Vítkovice – Pardubice 2:0 (kon.) | Jihlava – Zlín 1:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:3 (0:2 po s.n.)
Plzeň – Sparta 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 2:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.)
Mountfield HK – Třinec 2:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Berani Zlín
Středa 20.12.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý večer všem příznivcům extraligového hokeje. Ve středu 20. prosince 2017 se na jihlavském zimáku od tradičních 17:30 odehraje poslední utkání před Štědrým dnem mezi HC Dukla Jihlava a Aukro Berani Zlín
     
    Aukro Berani Zlín


    Zlín prožívá, ač se to před sezonou nečekalo, solidní sezonu. Dolů ho ale sráží turbulentní výsledky. Za všechny mluví příklad z listopadu, kdy Zlín prohrál tři utkání v řadě proti Hradci, Třinci a Boleslavi s nelichotivým skóre 3:14, aby v dalším utkání vymazal Spartu na jejím ledě 3:1, Plzeň fantasticky obral na západě Čech o dva body po výhře 2:1 v prodloužení a Piráty doma přejel 4:1. Následně sice Aukro Berani padli na ledě Vítkovic 0:5, což byl jediný případ z posledních sedmi zápasů, kdy Zlínští nebrali body. Poté totiž z třech domácích utkání vytěžili sedmibodový zisk – porazili Pardubice, brali bod za porážku v prodloužení proti Mountfieldu HK a skolili zvedající se Liberec. i díky tomu mu patří 7. místo se 43 body na kontě, 11 bodů od Jihlavy.
     
    HC Dukla Jihlava


    Jihlava zarazila sérii čtyř porážek a vyrovnala ji čtyřikrát ziskem bodů v řadě. Nejdříve doma porazila Olomouc 3:2 po prodloužení, poté Boleslav doma 3:0 a tým měl tak první nulu v sezoně. Poté zajížděla ven na Spartu, kde dokázala ze stavu 1:4 otočit na 5:4, na výhru ale utkání nedotáhla a musela se tak spokojit s bodem za prohru 5:6 v prodloužení. Následně doma přivítala Třinec a zaskočila ho, Oceláři odjížděli domů s prohrou 0:1 v prodloužení.

    Poslední utkání sehrála Dukla v Chomutově, velmi důležitý zápas ale nezvládla a prohrála 2:4. Jihlava tak zůstává v tabulce poslední, tři body ztrácí na předposlední Litvínov.
     
    V dnešním utkání se dostal na soupisku Jihlavy poprvé brankář Karel Vejmelka, který přišel z Komety na hostování za chybějícího Škarka a Vejmelka si hned zachytá, neboť pro dnešní utkání je jedničkou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Volden) – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, Šidlík, Bryhnisveen, Ulrych – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Zeman, Hamill, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – F. Seman (A), R. Hubáček, Rabbit.
    trenér: Petr Vlk

    Aukro Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Žižka (A), Řezníček, Valenta, M. Novotný, Nosek, Gazda – O. Veselý (C), Fořt, Kubiš (A) – Roberts Bukarts, Honejsek, Okál – J. Ondráček, P. Sedláček, Šťastný – Illo, Fryšara, Klhůfek.
    trenér: Robert Svoboda

    Rozhodčí: Pražák, Kika – Flégl, Polonyi.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    V dnešním utkání se také poprvé představí nová posila Dukly, Zach Hamill. Do hry se navíc vrátil i další hráč, Kanaďan Wacey Rabbit.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    K puku se po ztrátě hostí dostala Dukla a rozjíždí první útok. Ke střele se dostal Jiránek, Dukla začíná tradičně aktivně.
     
    00:34
    Valenta nahodil puk na Vejmelku, který kotouč raději podržel a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    00:50
    Kajínek chtěl odpálit puk ven z obranného pásma, dobře se to ale nepovedlo a Jihlava chvíli zůstala v obraně, než kotouč ztratil Honejsek a vyjela do útoku. Opět další vhazování, hra je zatím velmi rozkouskovaná.
     
    01:13
    Vhazování v útočném pásmu Zlína bude opakováno, Hlinka nesplnil kritéria pro zahájení buly.
     
