Benátky n/J – Prostějov 4:6 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:4 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 4:2 (kon.)
Kadaň – Motor ČB 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Přerov 3:1 (kon.)
Kladno – K. Vary 3:2 (3:2 po s.n.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:1)
AZ Havířov
Středa 20.12.2017, 18:00 • Hala Polárka • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neskutečné! Haviřov byl pod tlakem v celém prodloužení, ale i přesto je to on, kdo urval dva body. V přesilové hře se ke střele MAREK SIKORA a na jeho ránu do odkryté branky brankář Strmeň už neměl šanci reagovat. Asistence: Petr Kanko, Roman Rác.
     
    52:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi se dočkali vyrovnaného stavu! Ve vlastním oslabení se hráči dostali do přečíslení a ROSTISLAV MARTYNEK domácím příznivcům dokázal, že nemá kapitánské céčko jen tak pro nic za nic. Jeho rána z mezikruží mířila do levé poloviny branky. Asistence: Filip Bajtek, Lukáš Kovář.
     
    37:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí tým se přecejen dočkal a postaral se o zdramatizování! Hráči si dokázali vyvinout tlak a nejprve se do velké šance dostal Marek Růžička, ale netrefil odkrytou branku, akce pokračovala a nakonec přinesla ovoce. JAN BARTKO se dostal ke střele z pravého kruhu a svou ránu poslal pod horní tyč. Asistence: Daniel Štumpf, Marek Růžička.
     
    16:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky, určitě pořádný šok pro domácí hráče a příznivce. AZ se dostal do tlaku a hned několikrát zaměstnal domácího brankáře, na poslední dorážku JANA BAMBULY už nedokázal reagovat a podruhé v krátkém čase inkasuje. Asistence: Tomáš Gřeš, Jiří Krisl.
     
    12:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    A gólový účet dnešního zápasu je otevřen! Vojtěch Tomi napřáhl ke střele od modré čáry a trajektorii puku těsně před brankářem změnil JIŘÍ KRISL, Strmeň už nedokázal reagovat. Asistence: Vojtěch Tomi.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 38. Bartko (Štumpf, Marek Růžička), 53. Martynek (Bajtek, L. Kovář) – 13. Krisl (Tomi), 17. Bambula (Gřeš, Krisl), 65. Sikora (Kanko, Rác)


    HC Frýdek-Místek: Strmeň (L. Daneček) – Bartko, Piegl, Zahradníček (A), D. Stránský, Matyáš, L. Kovář – Štumpf, Pechanec, Marek Růžička – Franek, Bajtek (C), Martynek – Christov (A), Klimša, Kvasnica – J. Kalus, Przybyla, Kafka.
    AZ Havířov: Bláha (K. Šimeček) – Drtil, Luža, Krisl (C), Chroboček, R. Havel, Dudek, Mrowiec – M. Kalus, Pořízek, Tomi (A) – Maruna, Rác (A), Sikora – L. Bednář, Matai, Kanko – Gřeš, Cihlář, Bambula.

    Rozhodčí: Dědek, Zbořil – Měkýš, Otáhal
    thejrc.org