Boston – Winnipeg 2:1 (2:1 po s.n.) | New Jersey – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – Anaheim 4:5 (po pr.)
Pittsburgh – Columbus 3:2 (2:1 po s.n.) | Tampa – Ottawa 4:3 (2:0 po s.n.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Colorado 2:1 (po pr.)
San Jose – Vancouver 5:4 (po pr.)
konec
Edmonton Oilers
3:2 (0:0, 0:0, 3:2)
St. Louis Blues
Pátek 22.12.2017, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Drake CAGGIULA - 3:2
     
    59:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dvakrát dotahovali domácí skóre, nyní se dostávají do vedení. Ryan Nugent-Hopkins našel zpoza branky lépe postaveného spoluhráče. DRAKE CAGGIULA trefil puk pěkně mizerně, ale možná i právě kvůli tomu propadl puk až za brankovou čáru. Domácí vedou a stadion se otřásá v základech. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Patrick Maroon.
    56:19 Connor MCDAVID - 2:2
     
    56:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno, vedení Blues dlouho nevydrželo.CONNOR MCDAVID dostal výbornou přihrávku od Leona Draisaitla, položil si brankáře a poslal kotouč do volné části branky. Pohledná akce Edmontonu znamená vyrovnání. Asistence: Leon Draisaitl a Milan Lucic.
    53:22 Patrik BERGLUND - 1:2
     
    53:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek si bere vedení zpět. Po bleskové akci se do zakončení dostal po Schennově pasu PATRIK BERGLUND, jehož rána z první zapadla přesně do brány. Domácí maskovaný muž nezasáhl. Asistence: Brayden Schenn a Alex Pietrangelo.
    50:08 Michael CAMMALLERI - 1:1
     
    50:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno velmi rychle. K odraženému puku se dostal MICHAEL CAMMALLERI. Jeho spíše nahození před branku překvapilo brankáře a zapadla až do sítě. Bez asistence.
    49:30 Tage THOMPSON - 0:1
     
    49:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Krátce před polovinou třetí třetiny padl první gól. Svou premiérovou trefu v NHL si připsal TAGE THOMPSON. Brankář Edmontonu mnoho neviděl, a tak kotouč prošel do brány. Asistence: Colton Parayko a Paul Stastny.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 51. Cammalleri, 57. McDavid (Draisaitl, Lucic), 60. Caggiula (Nugent-Hopkins, Maroon) – 50. T. Thompson (Parayko, Stastny), 54. Berglund (B. Schenn, Pietrangelo)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Nurse, Russell, Benning, Davidson, A. Larsson, Sekera – Lucic, McDavid, Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins, Caggiula – Khaira, Draisaitl, R. Strome – Cammalleri, Letestu, Kassian.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Gunnarsson, Edmundson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Sobotka, B. Schenn, Tarasenko – Steen, Stastny, T. Thompson – Pääjärvi, Berglund, Barbašev – Upshall, Brodziak, Jaškin.

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Gibbs, Cherrey

    Diváci: 18347
    thejrc.org