Třinec – Liberec 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:1 (3:2 po s.n.) | Zlín – Litvínov 2:4 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 1:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 2:5 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 22.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy zase u extraligových onlajnů na počtěnou. (19:49:43)
     
    Je konec. Vítkovice v Chomutově vítězí 4:1 a odváží si tři body. Chomutovští dnes podali parádní výkon, ale góly se jim nepovedlo dávat – parádně zachytal Patrik Bartošák. Jedinou branku domácích dal Nicolas Hlava, za hosty se prosadili dvakrát Roman Szturc, po jedné brance přidal David Květoň a Patrik Zdráhal.

    Nejlepší hráči: Nicolas Hlava (CHM) – Roman Szturc (VIT)
    Střely na branku: 37:28
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Domácí celek se ještě dostal do aktivní kombinace, která byla ukončena vyhozením hostujícího celku na icing. Pokračovat se tak bude před Bartošákem.
     
    58:49
    Utkání se už jen dohrává. Daniel Krenželok to zkoušel od modré čáry, branku se mu přes bránícího hráče ovšem trefit nepovedlo.
     
    57:37
    Do nahození Juraje Valacha strkaly hokejky dva chomutovští hráči. Ani jeden z nich ovšem nedokázal kotouč tečovat.
     
    56:52
    Následoval protiútok Davida Květoně, jenž z levého kruhu zakončoval pod ruku chomutovského brankáře. Volný prostor ovšem nenašel a stav zůstává nezměněn!
     
    56:20
    Tomáš Slovák dostal dobrou přihrávku na pravý kruh, sjel si před branku a zakončoval do vzdálenější šibenice. Branku ovšem nedokázal trefit.
     
    55:33
    Piráti se prokombinovali do zakončení, Michal Vondrka z levého kruhu mířil ovšem jen do připraveného Bartošáka a ničím jej nedokázal překvapit.
     
    54:51
    Domácí v plném počtu.
     
    54:41
    Do skvělé pozice se následně dostal David Květoň, jenž zakončoval z pravého kruhu. Tvrdá střela ovšem skončila na přesouvajícím se Lacovi.
     
    53:58
    Petr Koblasa se dostal do úniku v oslabení, na pravé straně se mu ovšem nepovedlo ideálně trefit kotouč. Patrik Bartošák nemusel zasahovat.
     
    53:05
    Piráti začali oslabení vyhozením kotouče až k brance Patrika Bartošáka. Vítkovice se vrací pro kotouč až na druhou stranu kluziště.
     
    52:51
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., vražení na hrazení).
     
    52:41
    Po skončení přesilové hry se do zakončení prodral Lukáš Kucsera, kterému se ovšem střelou nad betony nepovedlo překvapit domácího brankáře. Následuje komerční pauza.
     
    52:35
    Domácí v plném počtu.
     
    51:57
    První pokus směrem na branku vyslal od modré čáry Marek Hrbas, kterému se ale připraveného Laca překonat nepovedlo. Parádně máchl lapačkou a kotouč ukryl v lapačce.
     
    51:20
    Vítkovice dlouho kombinovaly, vše zakončoval svým pokusem od modré čáry Jakub Lev. Jeho střelu ovšem zablokoval Vladimír Růžička a Piráti vyhodili.
     
    50:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ivan Huml – 2 min., podražení).
     
    50:05
    Ivan Huml fauloval a Vítkovice si zahrají přesilovou hru. Nyní hrají v šesti a mají výhodu.
     
    48:57
    Martin Šťovíček dostal přihrávku zpoza branky a u levého kruhu zakončoval. Svižným pokusem ale napálil pouze tyčku!
     
    48:34
    Hosté v plném počtu.
     
    48:22
    Tvrdá rána Ronalda Knota zasáhla Marka Tomicu, jenž s bolestivou grimasou leží na ledové ploše. Po pár sekundách se hra přerušuje a domácí útočník je odváděn spoluhráči na střídačku.
     
