Slavia – Třebíč 4:1 (kon.) | Motor ČB – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 9:3 (kon.)
Přerov – K. Vary 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 4:1 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.)
Prostějov – Kadaň 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
9:3 (3:0, 3:1, 3:2)
HC Benátky nad Jizerou
Pátek 22.12.2017, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Po neproměněném nájezdu Benátky i tak udeřili. Po vyhraném buly našel Tomáš Nezbeda na modré čáře PETRA WIENCEKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    55:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle už je naprostá demolice! Jakub Strnad objel branku, vystřelil a kotouč se odrazil k MATĚJOVI PEKROVI, který nadvakrát dorazil puk do brány. Asistence: Jakub Strnad.
     
    53:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po necelé minutě tu máme další gól! Z velice ostrého úhlu pálil PETR ŠTINDL a gólman Stezka si nepohlídal vnitřní tyč. Asistence: Matěj Pekr.
     
    52:18
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Přesilovou hru využívají i hosté a tím snižují stav utkání na rozdíl pěti branek! Ján Niko ze středu modré čáry vyzval ke střele MATOUŠE BĚLOHORSKÉHO, jehož střela z pravého křídla propadla až do kladenské sítě. Asistence: Josef Mikyska, Matěj Psota.
     
    44:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhou využitou přesilovou hrou Kladenští upevňují své vedení! JAKUB STRNAD ze středového kruhu posunu hru na Romana Přikryla na levém křídle, který bez váhání přihrál zpět na kladenského kapitána, jenž si mezitím sjel na vrch levého kruhu odkud střelou z první rozvlnil síť za Stezkovými zády. Asistence: Roman Přikryl a Matěj Pekr.
     
    35:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je gólová hitparáda! Domácí vedou už o pět branek. Svou dnešní druhou branku přidává ROMAN PŘIKRYL. Asistence: Matěj Pekr.
     
    35:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól měl hlavu a patu. Anton Kuryanov se chystal ke střele, ale lišácky přihrál před prázdnou bránu DAVIDU TŮMOVI, který neměl sebevětší problém šanci proměnit. Asstence: Anton Kuryanov, Jan Kloz.
     
    31:47
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Zvýšená aktivita hostů vyústila v kýžený gól. Benátští ujížděli dva na jednoho a celou akci vzal na svá bedra LADISLAV BITTNER, který sám úspěšně zakončil. Asistence: Josef Mikyska.
     
    22:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají další branku. Jurij Repe našel před bránou volného ROMANA PŘIKRYLA, který asi na třikrát dorazil kotouč do Stezkovy svatyně. Asistence: Jurij Repe, Jakub Strnad.
     
    17:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí už vedou o tři branky! Po pravé straně ujel obraně Tomáš Kaut, který naservíroval kotouč před prázdnou bránu TOMÁŠOVI REDLICHOVI, a ten se ve vyložené šanci nemýlil. Asistence: Tomáš Kaut.
     
    16:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita! Domácí tak dlouho kombinovali v útočném pásmu, až jim to přineslo kýžené ovoce. Anton Kuryanov našel zpoza brány najíždějícího DAVIDA TŮMU, a ten uklidil puk pod horní víko. Asistence: Anton Kuryanov, Tomáš Kaut.
     
    00:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskový začátek! Benátky sice vyhráli úvodní buly, ale PETR ŠTINDL zachytil puk lehce za pravým kruhem a z první střely zápasu otevírá skóre dnešního zápas. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vojtěch Voštinka

    Branky a nahrávky: 1. Štindl, 17. D. Tůma (Kurjanov, T. Kaut), 18. Redlich (T. Kaut), 23. R. Přikryl (Repe, J. Strnad), 36. D. Tůma (Kurjanov, J. Kloz), 36. R. Přikryl (Pekr), 45. J. Strnad (R. Přikryl, Pekr), 54. Štindl (Pekr), 56. Pekr (J. Strnad) – 32. Bittner (J. Mikyska), 53. Bělohorský (J. Mikyska, Psota), 57. Wiencek (Nezbeda)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Zelingr, Štindl, P. Hořava, F. Matula, Kehar, Repe, Veber – Redlich, T. Kaut, Zikmund – Kubík, Machač (A), Svedlund – J. Kloz, Kurjanov, D. Tůma – J. Strnad (C), R. Přikryl, Pekr.
    HC Benátky nad Jizerou: Stezka (Žajdlík) – Husa, Kunst, Jan Bednář, T. Hanousek, Mirochnikov, Niko, Jandejsek – Z. Král, J. Mikyska (A), R. Veselý – Hrníčko, Chrtek, Bittner (C) – Bělohorský, Kuťák, Psota – Wiencek, Janele, Nezbeda.
    bahis siteleri