Zlín – Slavia 2:4 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 22.12.2017, 15:30 • Tipsport Arena, Praha • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    35:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Sparta kupí další chybu a je bleskově potrestána. Jeden z domácích obránců nalil na hůl Matěje Tomana, který pobídl MARTINA BERÁNKA a útočník domácích už měl snadný úkol – 0:3. Asistence: Matěj Toman.
     
    34:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přichází však rána z čistého nebe. Do individuálního úniku se na levé straně dostal JAKUB ČÍŽEK, jenž se prodral až před branku a pěknou kličkou do backhandu poslal puk podél levého betonu Jana Škorpíka až do branky – 0:2. Asistence: Vojtěch Krcho, Martin Tisoň.
     
    11:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    První zkrácenou přesilovku okamžitě využívá. Jihočeši kombinovali v útočném pásmu, kde si po sérii přihrávek vytvořili střeleckou příležitost od modré, kterou usměrnil do branky ŠIMON MASOPUST. Asistence: Vojtěch Krcho, Jiří Egert.

    Daniel Ryl

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 12. Masopust (Krcho, Egert), 35. Čížek J. (Krcho, Tisoň), 36. Beránek (Toman)


    HC Sparta Praha: Škorpík – Bureš, Najman J., Tůma, Havlín, Vorobjev, Pika, Lis, Klapka, Gajdoš – Najman M., Prymula, Pšenička, Kasanda, Dani, Obadal, Flídr, Smola, Čech, Vitouch
    HC Motor České Budějovice: Svoboda – Stárek, Pánek, Vávra, Kubíček, Škola, Čížek A., Šafář, Hubata – Silný, Beránek, Krcho, Řezáč, Tisoň, Egert, Toman, Vaculík, Čížek J., Melichar, Masopust, Grossmann

    Rozhodčí: Škrobák – Svoboda, Svobodová
    ocianews.com