    47:34
    Střela Juraje Valacha od modré čáry propadla až na přední tyčku, kde skončila v lapačce Bartošáka. Aktivita domácích ovšem pokračuje.
     
    46:42
    Piráti mají přesilovou hru a hosté hned po vhazování vyhodili kotouč až k Lacovi. Následně rozehrávku domácích napadají.
     
    46:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ján Laco – 2 min., hrubost). Trest odpyká Roman Chlouba.
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Roman Szturc – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
     
    46:34
    Roman Szturc vjel do brankoviště a naprosto atakoval Jána Laca. Ten jako kliďas vyjel po hostujícím hráči a začal se s ním prát. V souboji byli i další hráči. Rozhodčí bude vylučovat.
     
    46:18
    Parádní kotouč připravil Nicolas Hlava pro Adama Dlouhého. Ten šel do bekhendu, ale pod nohy mu padl Patrik Bartošák a domácího hráče podrazil. Vylučovat se ovšem nebude.
     
    45:27
    Petr Koblasa připravil kotouč pro Michala Poletína, jenž tvrdě zakončoval. Jeho pokus ale skončil jen na vyrážečce připraveného Bartošáka.
     
    44:49
    Jan Havel se po přihrávce zpoza branky snažil na přední tyčce zakončovat, zblízka se mu ovšem Bartošáka překonat nepovedlo.
     
    44:03
    Hosté naprosto zmrazili domácí hráče, kteří jsou už hodně daleko vyrovnání. Očekávat můžeme snahu domácích a protiútoky hostů.
    43:23 David KVĚTOŇ - 1:4
     
    43:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec přišla branka, která dnešní utkání nejspíše rozhodne! Hosté ujeli do protiútoku, DAVID KVĚTOŇ dostal přihrávku do prázdné branky. Zakončení mu neudělalo problém. Asistence: Roman Szturc a Ondřej Roman.
     
    42:38
    Několik dlouhých sekund hosté drželi kotouč u mantinelu a nechtěli ses jej vzdát. Nakonec jej ukořistili domácí, kteří se ženou do útočné třetiny.
     
    41:33
    Snažení Pirátů začalo aktivitou v útoku a střelou Stanislava Dietze. Ten ovšem vyjetého Bartošáka nepřekonal, Vítkovice následně vyhodily na icing.
     
    40:34
    Rostislav Olesz se následně dostával do velké šance, pokus z pravého kruhu ovšem trefil jen lapačku připraveného chomutovského brankáře!
     
    40:17
    Piráti se hned dostali do pásma, kde ale nic nevymysleli a bránící hráči Vítkovic vyhodili kotouč až za branku Jána Laca.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:13.
     
    Piráti byli i ve druhé třetině aktivnější, branky opět střílely Vítkovice. Respektive jednu, dal ji Roman Szturc po krásné akci, kterou parádně zakončil. Do třetí části jdou domácí s minutovou početní výhodou.

    Střely na branku: 30:14
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Hned po vhazování se následně do šance dostal Jakub Sklenář, kterému se ovšem zblízka nepovedlo překonat připraveného a parádně zasahujícího Bartošáka.
     
    39:02
    Jaroslav Mrázek hned nahazoval před branku, kde sice došlo k teči, ale kotouč skončil jen nad brankou vítkovického fantoma. Piráti v aktivitě pokračují.
     
    38:58
    Petr Koblasa byl ve střední třetině podražen a domácí celek bude mít další početní výhodu. Za podražení je vyloučen Marek Hrbas.
     
    38:15
    Nahození Ivana Humla ze střední třetiny skončilo na hokejce Patrika Bartošáka, který černou gumu raději ukryl v lapačce před dotírajícím Vondrkou.
     
    37:04
    Piráti to zkoušejí ze všech pozic. Od pravého mantinelu to zkoušel Flemming se Šťovíčkem. Ani jeden pokus nebyl ale pro Bartošáka ničím nebezpečným.
     
    36:19
    Hosté v plném počtu.
     
    36:04
    Po dlouhé době se domácí do něčeho dostali. Nahození Valacha tečoval před brankou Michal Poletín, nakonec ale jen vedle branky.
     
