Poprad – Žilina 2:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:3 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 1:2 (kon.)
Detva – Košice 3:5 (kon.) | Zvolen – Nové Zámky 4:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Středa 20.12.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:10 ŠIMUN - 4:2
     
    47:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia využívajú presilovku o dvoch hráčov. Pekná kombinácia popred Nieminenovu bránu, na konci ktorej bol pri ľavej tyčke zakončujúci EDUARD ŠIMUN. Nieminen sa už nedokázal tak rýchlo presunúť.

    Asistencie: Štepán Novotný a Michal Novák.
    42:11 ĎALOGA - 4:1
     
    42:11
    Zvolen dal gól!
    MARTINOVI ĎALOGOVI to síce na prvý raz nevyšlo, ale o pár sekúnd sa už raduje z gólu. Prvý strelecký pokus Ťavodu bekhendom ešte Baroš vyrazil, ale rovno iba pred Ďalogu, ten už puk zavesil pod brvno a zvyšuje tak na 4:1.

    Asistencie: Ján Ťavoda a Lukáš Jurík.
    33:02 OBDRŽÁLEK - 3:1
     
    33:02
    Zvolen dal gól!
    Podobná chyba v obrane, ale tentokrát v podaní hostí. PETR OBDRŽÁLEK puk vypichol a mieril sám na Baroša. Zvolil strelu niekde na lapačku a i keď si na jeho strelu Baroš siahol, puk končí nakoniec v sieti.
    31:39 CETKOVSKÝ - 2:1
     
    31:39
    HC Nové Zámky dali gól!
    Obrovská hrúbka domáceho obrancu Whartona. Prihrávku vystihol JIŘÍ CETKOVSKÝ a krásnou bombou zo stredu ihriska prestrelil Nieminena.
    11:12 KYTNÁR - 2:0
     
    11:12
    Zvolen dal gól!
    Domáci pridávajú druhý gól, i keď sa najprv zdalo, že z blízka MILAN KYTNÁR skôr prihrával spoluhráčovi, ale puk si pomedzi Barošove betóny našiel cestu do siete. Nakoniec puk šiel do siete od jedného hráča hostí, ktorý sa vrhol do Kytnárovej prihrávky.

    Asistoval: Peter Hraško.
    07:40 Michal CHOVAN - 1:0
     
    07:40
    Zvolen dal gól!
    Prvá vážnejšia šanca domácich končí gólom. MICHAL CHOVAN krížnou prihrávkou cez útočné pásmo našiel Kováčika. Ten mu puk následne vrátil a domáci kanonier už vešal do z časti odkrytej časti bránky. Baroš sa totiž nestačil vrátiť včas.

    Asistoval: Jozef Kováčik.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 8. Michal Chovan (Kováčik), 12. Kytnár (Hraško), 34. Obdržálek, 43. Ďaloga (Ťavoda, L.Jurík) – 32. Cetkovský, 48. Šimun (Novotný, M.Novák)


    HKM Zvolen: Nieminen (Šimko) – Drgoň, Ross, Hraško, Kováčik, Ťavoda, Wharton, Bokroš – Coffman, Steén, Obdržálek – Špirko, Kytnár, Mich. Chovan – Matis, L.Jurík, Ďaloga – Andersons, V.Fekiač, Síkela – T.Ondris (tréner P.Mikula)
    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Foltán) – Salija, Látal, Plášil, M.Novák, Hruška, M.Jass, Šimek, Vidovič – Cetkovský, Š.Novotný, Lantoši – Šimun, Zbořil – Lorraine, Škoda, Hřebejk – Dubec, Rehák, Fábry (tréner L.Lubina)

    Rozhodčí: Jonák, Stano – Jobbágy, Korba (video – Jung)

    Diváci: 1093
    thejrc.org