    01:40
    Anděl navážel puk zpoza brány do útočného pásma, dva obránci mu problém nedělali, ten třetí ale ano a Zlín je na kotouči. Dukla brání velmi vysoko a bojuje s dobrým pohybem domácích.
     
    02:38
    Gazda musel vyhodit puk a ještě v útočném pásmu ho zachytil Jiránek, jeho přihrávka před bránu nikoho nenašla. Hosté spáchali zakázané uvolnění a bude se vhazovat na druhé straně hřiště.
     
    03:20
    Zeman to měl nyní hodně těžké, na zádech obránce, před ním rozhodčí a Okál se tak dostal ke střele, kterou Vejmelka vyrazil dopředu, z čehož těžil Čachotský a z levého křídla najížděl na bránu, mezi Kašíkovými betony ale místo nebylo.
     
    04:22
    Dukla opět na útoku a pokus o usazení se na útočné polovině. Po těch 5 minutách to nevypadá na nějaké závratné utkání, spíše to bude boj o každý kus ledu.
     
    05:18
    Domácí se zlobí, Jiránek byl minimálně na úrovni Žižky v honbě za pukem, přesto je pískán icing a hra se přesune na druhou stranu, hosté tak mají výhled na Pivní bar a novou Škodu Karoq na rampě.
     
    05:26
    Další icing Dukly, čárový sudí hned vyjel a vytáhl ze střídačky hráče, kteří zrovna jeli střídat a samozřejmě na ledě vůbec nebyli.
     
    06:08
    Suchánek výborně zastavil přečíslení 2 na 1 Illa a Fryšary špičkou hole! Doslova v poslední chvíli.
     
    06:49
    Berani budou dnes nepříjemným soupeřem a bude to hlavně boj, jak jsem před pár příspěvky avizoval, žádný strhující hokej to dnes nebude. Ofsajd hostí, následuje komerční pauza.
     
    07:30
    Anděl pokoušel křižnou přihrávku, kterou ale zastavil jeden z hostujících hráčů. Anděl poté dal základ šanci Dukly, z mezikruží vypálil Hubáček a Kašíkovi se kotouč převalil přes rameno, dokázal ho ale zalehnout a zklidnit hru!
     
    08:11
    Rabbit předvedl pěkný hit, odzbrojil Žižku u jeho vlastní branky.
     
    08:32
    Kajínkovi se trest úplně nelíbí, jenže je platný a domácí obránce jde ven na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    08:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kde byla domácí obrana? Hosté předvedli krásnou akci na jeden dotek. Vše spustil Freibergs na modré čáře a jeho přihrávka na Honejska, hostující forvard ještě vyšperkoval celou akci na úplně volného ZDEŇKA OKÁLA, který zakončil již do prázdné branky. Celá přesilovka tak trvala pouhých 9 sekund. Asistence: Antonín Honejsek, Ralfs Freibergs.
    08:41 Zdeněk OKÁL - 0:1
     
    09:18
    Další zakázané uvolnění domácích, Jihlavě se nyní nedaří. Dokázala vyhrát buly v obranném pásmu, jenže rozehrávka činí potíže a Zlínu to vyhovuje.
     
    10:10
    Rabbit hraje zatím velmi důrazně, nějaký takový impuls by teď Dukla potřebovala. Třeba jí nakopne vhazování v útočném pásmu po icingu Zlína. Paradoxně to mohlo být 2:0, Honejsek se dostal k puku a čekal velmi dlouho, co Vejmelka udělá. Domácí gólman si ale poradil, s Jihlavou to je nyní velmi špatné.
     
    11:17
    Bukarts ostře naremploval Čachotského na mantinel a je vyloučen. Otázka, co bláznil Kubiš, když se chtěl po přerušení prát a reakce Bukartse byla taktéž zvláštní.
     
    12:04
    Domácí evidentně na přesilovkách zapracovali a makají, několikrát střílel Stříteský, jednou provětral Kašíka, zbytek střel šel mimo a Zlín se po minutě a čtvrt osvobodil.
     
