.com