Boston – Winnipeg 2:1 (2:1 po s.n.) | New Jersey – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – Anaheim 4:5 (po pr.)
Pittsburgh – Columbus 3:2 (2:1 po s.n.) | Tampa – Ottawa 4:3 (2:0 po s.n.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Colorado 2:1 (po pr.)
San Jose – Vancouver 5:4 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:0 (1:0, 3:0, 0:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 22.12.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:14 Tyler SEGUIN - 4:0
     
    36:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Z pouhé třinácté střely na branku Stars zvyšují na 4:0! Domácí výtečně a účinně forčekovali v útočném pásmu. Devin Shore zprava zavezl puk do ohně a v menším zmatku ho za Crawfordova záda dotlačil TYLER SEGUIN. Asistence: Devin Shore.
    25:55 Tyler SEGUIN - 3:0
     
    25:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hvězdy využívají přesilovku a unikají do třígólového vedení! Klingberg prvním dotykem přesměroval přihrávku Radulova až do levého kruhu. Spezzova střela z něj byla Murphym sražená k TYLERU SEGUINOVI, který si v rychlosti dal kotouč na bekhend a přehodil padajícího Crawforda. Asistence: Jason Spezza, John Klingberg.
    21:07 Antoine ROUSSEL - 2:0
     
    21:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vedou už o dva góly! Jeden z hostujících hráčů přesměroval Paterynovu přihrávku z pravého křídla na modrou čáru, ze které z první vypálil Hamhuis. Letící puk ve vzduchu výtečně tečoval ANTOINE ROUSSEL a sklepl ho do spodní části branky. Asistence: Dan Hamhuis, Greg Pateryn.
    17:11 Jamie BENN - 1:0
     
    17:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Murphy zablokoval Hamhuisovu střelu od modré a pak se nechal obrat o puk Eliem, jenž ho zleva na druhý pokus přihrál za vzdálenější tyč. Tam už byl JAMIE BENN, který bez přípravy zakončil prakticky do prázdné branky. Asistence: Remi Elie, Dan Hamhuis.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. Ja. Benn (Elie, Hamhuis), 22. Roussel (Hamhuis, Pateryn), 26. Seguin (Spezza, J. Klingberg), 37. Seguin (D. Shore)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg (A), Lindell, Pateryn, Hamhuis, Honka, Johns – Radulov, Ja. Benn (C), Elie – D. Shore, Seguin (A), Janmark – Pitlick, Faksa, Roussel – Spezza, Hanzal, G. Smith.
    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Oesterle, Keith (A), Seabrook (A), Kempný, C. Murphy, Forsling – DeBrincat, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Anisimov, Schmaltz – Pánik, Hinostroza, Hartman – Hayden, Wingels, Bouma.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Hebert – Gibbons, MacPherson

    Diváci: 18 532
    thejrc.org