    13:06
    Suchánek namazal puk Kubišovi, částečně domácí obránce zachránil situaci blokem, kotouč ale stejně mířil mimo tři tyče.
     
    13:56
    Kajínek dostal kotouč na modré a vypálil šouravou střelu, kterou Kašík vykryl a položil základ situaci 2 na 1 na druhé straně, puk si převzal Bukarts zřejmě již v ofsajdu a vzal celou situaci na sebe, Vejmelka tým podržel!
     
    14:25
    Po vhazování v obranném pásmu Dukly se bude vhazovat znova, Vejmelka puk ihned lapil. Následné buly nepřineslo větší vzruch, Berani ale začínají postupně dominovat.
     
    14:55
    Kotouč venku ze hřiště, malí fanoušci si tak domů odnesou cenný suvenýr z utkání.
     
    15:53
    Odražený puk po střele se dostal ke Kubišovi, který z otočky těsně míjí pravou tyč!
     
    16:20
    Souběžně s upadající hrou Dukly se začíná přiostřovat. Suchánek po odpískání zbytečně krosčekoval Šťastného a být rozhodčí přísnější, tak jde domácí hráč na trestnou.
     
    17:02
    Ulrych dokázal najít puk a z velmi ostrého úhlu vystřelil, puk se mihl v brankovišti a skončil v protějším rohu. Vysoké nahození domácích do útočného pásma sebral Kašík s ledovým klidem, což i dává logiku, pokud je na ledě a bude se vhazovat po jeho pravici
     
    18:17
    Trestné střílení! Čachotský jel sám na bránu a byl jasně podražen. Logicky pak zajel do brány a naprosto nepochopitelně ho Okál jel, nebojím se říci, zmlátit. Proč?
     
    18:17
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Antonín Honejsek – trestné střílení, podražení).
     
    18:17
    Domácí stadion dští síru a oheň na Okála, tohle hostující útočník hodně přestřelil. Čachotský jede nájezd.
     
    18:17
    Čachotský volil střelu mezi betony, Kašík si jí ale pohlídal!
     
    18:53
    Domácí kapitán má tampóny v nose, z dálky vypadá dýchací nástroj velmi natekle. Na hřišti aktivní Anděl se dostal ke střele z mezikruží, Kašík zatím drží skvěle.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Bude to dnes evidentně hodně vyostřené. Po odpískání konce třetiny ještě menší hit a menší strkanice. Skončila první třetina utkání, která nabídla jednak emoce a jednak herní převahu Zlína, Dukla hlavně hořela v obraně. Domácí tak mohou být místy rádi, že prohrávají jenom o jednu trefu. Další třetina začne cca v 18:28.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Kotouč má po tradiční úvodní sérii strkanic o puk Jihlava a vyjíždí dopředu. Kdo dnes nebude vůbec oblíben, je hostující Okál, schytává to od domácích fanoušků pěkně.
     
    21:28
    Fořt vyvezl puk z pásma a nahrával na druhou stranu, kde stál Valenta, kterého zradilo zpracování kotouče a opět je na puku Jihlava, konkrétně Stříteský. Anděl si jeho přihrávku našel a distribuoval před bránu, tam ale nikdo z domácích nebyl.
     
    22:34
    Kašík podržel kotouč a bude se vhazovat po jeho levici. Buly vyznělo lépe pro Zlín, který pokračuje v celkem sebevědomém výkonu.
     
    23:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je srovnáno a stadion bouří! Od modré po přihrávce nahrál Ulrych na JAKUBA SUCHÁNKA, který propálil Kašíka. Hosté reklamují postavení útočícího hráče v brankovišti, byla to velmi sporná situace. Asistence: Petr Ulrych.
    23:11 Jakub SUCHÁNEK - 1:1
     
    24:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Co dodat, další individuální chyba domácích. Stříteský nahrával souběžně s modrou čárou a kotouč si našel Ondráček, vyměnil si puk s DAVIDEM ŠŤASTNÝM, který zakončil pohodlně v přečíslení do prázdné branky. Asistence: Jiří Ondráček.
    24:27 David ŠŤASTNÝ - 1:2
     
    25:33
    Vše je ve starých kolejích, domácí jsou opět horším týmem a Zlín tlačí.
     
