NY Islanders – Detroit 3:6 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 4:1 (kon.) | Ottawa – Minnesota 4:6 (kon.)
Buffalo – Boston 0:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 4:6 (kon.) | Dallas – Washington 3:4 (po pr.)
Arizona – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 5:7 (kon.) | Vegas – Tampa 4:3 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Washington Capitals
Středa 20.12.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:50 André BURAKOVSKY - 3:4
     
    61:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Je dobojováno, zápas pro Washington vyhrává střela ANDRÉHO BURAKOVSKYHO. Ten se rozhodl z levé strany pálit na lapačku, a to mu vyšlo. Bishop na puk nedosáhl a ten se zatřepotal v jeho bráně. Asistence: John Carlson.
    56:34 Brett CONNOLLY - 3:3
     
    56:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Blesková reakce Capitals a je opět vyrovnáno! BRETT CONNOLLY dostal přihrávku mezi kruhy a přesnou střelou po ledě překonal Bishopa v brance Dallasu. Asistence: André Burakovsky, Lars Eller.
    55:53 Alexandr RADULOV - 3:2
     
    55:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou dnes podruhé do vedení, tentokrát zásluhou ALEXANDRA RADULOVA. Ten dostal kotouč do jízdy a střelou zápěstím z mezikruží zamířila na Holtbyho vyrážečku. A trefil se nechytatelně k tyči. Asistence: Greg Pateryn.
    33:12 Dmitrij ORLOV - 2:2
     
    33:12
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádhera! DMITRIJ ORLOV po krásné individuální akci vyrovnává na 2:2. Nádhernou kličkou si obhodil Klingberga a pak si poradil i proti Bishopovi. Dost možná nejhezčí gól dnešního dne napříč všemi zápasy. Asistence: Nicklas Bäckström.
    31:09 Gemel SMITH - 2:1
     
    31:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ani výborný zákrok Holtbymu nepomohl k udržení vyrovnaného stavu. Brankář Washingtonu napoprvé GEMELA SMITHE vychytal betonem, na jeho následnou dorážku už ale nestačil. Asistence: Dan Hamhuis, Jason Spezza.
    15:14 Jamie BENN - 1:1
     
    15:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars bleskově využili přesilovku a vyrovnávají na 1:1! Po vyhraném buly se ke střele od modré dostal Klingberg a jeho dělovka se díky šikovné teči JAMIEHO BENNA zastavila až v síti. Asistence: John Klingberg, Alexandr Radulov.
    10:35 André BURAKOVSKY - 0:1
     
    10:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Podařilo se jim zužitkovat přečíslení tři na dva. Na pravý kruh dostal přihrávku ANDRÉ BURAKOVSKY a dokázal prostřelit přesunujícího se Bishopa. Asistence: Brett Connolly, Lars Eller.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 16. Ja. Benn (J. Klingberg, Radulov), 32. G. Smith (Hamhuis, Spezza), 56. Radulov (Pateryn) – 11. Burakovsky (Connolly, Eller), 34. Orlov (Bäckström), 57. Connolly (Burakovsky, Eller), 62. Burakovsky (Carlson)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg (A), Lindell, Pateryn, Hamhuis, Honka, Johns – D. Shore, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Radulov, Spezza, Janmark – Pitlick, Faksa, Roussel – G. Smith, Hanzal, Elie.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Orlov, Carlson, Orpik (A), Bowey, Djoos – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Chiasson, Beagle, Stephenson.
    thejrc.org