    34:45
    Vítkovice začaly oslabení dobře. Dvakrát se jim povedlo vyhodit a Chomutov do ničeho zatím nepustily.
     
    34:19
    Aktivní Ronald Knot se dostal před branku, kde byl ale hákován. Na lavici hanby míří hostující Patrik Zdráhal.
     
    34:11
    Po následném přerušení je na programu komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat po pravici Patrika Bartošáka, jenž dnes podává opravdu dobrý výkon.
     
    33:42
    Od modré čáry to tvrdě zkoušel Juraj Valach, jemuž se ovšem nepovedlo prostřelit Bartošáka, zamířil jen těsně vedle. Jaroslav Mrázek následně bekhendem zakončoval jen do připraveného obránce.
     
    32:51
    Do zakončení si najížděli domácí, Roman Chlouba to zkoušel z pravé strany. Branku Bartošáka se mu ovšem trefit nepovedlo, Piráti ovšem v kombinaci pokračují.
    32:24 Roman SZTURC - 1:3
     
    32:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Následně Vítkovice vytěžily z minima maximum, již potřetí v dnešním utkání! ROMAN SZTURC se dostal podél pravého mantinelu až před branku, kde se po krásné stahovačce prosadil neméně krásným gólem! Bez asistence.
     
    31:45
    Ivan Baranka posílal na Laca nebezpečný pokus, ten ale skončil na ramenech chomutovského brankáře. Piráti jdou do protiútoku.
     
    31:16
    Skákavé nahození od modré čáry, jejímž autorem byl Juraj Valach, skončilo v lapačce Patrika Bartošáka. Pokračovat se tak bude po jeho levici, hosté jsou dlouhou dobu pod tlakem.
     
    30:58
    Piráti následně kombinovali, nakonec byli ovšem vykázáni z útočné třetiny kvůli postavení útočníka v brankovišti. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    30:28
    Hosté v plném počtu.
     
    29:53
    Stanislav Dietz se následně pokoušel přihrávat za branku podél mantinelu, ale trefil jen sudího. Díky němu se Vítkovice dostaly poprvé z obranné třetiny.
     
    29:25
    V další akci se pokoušel dorážet Ivan Huml, jenž byl v těsné blízkosti hostujícího brankáře. Domácí forvard byl ovšem povalen a nezakončil.
     
    28:45
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Ronald Knot, po jehož pokusu následovalo několik dorážek. Ani jedna ovšem v brance Patrika Bartošáka neskončila.
     
    28:28
    První přesilová hra čeká také domácí celek. Za držení je potrestán hostující Ondřej Roman.
     
    28:15
    Ronald Knot nepřijal dlouhou přihrávku a kotouč se dostal až za branku Vítkovic. Píská se tedy icing a vhazovat se bude po pravici Laca.
     
    27:31
    Následně byla hra přerušena a probíhá první komerční přestávka druhé periody. Pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    27:16
    V ještě větší šanci byl následně Jakub Sklenář, jenž unikal osamocen na branku. Zakončoval bekhendem, ale připraveného Patrika Bartošáka nepřekonal!
     
    27:05
    Opět pohledná kombinace domácích. Brett Flemming nahazoval na branku, kde tečoval Ivan Huml. Tomu se ale puk za záda Bartošáka dostat nepovedlo.
     
    26:08
    Puk do jízdy dostával Martin Šťovíček, jenž se pokoušel prosadit. Byl ovšem těsně bráněn a do zakončení se rodák z Prahy nakonec nedostal.
     
    25:30
    Karol Sloboda vyslal další povedený pokus. Nyní zakončoval z levého kruhu po přihrávce zpoza branky. Svižná střela ale skončila na výstroji Jána Laca!
     
    24:49
    Od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště Roman Chlouba. Následoval menší závar, ale Petr Koblasa kotouč do branky nakonec neprocpal.
     