    26:05
    Pozor na Skořepu! Kubalík si na pravé straně našel kotouč a přihrával před bránu Skořepovi, tomu puk uskočil, jinak by to gól zřejmě byl.
     
    26:14
    Jiránek přitvrdil hru a trefil Okála u modré čáry, za veliké nelibosti je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    27:21
    Zlín přesilovku nehraje nijak oslnivě, snaží se spíše prosadit individuálně.
     
    28:01
    Skořepa vybojoval kotouč a vydal se do úniku, na samém počátku ho přidržel Valenta, o trestném střílení nemůže být řeč, ale o vyloučení ano.
     
    28:41
    Domácí hrají již v plném počtu a snaží se kombinovat, nynější přesilovková pasáž je spíše hrou v plném počtu na obou stranách.
     
    30:01
    Domácí v plném počtu. Přesilovky tedy ani jednomu týmu nyní vůbec nešly. Jihlava ale dokázala zůstat v útoku, vše řeší Kašík dalším zákrokem.
     
    30:51
    Bukartse zarazil Kajínek a poslal puk Žálčíkovi, ten se pokoušel o individuální průnik a dělal slalom mezi hokejkami soupeřů, ke střele se už nedostal. Přesto ale Jihlava v útoku zůstane, bude se vhazovat po Kašíkově levici.
     
    32:13
    Vyhozený kotouč mířil vysokým obloukem na Kašíka, který pokojně rozehrál a v útoku se snažil prosadit Fořt, neuspěl. Dukla kontrovala a přihrávku dostal zpoza brány Hamill, který je zatím dnes účastníkem konkurzu do Klubu neviditelných, jenže musel střílet ze záklonu, navíc upadl, takže vlastně ani nevystřelil. Komerční přestávka.
     
    33:33
    Pokus o nahrávku Rabbitovi skončil již v prvopočátku, Rabbit byl totiž odstaven Freibergsem. Zlín toho využil a zatlačil mírně v útoku, avšak nevytěžil z toho vůbec nic. Hra upadla, už i emoce šly dolů a utkání se hraje v klidné atmosféře.
     
    34:54
    Žižka ve snaze zachytit Anděla použil svoji hůl a mírně ho zahákoval, je tak vyloučen a Dukla má další početní výhodu.
     
    35:07
    Domácí kombinují a dumají, jak přidat další gól. Čachotský jako poslední měl puk, Kubiš mu vyjel naproti a vytlačil ho za modrou čáru, útok se tak musí založit znova. A bude se muset opět založit, odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    36:37
    Jiránek nechal puk za sebou a o pásmo Jihlava opět přišla. Vyjma té první přesilovky se Jihlavě početní výhody nedaří a trápí se v nich.
     
    37:39
    Vejmelkovi odražený puk nadělal velmi problémů, nakonec ho pod betonem udržel a Hubáček se poté jal Okálovi vysvětlit pár věcí o tom, že do brankáře se při přerušené hře píchat holí nemá.
     
    37:49
    Šidlík urval puk na modré čáře na těsné hranici ofsajdu, sudí se rozhodl ho odpískat a domácí se do pásma tak rychle nedostanou.
     
    38:07
    Proti střele Suchánka vyjel Illo a dobře udělal, domácí obránce měl před Kašíkem dálnici.
     
    39:35
    Sedláček udržel pásmo pro Zlín, domácí obrana ale Berany zase z pásma vyhodila. Puk se ve středním pásmu ztratil z dohledu pruhovaným a vhazuje se ve středovém kruhu, kterému vévodí logo Generali.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Trenér Vlk ještě vyzval sudího Pražáka na debatu a probrali spolu pár věcí ohledně řízení utkání. Druhá třetina skončila a rozhodně nebyla tak jednostranná, jako ta první, hra se mnohem více vyrovnala a Jihlava dokázala srovnat, jenže o minutu a pár sekund později skóroval po chybě Stříteského Šťastný a Jihlava o gól prohrává. Další třetina začne cca v 19:21.
     
