Vítkovice – Pardubice 2:0 (kon.) | Jihlava – Zlín 1:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:3 (0:2 po s.n.)
Plzeň – Sparta 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 2:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.)
Mountfield HK – Třinec 2:3 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Středa 20.12.2017, 18:00 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:05 Michal VONDRKA - 2:3
     
    51:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají v přesilové hře do vedení! Chomutovští se řítili do útočného pásma a rozhodčí signalizoval faul. Ke kotouči se ale dostal MICHAL VONDRKA, který z prostoru mezi kruhy prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
    11:45 Vojtěch NĚMEC - 2:2
     
    11:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólové hody první třetiny nekončí. Po střele od modré čáry se ve skrumáži před bránou nejlépe zorientoval VOJTĚCH NĚMEC, který šťouchnul do puku před brankovištěm a ten se pomalým tempem doploužil za brankovou čáru vedle dezorientovaného Laca. Asistence: Marcel Haščák, Jakub Krejčík.
    11:19 Vladimír RŮŽIČKA - 1:2
     
    11:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí skóre utkání! VLADIMÍR RŮŽIČKA vybojoval puk u mantinelu, odkud se řítil sám na Čiliaka, kterému poslal kotouč odrazem od pravé tyče do sítě. Bez asistence.
    03:32 Jakub SKLENÁŘ - 1:1
     
    03:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hokejisté Chomutova ale rychle vyrovnávají! Od mantinelu si vybruslil před bránu JAKUB SKLENÁŘ a střelou pod horní tyč překonává Čiliaka. Asistence: Vladimír Růžička, Jan Havel.
    02:07 Hynek ZOHORNA - 1:0
     
    02:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre utkání! Tomáš Malec našel parádním pasem HYNKA ZOHORNU, který se řítil sám na Laca. Brněnský útočník nasadil slovenskému gólmanovi blafák do forhendu a po zemi poslal puk do brány. Asistence: Tomáš Malec, Jan Štencel.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 3. H. Zohorna (Malec, Štencel), 12. V. Němec (Haščák, J. Krejčík) – 4. Sklenář (V. Růžička, J. Havel), 12. V. Růžička, 52. Vondrka


    HC Kometa Brno: Čiliak (Langhamer) – Barinka, O. Němec (A), Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs, Štencel – T. Svoboda, Hruška, M. Erat (C) – Zaťovič (A), V. Němec, Haščák – Dočekal, R. Zohorna, Vincour – Mallet, Nahodil, H. Zohorna.
    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, Grman – Tomica, Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička (A), J. Havel – Poletín, Chlouba, Koblasa – A. Dlouhý, Šťovíček, Hlava.

    Rozhodčí: Bejček, Lacina – Frodl, Komárek

    Diváci: 7054
    thejrc.org