Česko – Rusko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Česko
2:3 (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1)
Rusko
Pátek 22.12.2017, 16:30 • Chrudim • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    60:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Rusové si domů odvezou tři vítězství, kombinaci až do prázdné branky zakončil ILJA RYCHKOV a rozhodl tím dnešní utkání – 2:3! Asistence: Ivan Didkovskij.
     
    52:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rusové hru v oslabení přežili, krátce po skončení početní nevýhody ale vyrovnávají! Střela Biniase skončila na boční síti, následně ale stejný hráč posunul zpoza branky puk do brankoviště, kde ho do branky poslal JAN CIKHART – 2:2! Asistence: Dominik Binias.
     
    47:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    O zápletku je postaráno, Češi střílí kontaktní branku! Po kostrbatém přechodu přes útočnou modrou čáru nabil Hampl JANU CIKHARTOVI, který z první poslal puk pod horní tyčku ruské klece – 1:2! Asistence: Jan Hampl a Dominik Binias.
     
    24:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní se již ruská sborná raduje podruhé! Rychlá akce po levém mantinelu v podání DANIILA GUŠČINA, který prudkým nahozením na přední tyč nachytal brankáře Čajana nepřipraveného – 0:2! Asistence: Alexander Pašin.
     
    18:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Chvíli na to přichází trest na druhé straně! Rusové se dostávají do vedení po akci Vasilije Ponomareva, který dostal kotouč na brankoviště. Jeho zakončení Čajan pouze vyrazil, přijíždějící DANIIL GUŠČIN bleskově dorazil puk do sítě. Včera třígólový Guščin tak pokračuje ve svém střeleckém koncertu – 0:1! Asistence: Vasilij Ponomarev.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 48. Cikhart (Hampl, Binias), 53. Cikhart (Binias) – 19. Guščin (Ponomarev), 25. Guščin (Pašin), 61. Rychkov (I. Didkovskij)


    Česko: Čajan (Lekeš) – Hampl, Krutil, Perička, Kremláček, Vacík, Sedláček, Baláž, Talafa – Handl, Chlubna, Cikhart, Novák, Konečný, Myšák, Matěj, Geidl, Malát, Binias, Gut, Luža
    Rusko: Askarov (29. Šarabarin) – Pustovalov, Vasčilin, Steklov, Šigajev, Kondratěnko, Kuzmin, Muchamadullin – Guščin, I. Didkovskij, Šujdin, Ponomarev, Burujanov, Tjutnej, Rychkov, A. Didkovskij, Kontantinov, Chusnutdinov, Zlodějev, Prokopenko, Pašin

    Rozhodčí: Svoboda – Jelínek, Kotlík

    Diváci: 480
    bahis siteleri