    Hostující Freibergs si zřejmě čichl čpavku pár sekund před koncem přestávky a jde na to.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    De La Rose zkoušel ihned prostrčit puk do útoku, nepochodil nejlépe. Navíc půjde Jihlava do oslabení.
     
    40:33
    Jiránek je vyloučen za sekání, připravil totiž Honejska o hokejku nečistým způsobem.
     
    40:54
    Bukarts si krásně zajel před Vejmelku a střílel, domácí gólman si hlídal pozici a puk vyrazil.
     
    41:23
    Jihlava zatím oslabení hraje výborně, vyhazuje ven jeden puk za druhým.
     
    41:55
    Hamill vybojoval puk od Noska na modré čáře, neměl ale potřebnou rychlost, puk vyhodil a jel střídat.
     
    42:33
    Domácí v plném počtu. Moc těžká práce to pro domácí v oslabení nebyla.
     
    43:09
    Čachotský byl ve veliké tísni a puk tak odehrával spíše na náhodu, tím pádem ho pro sebe získala zlínská obrana, vyjela dopředu a zaměstnala Vejmelku, který dnes nechytá špatně, bohužel v jeho případě inkasoval vždy do prázdné branky.
     
    43:40
    Icing Dukly, Berani se moc dopředu netlačí, každý takový přestupek je pro ně vítaný.
     
    44:01
    Jeden ze Ševců zahrál vysokou holí a Dukla v útočném pásmu zůstane déle. Celé to típnul De La Rose, který naznal, že ochranná síť nebyla dnes v permanenci a trefil, za přispění teče hostujícího obránce, tak pět metrů nad břevno.
     
    44:24
    Kajínek vypálil od hostující střídačky, kde měl moře místa, Kašík je dnes nepřekonatelný, chytá dobře, a proč nedostal pozvánku do reprezentace, zůstává spoustě lidí záhada.
     
    45:11
    Žížka zanechal nohu v pohybu Hubáčkovi během obranné fáze domácích a je vyloučen za podražení.
     
    45:26
    Ondráček osvobodil tým od tlaku, který začala Jihlava vyvíjet. Kubiš se následně dostával ke střele, kterou mu zarazil vracející se Suchánek. Ani tato přesilovka není pro Jihlavu žádná sláva.
     
    47:01
    Hubáček se pokusil vrátit puk na Šidlíka, Šidlík puk vracel zase Hubáčkovi, bylo to hlavně nedorozumění mezi dvěma hráči a hosté jsou v plném počtu, Žižka vyjel z trestné.
     
    48:16
    Zeman spálil tutovku! Čachotský mu servíroval před branku kotouč a Zeman ho poslal před poloprázdnou brankou trestuhodně úplně mimo brankoviště křižně na druhou stranu! Zlín rychle kontroval a bylo štěstí pro Jihlavu, že jeden z hostí nechal vyniknout Vejmelku.
     
    49:02
    Po komerční přestávce bude oznámen trest pro jednoho ze zlínských hráčů za vysokou hůl, Jihlava se tak bude moci dostat do utkání, ač, jak víme, přesilovky jí prostě nejdou.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Ondřej Veselý – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:02
    Rozhodčí si plní zodpovědně funkci ledařů, neb v ledu vznikla zřejmě menší díra a dva čároví pilně pracují, dělnící na D1 by mohli závidět jejich pracovní tempo. Opraveno, jdeme na hru.
     
    49:25
    Hosté vyhodili a Dukla musí začít od znova. Šidlík z nápřahu trefil plexi za hostující brankou a nechybělo moc, aby Čachotský dorážel. Jihlava poté vyvinula tlak, zejména Hamill byl před bránou velice aktivní, Kašík je ale dnes ve výborné formě.
     
    50:33
    Přesilovku hraje Jihlava stylem: všechno z nápřahu a děj se vůle boží. Dvakrát to napálil Stříteský a udělalo to velké problémy před Kašíkovou klecí. Je to zřejmě jediná cesta.
     
