Benátky n/J – Prostějov 4:6 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:4 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 4:2 (kon.)
Kadaň – Motor ČB 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Přerov 3:1 (kon.)
Kladno – K. Vary 3:2 (3:2 po s.n.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:1)
AZ Havířov
Středa 20.12.2017, 18:00 • Hala Polárka • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je konec této bitvy, které dnešní derby rozhodně přineslo. Začátek zápasu vypadal jednoznačně lépe pro Havířov, který se úvodní třetině dostal do dvoubrankového vedení. Frýdek-Místek ovšem nastartoval k velkému obratu a dokázal vyrovnat síly díky brankám Martynka a Bartka. V prodloužení byli jednoznačně lepší domácí, ale i přesto odchází pouze s bodem, v přesilové hře rozhodl Marek Sikora. To je z dnešního přenosu vše, přeji dobrou noc. (20:31:19)
     
    Konec zápasu.
     
    64:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neskutečné! Haviřov byl pod tlakem v celém prodloužení, ale i přesto je to on, kdo urval dva body. V přesilové hře se ke střele MAREK SIKORA a na jeho ránu do odkryté branky brankář Strmeň už neměl šanci reagovat. Asistence: Petr Kanko, Roman Rác.
     
    63:37
    Hosté v plném počtu.
     
    63:24
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Bartko – 2 min., držení hole).
     
    63:14
    Další zákrok z říše snů od Ondřeje Bláhy! Tentokrát vytáhl svou lapačku a zlikvidoval ránu, která letěla do pravé šibenice branky! Brankář poté obdržel zasloužené uznání.
     
    62:17
    David Klimša nevýmyšlel nic světoborného a snažil se puk prostrčit mezi betony brankáře, ale ani on na Bláhu nevyzrál.
     
    61:37
    Dnešní utkání sleduje 1604 diváků.
     
    61:37
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Petr Kanko – 2 min.).
     
    61:35
    Frýdek-Místek zatím v prodloužení nepustil svého soupeře k puku a bude zahrávat přesilovou hru!
     
    61:07
    A další úžasný zákrok Ondřeje Bláhy! Tentokrát se snažil přidat druhou branku kapitán Rostislav Martynek, ale ani on neuspěl.
     
    60:41
    Prakticky ihned po vhazování střílel Jan Zahradníček, hostující brankář včas zakryl mezeru mezi nohama a bude se již potřetí vhazovat.
     
    60:38
    Antonín Pechanec se dostal do zakončení, ale brankář Bláha nedopustil, aby se hra ukončila tak brzy a úspěšně zasáhl. Bude se vhazovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Frýdku-Místku se v poslední třetině povedlo vyrovnat stav a díky této brance budou fanoušci svědky prodloužení. Rysi byli v závěrečném dějství jednoznačně lepším týmem a dokázali svého soupeře dostat pod tlak. První branku v dresu Frýdku-Místu vstřelil již uzdravený Rostislav Martynek.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Běží poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:52
    Po střele jednoho z domácích útočníků se bude opět vhazovat před Ondřejem Bláhou, který je v posledních minutách velice zaneprázdněný.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 38. Bartko (Štumpf, Marek Růžička), 53. Martynek (Bajtek, L. Kovář) – 13. Krisl (Tomi), 17. Bambula (Gřeš, Krisl), 65. Sikora (Kanko, Rác)


    HC Frýdek-Místek: Strmeň (L. Daneček) – Bartko, Piegl, Zahradníček (A), D. Stránský, Matyáš, L. Kovář – Štumpf, Pechanec, Marek Růžička – Franek, Bajtek (C), Martynek – Christov (A), Klimša, Kvasnica – J. Kalus, Przybyla, Kafka.
    AZ Havířov: Bláha (K. Šimeček) – Drtil, Luža, Krisl (C), Chroboček, R. Havel, Dudek, Mrowiec – M. Kalus, Pořízek, Tomi (A) – Maruna, Rác (A), Sikora – L. Bednář, Matai, Kanko – Gřeš, Cihlář, Bambula.

    Rozhodčí: Dědek, Zbořil – Měkýš, Otáhal
    ocianews.com