Kometa Brno – Jihlava 3:2 (po pr.) | Litvínov – Třinec 2:5 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:3 (po pr.)
Vítkovice – Mladá Boleslav 7:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Zlín 1:0 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 26.12.2017, 15:10 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:04 Vojtěch NĚMEC - 3:2
     
    63:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH NĚMEC si při trestném střílení Karla Vejmelku, jehož velmi dobře zná, položil a následně jej překonal šikovnou kličkou do forhendu! Kometa bere bonusový bod.
    48:23 Erik de la Rose - 2:2
     
    48:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava k velké nevoli fanoušků v zaplněné DRFG Areny, jimž se nelíbilo předchozí vyloučení, srovnává! Rabbit vyhrál buly v útočném pásmu a ERIK DE LA ROSE přesnou střelou od modré čáry překonal Langhamera. Asistence: Wacey Rabbit
    27:47 Josef SKOŘEPA - 2:1
     
    27:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí trestuhodně propadli na útočné modré, za což pykají kontaktní brankou. Útočník JOSEF SKOŘEPA se řítil od obranné modré čáry sám na Langhamera, jehož překonal přesnou střelou do levého horního rohu.Bez asistence.
    16:59 Jakub KREJČÍK - 2:0
     
    16:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané další příležitost proměňují a vedou o dva góly. Luboš Horký se uvolnil na pravém křídle a přihrál puk naslepo do mezikruží. Kotouč se odrazil na najíždějícího JAKUBA KREJČÍKA, jenž přesnou ránou do šibenice propálil vše před sebou včetně Vejmelky. Asistence: Luboš Horký.
    15:32 Martin DOČEKAL - 1:0
     
    15:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z následné šance se ale domácí prosazují a otevírají skóre duelu! Horký našel v mezikruží MARTINA DOČEKALA, jenž překonal Vejmelku střelou k tyči. Asistence: Luboš Horký.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 16. Dočekal (Horký), 17. J. Krejčík (Horký), 64. V. Němec (TS) – 28. Skořepa, 49. de la Rose (Rabbit)


    HC Kometa Brno: Langhamer (Čiliak) – Barinka, O. Němec, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs, Štencel – Zaťovič, V. Němec, Haščák – T. Svoboda, Hruška, M. Erat – R. Zohorna, H. Zohorna, Mallet – Dočekal, L. Čermák, Horký.
    HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Volden) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Stříteský, Kajínek, Šidlík, Bryhnisveen – Rabbit, Hamill, Čachotský – F. Seman, Skořepa, Žálčík – Anděl, Zeman, T. Kubalík – M. Hlinka, R. Hubáček, Rys.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Frodl, Klouček

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    thejrc.org