    51:03
    Zase střílel De La Rose a Kašík šel do rozkleku, kotouč se dostal ke Kubalíkovi, který měl prázdnou bránu, z úhlu ale poslal kotouč vedle!
     
    52:11
    Žižka je dnes potřetí na trestné a nyní je to pouze a pouze jeho chyba. Napálil puk na tribunu bez teče a vyloučení ho nemine. Tak uvidíme, zda už bude ta přesilovka využita, či ne. To se dozvíme až po další komerční pauze.
     
    52:35
    Opět pálí Stříteský, ten má snad neunavitelné zápěstí, dorážky po zásazích Kašíka ale nehledají svůj cíl. Navíc jde Dukla z pásma, bylo odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    53:07
    Dnešní utkání sleduje 4012 diváků. Dá se říci, taková stabilní návštěva v Jihlavě.
     
    53:29
    De La Rose neúspěšně nahrál na Kubalíka a bude muset založit útok znova. Berani, zdá se, jsou z nejhoršího venku.
     
    54:12
    Hosté v plném počtu.
     
    54:41
    Čachotský obral o puk Honejska, nikdo ze spoluhráčů domácího kapitána nepodpořil.
     
    55:14
    Tak si to zopakujeme... Sedláček vystřelil puk na tribunu, pro změnu na tu protější a je vyloučen taktéž. Jihlavu dnes ty přesilovky musí určitě mrzet.
     
    55:48
    Fořt vyhodil puk z pásma, domácí fanoušci ženou Duklu do útoku. A Jihlava chce útočit, sráží ji ale nepřesné přihrávky, Šidlík nejprve napálil z metru Ondráčka, poté střílel z mezikruží těsně vedle.
     
    56:56
    Kašík puk neudržel v náruči a ke gólu na 2:2 nebylo daleko, Dukle ale dnes prostě souzeno není!
     
    56:56
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:56
    Dukla hraje vabank, jde do šesti hráčů v poli!
     
    57:03
    Šidlík, Zeman, oba stříleli, jenže branku prostě netrefí!
     
    57:31
    Zlín se dostal z pásma, Dukla puk rychle získala a jede dopředu. Zbrzdil jí ale ofsajd.
     
    58:26
    Sedláčka v nájezdu na domácí branku zastavil čistě Kajínek, Zlín navíc vyhodil z další akce na icing. Bude to ještě ohromné drama. Dukla si navíc bere time-out.
     
    58:26
    Jihlava opět v šesti, Vejmelka se musel předtím do brány rychle vrátit po odpískání ofsajdu.
     
    59:10
    Dukla se snaží, bojuje, je to ale beze střel.
     
    59:30
    Šidlík uzavřel tuto pasáž střelou tečovanou do ochranné sítě, bude se vhazovat po pravici Kašíka.
     
    59:39
    Šidlík nepřesnou přihrávkou vyhodil Jihlavu z pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnes rozhodly přesilovky. Dukla jich měla přímo sedm, ani jednu ale nevyužila. Ač ke konci bojovala a byla rozhodně nebezpečnější, na body to nakonec nestačilo a i díky skvělému Kašíkovi v hostující brance podlehla 1:2. Domácí hráči by si i přesto měli zasloužit větší potlesk a ne poloprázdné tribuny. Ode mě je to dnes vše, z HZS se s vámi loučí a krásné vánoční svátky přeje Tomáš Kalas. (20:05:29)
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 24. Suchánek (Ulrych) – 9. Okál (Honejsek, Freibergs), 25. Šťastný (J. Ondráček)


    HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Volden) – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, Šidlík, Bryhnisveen, Ulrych – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Zeman, Hamill, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – F. Seman (A), R. Hubáček, Rabbit.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Žižka (A), Řezníček, Valenta, M. Novotný, Nosek, Gazda – O. Veselý (C), Fořt, Kubiš (A) – Roberts Bukarts, Honejsek, Okál – J. Ondráček, P. Sedláček, Šťastný – Illo, Fryšara, Klhůfek.

    Rozhodčí: Pražák, Kika – Flégl, Polonyi

    Diváci: 4012
    thejrc.org