HC Plzeň – Liberec 4:3 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 19.12.2017, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnes jsme viděli tuhou bitvu, které nechybělo vůbec nic, góly, střety, fauly, emoce. Dukla již vedení udržela a nakonec dokázala po dvou gólech ve třetí třetině otočit utkání a vyhrát 4:3. Navíc si tak připsala cenné tři body do tabulky. Uvidíme, zda se mužský tým nechá inspirovat a v zítřejším utkání proti stejnému soupeři vyhraje taktéž. Dnes je to z HZS vše, loučí se s vámi Tomáš Kalas. (20:23:07)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Zlín bez brankáře!
     
    59:09
    Šimonů se chystal na výjezd z brány, Dukla získala puk a musel tak chvíli čekat.
     
    58:43
    Dobiáš by opět chtěl faul, opět padl moc okatě. Zlín se navíc dostal do icingu, 77 sekund před koncem.
     
    57:56
    Bude to asi zřejmě hodně divoký závěr. Hraje se ve velmi emotivní atmosféře a o různé výkřiky ze střídaček není nouze.
     
    57:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je radosti na domácí střídačce. Po několika osobních soubojích se k puku dostal Mejzlík a vyslal dopředu LADISLAVA POSPÍCHALA, domácí obránce zkušeně zakončil na bližší tyč. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    56:38
    Jindra namazal Sedláčkovi, jeho střelu vyrazil Šťastný, pokusil se dorazit Marek, neúspěšně.
     
    55:10
    Čermák se dostal až do mezikruží za účelem střely, místo puku však letěla půlka jeho hole, ta druhá skončila kdesi v pravém kruhu. Puk zůstal klidně mezi kruhy. Hostující střídačka je v ráži a pálí jedny věty za druhou na vedení hry.
     
    54:05
    Vyhození po mantinelu zastavil Peschout, bylo však tak prudké, že Zlín stejně vyhodil z pásma. Jihlava je zpět v útoku, trefuje spíše plexi než Šimonů v bráně.
     
    53:15
    Čárový sudí stál velmi blízko a stal se tak korunním svědkem, Dobiáš je tedy vyloučen za napadení. Hostující trenér nejprve dštil síru a oheň, po příjezdu hlavního rozhodčího zkrotnul jako beránek a budeme tak moci pokračovat ve hře.
     
    53:15
    Dobiáš nyní dalším hitem sundal Peschouta. Emoce rostou...
     
    52:57
    Kotek přišel o puk díky Válovi, Vála ale zase přišel o puk díky Budilovi. Je to tak remíza, Zlín navíc vyhodil na icing a Dukla si pobyt v útočném pásmu prodlouží.
     
    51:48
    Heinrich se dostal dvakrát ke střele, první trefil brusle protihráče a druhou poslal vedle levé tyče. Před chvílí to byl Zlín, kdo měl více ze hry, nyní je to Jihlava.
     
    51:00
    Dlabaja předvedl výbornou kličku do protipohybu obránce a dostal se až ke střele z ostrého úhlu, která nebyla vůbec špatná, Šťastný ale podržel.
     
    49:56
    Kočica dostal nabito od Budila a z první střílel, v nadějné pozici netrefil vůbec dobře!
     
    49:38
    Trenér Nekvasil je rozzloben, chce si se sudím vyříkat Váňovo držení, ale není mu to nic platné. Váňa je tak vyloučen za držení a přijde mi, že v tomto utkání tak trochu chybí respekt vůči rozhodčím a soupeři.
     
    49:15
    Čermák si zkusil pustit puk dále po pasu od Pospíchala, pustil si ho ale až moc a to ho stálo ztrátu puku + návrat do obrany.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Váňa (Krtek, Adam), 31. Norris (Mejzlík), 43. Hrbatý (Strnad), 58. Pospíchal (Mejzlík) – 18. Dvořáček (Augustín), 26. Sedláček (Chalupa), 29. Dobiáš (Kočica)


    HC Dukla Jihlava: Juda (Šťastný) – Pospíchal, Mareš, Váňa, Krtek, Vála, Srnský – Mejzlík (C), Heinrich (A), Čermák – Peschout, Adam, Jindra – Hrbatý, Slabý, Strnad – Donda, Norris
    trenér: Karel Nekvasil

    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Jenáček (A), Čechmánek, Augustín, Gába, Budil (A), Ševčík – Dlabaja, Mikulec (C), Dvořáček – Dobiáš, Kočica, Sedláček – Chalupa, Marek, Kotek – Fridrich, Knápek
    trenér: Zbyněk Mařák

    Rozhodčí: Pilný – Křivohlavý, Kis
    thejrc.org