    24:03
    Pěkná akce domácích byla následně zakončena pokusem Juraje Valacha z mezikruží. Tomu ovšem rána nesedla a kotouč se v brance neobjevil.
     
    23:13
    Michal Vondrka projížděl do pásma a přihrávkou mezi obránce hledal najíždějící spoluhráče. Kotouč jim ovšem nepředal, zapracovala hokejka obránce.
     
    22:08
    Slovenský brankář si následně poradil s pokusem krajana Karola Slobody od modré čáry. Spíše takové nahození ukryl ve své rukavici a raději přerušil hru.
     
    22:01
    Aktivně se do útoku prodral hostující Lukáš Kucsera, jenž od pravého mantinelu zakončoval. Jeho pokus ale skončil v lapačce připraveného Jána Laca.
     
    21:37
    Do další akce se hnal Vladimír Růžička, jenž to zkoušel přes dva hráče mezi kruhy. Jeho pokus byl ovšem přizvednut do ochranné sítě, a tak se opět přerušuje.
     
    21:09
    O další střelecký pokus se postaral Vladimír Růžička, jenž unikal po levé straně. Jeho tvrdá rána ale skončila na prsou připraveného brankáře Ridery.
     
    20:23
    Piráti se hned na startu třetiny dostali do útoku. Michal Vondrka pálil z pravého kruhu, pokusem po ledě ale hostujícího brankáře neprostřelil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Piráti na svého soupeře vlétli a Vítkovice mačkali. Dali v úvodu branku zásluhou Nicolase Hlavy. Následně se hra vyrovnala a hosté v závěrečných pěti minutách třetiny dali dvě branky a stav otočili. Ridera vytěžila z minima maximum a vede po první části 2:1!

    Střely na branku: 13:7
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:52 Patrik ZDRÁHAL - 1:2
     
    19:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A udeřili z ničeho nic hosté, PATRIK ZDRÁHAL obešel bránicí hráče a střelou z levého kruhu prostřelil na zadní tyčku bezmocného Jána Laca, Ostravané tak otáčí! Bez asistence.
     
    19:32
    Tvrdá střela letěla od modré čáry, autorem byl Jaroslav Mrázek. Tomu se ovšem nepovedlo prostřelit brankáře, kotouč skončil jen těsně vedle branky.
     
    18:44
    Hned po vhazování to zkoušel Jan Havel, kterému se svižnou střelou nepovedlo trefit branku. Jeho pokus skončil jen těsně nad brankou Vítkovic.
     
    18:21
    Puk v útoku vybojoval Nicolas Hlava, jenž předal kotouč Šťovíčkovi. Ten z vrcholku kruhů tvrdě zakončoval, ale branku nakonec netrefil.
     
    17:28
    Snažení hostujícího celku v útočné třetině bylo ukončeno poté, co stál jeden z hostů v brankovišti a jenž domácího brankáře lehce poposunul. Vhazuje se ve střední třetině.
     
    16:16
    Po vhazování přišlo vyhození na zakázané uvolnění, provinili se hosté. Pokračovat se tak bude po pravici vítkovické jedničky.
     
    16:10
    O pár sekund později se hra přerušuje díky hře rukou a pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    15:31
    Piráti se hnali do přečíslení 3 na 1, které vedl na levé straně Roman Chlouba. Ten nejdříve zasekl, poté za sebou nechal kotouč a upadl na ledovou plochu.
    14:50 Roman SZTURC - 1:1
     
    14:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nejdříve zachyboval za brankou Ján Laco, což potrestané nebylo. Ujala se až následná střela od modré čáry, kterou těsně před chomutovským brankářem tečoval ROMAN SZTURC! Asistence: Karol Sloboda a David Květoň.
     
    14:05
    Dělovka Juraje Valacha byla následně před brankou tečována Janem Havlem. Kotouč ovšem skončil jen těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    13:50
    Ofsajd se píská i na straně druhé, Tomáš Slovák a Michal Vondrka za domácí dobře zapracovali a donutili hosty projít do ofsajdu.
     
