Novosibirsk – Soči 4:3 (kon.) | Omsk – Ufa 1:2 (kon.) | Barys – Kazaň 2:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Petrohrad 4:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 4:3 (3:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Jaroslavl 3:2 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Středa 27.12.2017, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 James WRIGHT - 2:5
     
    59:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana se sice ještě jednou prosazuje, body si ale už neodveze. Šaryčenkov úplně zbytečně vyjel až k obranné modré, jenže u puku byl rychleji JAMES WRIGHT, jenž poslal puk bekhendem k brance. Zde si ho do branky srazil hostující hráč s číslem šedesát čtyři.
    41:38 Stanislav GALIJEV - 1:5
     
    41:38
    Kazaň vstřelila branku!
    Zároveň z nenápadné akce střílí pátou branku a znovu vede o čtyři branky! Lví podíl na brance má Galijev, jenž poslal puk bekhendem nádherně na ANONTA LANDERA, který si dnes připisuje druhý gól, celkově čtvrtý bod v utkání!
    Asistence: Stanislav Galijev.
    34:53 Linden VEY - 1:4
     
    34:53
    Astana právě vstřelila branku!
    A domácím tým ještě neskládá své zbraně! Snižuje na rozdíl tří branek, přesto to ještě bude mít velice složité. Střelu od modré vyrazil Šaryčenkov přesně na hůl LINDENA VEYE, který s nabídnutou šancí nepohrdl.
    Asistence: Maxim Semjonov a Kevin Dallman.
    32:28 Stanislav GALIJEV - 0:4
     
    32:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující tým přidává již čtvrtou branku v tomto utkání a ukazuje, proč se hřeje na výsluní Východní konference. Sehraná přesilová hra, ve které se všichni dotkli puku. Lander to zkoušel z otočky na hranici brankoviště. Jeho střelu ještě dokázal vyrazit domácí brankář, jenže zde byl nejrychleji STANISLAV GALIJEV, který pálil do odkryté klece.
    Asistence: Anton Lander a Danis Zaripov.
    29:33 Rob KLINKHAMMER - 0:3
     
    29:33
    Kazaň vstřelila branku!
    Nádherně provedený nájezd a Kazaň vede již o tři branky! ROB KLINKHAMMER se rozjel ke svému nájezdu celkem s rozvahou, ale poté ukázal své rychlé ruce a poslal puk k tyčce domácí branky.
    11:33 Nikita JAZKOV - 0:2
     
    11:33
    Kazaň vstřelila branku!
    Což potvrzují další vstřelenou brankou! Kazaň se tak dostává do dvoubrankového vedení! Obrovskou minelu předvedl obránce Astany na modré a Barys mohl jet do přečíslení. Lukojanov našel volného NIKITU JAZKOVA, který překonal Kudrjavceva střelou pol ledě.
    Asistence: Arťjom Lukojanov a Anton Lander.
    09:06 Anton LANDER - 0:1
     
    09:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Jenže znovu se prosazuje Kazaň a tentokrát o regulérnosti branky nemůže být pochyb! Celou akci odtáhl Zaripov, který se nakonec odhodlal ke střele. Tu Kudrjavcev vyrazil jen před sebe, kam si jel ANTON LANDER, jenž neměl nejmenší problém poslat puk do odkryté sítě.
    Asistence: Denis Zaripov a Stanislav Galjev.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 35. Vey (M. Semjonov, Dallman), 60. Wright – 10. Lander (Zaripov, Galijev), 12. Jazkov (Lukojanov, Lander), 30. Klinkhammer (TS), 33. Galijev (Lander, Zaripov), 42. Galijev


    Barys Nur-Sultan: Kudrjavcev (21. H. Karlsson) – M. Semjonov, Dallman, Savčenko, Makljukov, Dietz, Lipin, Polochov, Orechov – Vey, Frattin, Puškarjov – Michajlis, Wright, R. Starčenko – Jevdokimov, V. Nikulin, Ševčenko – Akolzin, Markelov.
    Ak Bars Kazaň: Šaryčenkov (Garipov) – Batyršin, Manuchov, Ljamkin, Markov, D. Musin, Ohtamaa – Azevedo, Klinkhammer, Tkačov – Zaripov, Galijev, Lander – Lukojanov, Jazkov, A. Potapov – Svitov, M. Gluchov, Kosov.

    Rozhodčí: Soin, Belov – Tomilov, Gordenko
    thejrc.org