Chomutov – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 7:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:1 (2:1, 0:0, 5:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 22.12.2017, 15:00 • Malá hala ČPP Arény • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle už trochu zavání debaklem, Východočeši zvyšují z přesilovky už na 7:1! S kotoučem na holi se do blízkosti levé tyčky dostal FRANTIŠEK HNIK, který chladnokrevně zakončil mezi betony. Asistence: David Chalupa, Tomáš Kynčl.
     
    50:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši si nadále drží střelecký apetit, výsledkem je už šestá branka! Patrik Mašín našel nádhernou a rychlou nahrávkou k pravé tyči si najíždějícího JAROSLAVA DVOŘÁKA, který poklekl a z první napálil odkrytou bránu. Asistence: Patrik Mašín, Tomáš Kynčl.
     
    47:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    JAROSLAV DVOŘÁK trestné střílení proměnil, Mountfield završil "bůra"! Dvořák provedl svůj nájezd famózně, když dlouze naznačil bekhendový blafák, stáhl si puk zpět a forhendem zasunul puk za beton ležícího brankáře.
     
    44:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další trefa ve vítkovické síti, domácí odskakují na 4:1! Luxusní střelou se o čtvrtý gól svého týmu zasloužil PATRIK MAŠÍN. Hradecký forvard z těsné blízkosti nechytatelně zavěsil pod břevno. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    42:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí podruhé v zápase odskakují na rozdíl dvou branek, je to 3:1! Jaroslav Dvořák našel krásnou nahrávkou na druhé straně si najíždějícího MIKULÁŠE POHLA, kterému zbývalo nastavit hůl. To hradecký bek provedl na výbornou a propasíroval puk kolem betonu až za čáru. Asistence: Jaroslav Dvořák, Dominik Šedivý.
     
    07:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenomže po 17 vteřinách Vítkovičtí snižují, 2:1! Radim Toman zavezl po pravé straně kotouč do pásma a naservíroval ho na druhou stranu JOZEFU BALÁŽOVI. Ten se s ničím nepáral a zavěsil k bližší tyči. Asistence: Radim Toman, Ján Blaško.
     
    06:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield navyšuje vedení, 2:0 pro domácí! Po střele od modré lajny se strhl zmatek před hostující klecí, čehož využil PETR POPPEL. Ten se v nastalé situaci zorientoval nejlépe a prostřelil soupeřova brankáře. Asistence: František Hnik, David Chalupa.
     
    04:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre utkání je otevřeno, Východočeši se ujímají po pohledné akci jednobrankového náskoku! Mikuláš Pohl prokázal nyní přehled ve hře a našel žabičkou na pravém kruhu osamoceného JAKUBA HAŠKA. Ten si sice musel kotouč nejprve zpracovat, protože mu šel lehce na brusle, přesouvajícího se brankáře ale překonal parádní ranou z pokleku. Asistence: Mikuláš Pohl.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Hašek (Pohl), 7. Poppel (Hnik, Chalupa), 43. Pohl (Dvořák, Šedivý), 45. Mašín (Pohl), 48. Dvořák (TS), 51. Dvořák (Mašín, T. Kynčl), 54. Hnik (Chalupa, T. Kynčl) – 8. Baláž (Toman, Blaško)


    Mountfield HK: Bartozel (Kouba) – Hroudný (C), Muška, Gaspar, Pohl, Havránek (A), T. Kynčl (A), Jonáš – D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, Dvořák, Hnik, Dominik Šedivý, F, Moník, Mašín, Poppel, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (51. Micka) – Klus, Kunc, Ficek, Zdeněk, Štěpánek, Kučera – Gřesík, Blaško, Peterka, Baláž (A), Konečný, Klíma, Spratek, Raška (C), Beránek, Dang, Fridrich (A), Toman. Trenér: Mojmír Trličík.

    Rozhodčí: Barek – Kis, Řezníček
    thejrc.org