HC Plzeň – Liberec 4:3 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 19.12.2017, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je radosti na domácí střídačce. Po několika osobních soubojích se k puku dostal Mejzlík a vyslal dopředu LADISLAVA POSPÍCHALA, domácí obránce zkušeně zakončil na bližší tyč. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    42:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Aktivní vstup do třetin se Jihlavě vyplácí! Do úniku se dostal ADAM HRBATÝ a domácí forvard napálil kotouč bez okolků pod břevno! Asistence: Milan Strnad.
     
    30:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovka vypadala všeljak, nakonec se domácí radují. Mejzlík našel před brankovištěm volného SEANA NORRISE, který napoprvé prázdnou bránu odmítl, napodruhé se trefil přesně a snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    28:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jihlava absolutně vypadla z role a důsledkem toho je ztráta dvou gólů. Po buly v útočném pásmu Jihlavy vyhraném Kočicou se kotouč dostal na VOJTĚCHA DOBIÁŠE a jeho střela skončila v síti. Asistence: Jonáš Kočica.
     
    25:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je gól. A doslova. Poté, co si v rohu u domácí branky zahrál Hrbatý na kosu a podťal sudího, se Zlín vydal do útoku, z mezikruží vzal na sebe střelu po přihrávce Chalupy ROBERT SEDLÁČEK a puk propadl za Judu. Asistence: Matěj Chalupa.
     
    17:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pokud bylo na zlínské střídačce neveselo, nyní už veselo je. Byla to rychlá odpověď. Hosté získali puk a vyjeli okamžitě dopředu. Augustín z pravé strany posunul na KRYŠTOFA DVOŘÁČKA, zlínský útočník měl na zádech dva obránce, ale poradil si a brankový sudí potvrdil, že Juda byl překonán. Asistence: Patrik Augustín.
     
    16:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a Dukla vede o jednu trefu! Krtek mohl vystřelit, volil ale nahrávku více vlevo na DAVIDA VÁŇU, který propálil překážky před sebou a posílá domácí do vedení. Asistence: Aleš Krtek, Dominik Adam.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Váňa (Krtek, Adam), 31. Norris (Mejzlík), 43. Hrbatý (Strnad), 58. Pospíchal (Mejzlík) – 18. Dvořáček (Augustín), 26. Sedláček (Chalupa), 29. Dobiáš (Kočica)


    HC Dukla Jihlava: Juda (Šťastný) – Pospíchal, Mareš, Váňa, Krtek, Vála, Srnský – Mejzlík (C), Heinrich (A), Čermák – Peschout, Adam, Jindra – Hrbatý, Slabý, Strnad – Donda, Norris
    trenér: Karel Nekvasil

    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Jenáček (A), Čechmánek, Augustín, Gába, Budil (A), Ševčík – Dlabaja, Mikulec (C), Dvořáček – Dobiáš, Kočica, Sedláček – Chalupa, Marek, Kotek – Fridrich, Knápek
    trenér: Zbyněk Mařák

    Rozhodčí: Pilný – Křivohlavý, Kis
    thejrc.org