    13:14
    Domácí celek se vydal do útočné třetiny, kde se pokoušela něco vymyslet čtvrtá lajna. Martin Šťovíček ovšem stál v ofsajdu a hra byla kvůli němu přerušena.
     
    13:04
    Ostravané se prokličkovali do útočné třetiny, kde Laca neohrozili, ale vybojovali vhazování před ním. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    12:42
    Podél pravého mantinelu si do zakončení najel Stanislav Dietz, jehož střela byla ztečována nad branku Bartošáka. Hra tak pokračuje protiútokem Vítkovic.
     
    12:04
    Hned po vhazování nahazoval na Bartošáka Ronald Knot, hostující brankář kotouč vyrazil a jeho spoluhráči vyhodili na icing. Vhazování se bude opakovat.
     
    11:52
    Piráti aktivně kombinovali v útočném pásmu, což se domácím fanouškům líbí. Kotouč nakonec musel ukrýt ve své rukavici pozorný Bartošák.
     
    10:46
    Dalším střelcem byl Tomáš Slovák, jenž to od pravého mantinelu zkoušel na přední tyčku. Jeho pokus ale nakonec skončil jen za brankou a hostující branku neohrozil.
     
    09:49
    Petr Koblasa přihrávkou po modré čáře našel Michala Poletína, jenž zakončoval. Bartošák kotouč vyrazil ramenem nad sebe a bránící hráči jej následně získali do své moci.
     
    09:09
    Jakub Sklenář následně byl v dobré situaci. Mezi kruhy měl dostatek prostoru, a tak tvrdě pálil na branku Bartošáka. Toho ale nakonec nepropálil.
     
    08:48
    V posledních sekundách přesilové hry to zkoušel Rostislav Olesz, jemuž se z úhlu ovšem nepovedlo prostřelit u tyčky nalepeného Jána Laca.
     
    08:05
    Domácí šetří drahocenné momenty a Petr Koblasa se dostal do šance. Z levého kruhu zakončoval bekhendem, kterým se mu ovšem nepovedlo skórovat. Patrik Bartošák ovšem hru přerušil.
     
    07:46
    Následně byla hra přerušena před Jánem Lacem, důvod pískotu byl puk, jenž se objevil v ochranné síti. Pokračuje se po pravici slovenského brankáře.
     
    07:18
    Domácí zatím oslabení zvládají dobře. Vítkovice se do ničeho nedostaly a hraje se spíše ve střední třetině.
     
    06:48
    Nyní budou mít hosté šanci na vyrovnání nynějšího stavu. Střelec branky Nicolas Hlava putuje na lavici hanby, provinil se držením.
     
    06:08
    Následně přišla velká šance pro Ostravany. Rostislav Olesz dostal přihrávku před branku, kde zakončoval na přední tyčku. Branku ovšem trestuhodně minul.
     
    04:55
    Pokračovalo se útokem Vítkovic podél levého mantinelu, jenž byl ukončen odpískáním icingu. Hosté se dosud nedostali k žádnému střeleckému pokusu.
     
    04:28
    Následně se píská icing a hra se vrací před Patrika Bartošáka, jenž musí být v úvodních minutách hodně zpocený.
    04:05 Nicolas HLAVA - 1:0
     
    04:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně ovšem domácí publikum propuklo v obrovský jásot, aktivnější Piráti jdou do vedení! NICOLAS HLAVA se dostal mezi kruhy ke kotouči a z otočky jej poslal k pravé tyčce, pro Patrika Bartošáka nechytatelné. Asistence: Adam Dlouhý a Ronald Knot.
     
    03:25
    Následně vymyslel parádní přihrávku zpoza branky domácí Vladimír Růžička. Ten před brankou našel Jana Havla, který ovšem Patrika Bartošáka na přední tyčce nepřekonal!
     
    02:37
    Patrik Urbanec se prodral podél pravého mantinelu až do útočné třetiny, kde mu ovšem nikdo nenajížděl. Hostující zadák ovšem puk podržel a jeho celek kombinuje.
     
