Vladivostok – Riga 1:3 (kon.) | Kunlun – N.Novgorod 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Barys 5:3 (kon.) | Soči – Ufa 2:1 (kon.)
HC Slovan – Toljatti 2:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
Barys Nur-Sultan
Středa 20.12.2017, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:27 Dustin BOYD - 5:3
     
    54:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jasná taktika v podobě palby od modré tentokrát Moskvanům vyšla a přiblížila je zisku tří bodů! Karlsson vyrazil prudkou ránu jenom před sebe, kde si DUSTIN BOYD bruslí připravil kotouč před sebe a v časové tísni ho doklepl za záda Karlssona. Asistence: Michail Anisin, Andrej Kutějkin.
    49:46 Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 4:3
     
    49:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí přece jenom využívají přesilovku a potřetí v zápase vedou! Puškarjov bolestivě zablokoval Kutějkinovu střelu od modré. Tentýž hráč Dynama se k puku dostal ještě jednou a přenechal ho DMITRIJI VIŠNĚVSKÉMU, který nekompromisní ranou propálil všechny překážky včetně gólmana. Asistence: Andrej Kutějkin.
    42:48 James WRIGHT - 3:3
     
    42:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys se nejjednodušší možnou cestou propracoval k vyrovnání na 3:3! Linden Vey vyhrál vhazování v útočném pásmu přesně na hůl JAMESE WRIGHTA, jehož okamžitá rána zápěstním zapadla nechytatelně pod břevno. Asistence: Linden Vey.
    38:00 Daniil TARASOV - 3:2
     
    38:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí skórují podruhé během krátké chvíle a vrací se do vedení! Hráči Astany propadli na útočné modré čáře, toho využil Petunin a únikovou přihrávkou uvolnil DANIILA TARASOVA, který zápěstím vypálil přesně nad Karlssonovu vyrážečku. Asistence: Alexander Petunin, Juuso Hietanen.
    35:59 Nikita KOMAROV - 2:2
     
    35:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jedna z mála šancí Moskvanů končí vyrovnávajícím gólem! Ilja Nikulin zachytil kotouč ve středním pásmu a založil bleskovou protiakci. Z pravého křídla centroval rozjetý NIKITA KOMAROV a puk se od brusle obránce Southorna odrazil mimo dosah Karlssona. Asistence: Ilja Nikulin.
    28:02 Roman STARČENKO - 1:2
     
    28:02
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys se zčistajasna dostává do vedení! Maxim Semjonov s pomocí mantinelu zpracoval zpětný Gurkovův pas na modrou čáru a golfákem razantně vypálil. Letící puk v mezikruží šikovně tečoval ROMAN STARČENKO a přesměroval jej nad levý beton Jerjomenka. Asistence: Maxim Semjonov, Dmitrij Gurkov.
    13:11 Vladimir MARKELOV - 1:1
     
    13:11
    Astana právě vstřelila branku!
    Ve čtrnácté minutě je stav znovu vyrovnaný! Puškarjov při střele od modré branku minul o několik metrů. Kotouč se však od mantinelu odrazil k levé tyči Jerjomenka, který ho nezachytil a toho využil důrazný VLADIMIR MARKELOV, jenž za zády překvapeného gólmana pohodlně zakončil. Asistence: Alexej Makljukov, Konstantin Puškarjov.
    01:01 Daniil TARASOV - 1:0
     
    01:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhá střela už ale končí gólem a domácí se velmi brzy radují z vedoucí trefy! DANIIL TARASOV se dokázal uvolnit u levého mantinelu a bez rozmýšlení si to namířil před brankoviště, kde dostal prostor na bekhendové zakončení, které skončilo až v brance Barysu. Asistence: Alexander Petunin.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Tarasov (Petunin), 36. N. Komarov (I. Nikulin), 38. Tarasov (Petunin, Hietanen), 50. D. Višněvskij (Kutějkin), 55. Boyd (Anisin, Kutějkin) – 14. Markelov (Makljukov, Puškarjov), 29. R. Starčenko (M. Semjonov, Gurkov), 43. Wright (Vey)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Rylov (A), D. Višněvskij, I. Nikulin (C), Volkov, Hietanen, Kutějkin (A), Korjagin – Anisin, Boyd, N. Komarov – Ignatuškin, Petunin, Tarasov – Brjukvin, Alexejev, Igumnov – Arťuchin, Markovin, Sopin.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dietz, Dallman (A), Southorn, M. Semjonov (C), Makljukov, Orechov, Polochov, Lipin – Frattin, Vey, Wright – R. Starčenko, Gurkov, Žajlauov – Puškarjov (A), Ševčenko, Markelov – V. Nikulin, Sagadejev, Akolzin.

    Rozhodčí: Jeřábek, Fraňo – Viljugin, Sysujev

    Diváci: 4 479
    bahis siteleri