    01:53
    Ostravané se vydali do útoku a nahodili kotouč na branku Jána Laca. Ten kotouč ukryl v lapačce a hru před dotírajícími hráči raději přerušil.
     
    01:38
    Konstrukce se musí převrat domácím ledařem. Po vykonání této práce se bude vhazovat ve střední třetině, blíže k brance Vítkovic.
     
    01:38
    Po dalším pokusu na branku, který vyslal Michal Poletín, zkoušel dorážet bekhendem Roman Chlouba. Jeho zakončení ovšem skončilo na betonech Bartošáka a následně branka vypadla ze svého postavení.
     
    00:59
    O prvním vzrušení utkání se pokoušel Vladimír Růžička, jenž od levého mantinelu nahazoval před branku. Patrik Bartošák ovšem kotouč betonem vyrazil.
     
    00:15
    Piráti se hned po vyhraném vhazování hnali do útočného pásma, kde ovšem nic nevymysleli. Hra tak pokračuje postupným útokem Vítkovic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásné odpoledne z Chomutova. Oba celky se již projíždí po ledové ploše SD ARÉNY a utkání 32. kola Tipsport extraligy co nevidět začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, J. Havel – Poletín, Chlouba, Koblasa – A. Dlouhý, Šťovíček, Hlava.

    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Sloboda, Urbanec, Hrbas, Baranka, Trška, D. Krenželok, Puzič – Bartovič, Lev, Olesz – Szturc, O. Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Š. Stránský, T. Jáchym, Hudeček..
     
    HC VÍTKOVICE RIDERA

    Ostravané zažívají nejpovedenější sezónu za poslední roky a myslí na nejvyšší mety. Vítkovice jsou aktuálně na třetí pozici Tipsport extraligy. Na druhý Mountfield ztrácejí osm bodů, ale odehrály o dvě utkání méně. Ridera vyhrála všech pět předchozích duelů a ani jednou neztratila jediný bod, skóre dokonce činí luxusních 19:5. Naposledy přetlačila 2:0 Pardubice.

    Nejproduktivnější hráči celku
    Jakub Lev – 31 zápasů, 23 bodů (15+8)
    Ondřej Roman – 31 zápasů, 20 bodů (9+14)
    David Květoň – 31 zápasů, 20 bodů (12+8)
    Piráti udělali po reprezentační přestávce trejd - Z Mladé Boleslavi přišel mladý bek Ronald Knot, opačně putoval Ondřej Dlapa
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Severočeši se po sérii nepovedených výsledků zvedli. Před reprezentační pauzou na domácím ledě v boji o důležité body přetlačili jihlavskou Duklu a o pár bodů ji odskočili. Naposledy pak vykradli brněnské Rondo, kde vyhráli těsně 3:2. Aktuálně se Piráti nachází na jedenácté pozici, v případě bodového zisku se ovšem mohou dostat na místa zaručující předkolo play-off.

    Nejproduktivnější hráči celku
    Michal Vondrka
    – 31 zápasů, 28 bodů (14+14)
    Vladimír Růžička – 29 zápasů, 19 bodů (11+8)
    Ivan Huml – 31 zápasů, 16 bodů (7+9)
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje. V utkání 32. kola budeme sledovat snažení domácího Chomutova, jenž vyhrál své poslední dvě utkání a Vítkovic, jenž drží absolutně nejlepší formu ze všech celků extraligy. Startujeme v 17:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Hlava (A. Dlouhý, Knot) – 15. Szturc (Sloboda, D. Květoň), 20. P. Zdráhal, 33. Szturc, 44. D. Květoň (Szturc, O. Roman)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, J. Havel – Poletín, Chlouba, Koblasa – A. Dlouhý, Šťovíček, Hlava.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Sloboda, Urbanec, Hrbas, Baranka, Trška, D. Krenželok, Puzič – Bartovič, Lev, Olesz – Szturc, O. Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Š. Stránský, T. Jáchym, Hudeček.

    Rozhodčí: Pavlovič, Bulanov – Ondráček, Špůr.
    thejrc.org