Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.) | Nymburk – Pelhřimov 8:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HC Trutnov
Středa 27.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to již pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek večera a někdy příště opět na počtenou! (20:34:58)
     
    Je dobojováno. Vítězem zápasu, který rozhodně nenudil, se stává tým HC Vlci Jablonec! Dalo by se říct, že jsme sledovali reklamu na druholigový hokej. Setkala se dvě takticky i hokejově vyspělá mužstva, a i když nepadlo moc branek, bylo se na co dívat. I díky hostujícím fanouškům navíc vládla opravdu dobrá atmosféra. Třetí třetina už se hlavně ve svém závěru malinko zvrtla, hráči ani fanoušci nezvládali boj s emocemi a výsledkem byl velmi vysoký počet trestů. Vlci nicméně za výhru 3:1 sklízí všechny tři body, o což se zasloužil především dvougólový Vojtěch Havlas.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    V samotném závěru měl ještě na holi čtvrtý gól Peřina. K jabloneckému útočníkovi se příhodně odrazil puk, ale proti jeho dorážce se fantastickým zákrokem zaskvěl Jeschke! Maskovaný muž Trutnova tak učinil tečku za svým povedeným výkonem.
     
    59:22
    Pavlů si vyměňuje puk s Víškem a domácímu týmu začíná přesilovka pěti proti třem!
     
    59:07
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Fedulov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:54
    Korecký měl další velkou šanci! Opět se zjevil mezi kruhy, odkud napálil Jeschkeho rameno.
     
    58:30
    Vlci mají k dispozici krátkou přesilovku čtyři na tři. Vrcholem snahy byla střela Bříšky, jenž si přes blokujícího hráče BAKu cestu k brance nenašla.
     
    58:15
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Vácha – 2 min., hákování).
     
    57:53
    Jeschke malinko pozlobil nervy trutnovských fanoušků. Pomalu jedoucí puk mu totiž proklouzl pod rukavicí a projel nebezpečně blízko tyčky.
     
    Dnešní utkání sleduje 420 diváků.
     
    57:36
    Bříška šetří pro Vlky cenný čas za vlastní brankou. Domácí nakonec vyrazili dopředu, uspěchali však přechod do pásma a píská se jejich postavení mimo hru.
     
    57:28
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., hrubost).
     
    57:28
    Po souboji v rohu kluziště zůstává na ledě ležet jeden z Trutnovských s hlavou v dlaních. Další vyloučení!
     
    56:46
    Zápas se vyhrocuje stále více, a to na ledě, trestných lavicích, a také na tribunách. Kam toto dospěje?
     
    56:36
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Bezděk – 2 min., hrubost).
     
    56:11
    Po střele Váchy od modré čáry to před Hosnedlem hořelo. Vlci požár uhasili včas, a po sérii tvrdých soubojů se bude opět vylučovat.
     
    55:30
    Suvorovův dravý průnik ukončil až důsledný Čechura. Trutnov se ještě snaží popadnout druhý dech a zdramatizovat utkání.
     
    54:40
    Za velice napjaté atmosféry pokračujeme ve hře. Vlci kombinují v pásmu a vyhlíží možnost k zakončení.
     
    54:33
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Voženílek – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Machač – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    54:33
    Bitka! Po dalším neodpískaném zákroku na jednoho z Vlků se do sebe za Jechkeho klecí pustilo hned několik hráčů. Jedna z dvojiček se dokonce ocitla na ledové ploše, a ani tam se bít nepřestala. Tribuny bouří, uvidíme, jak to vyřeší arbitři.
     
    54:10
    Vlci jsou kompletní. O kotouč se bojuje ve středním pásmu a kus černé gumy se odráží z hole na hůl.
     
    53:40
    Kdepak, hostům to dnes v přesilovkách neklape. Jablonec bude už za několik málo sekund hrát v plném počtu a Trutnov si stále nepřipravil ani jednu střelu.
     
    52:55
    Aleš Půlpán zaváží kotouč do útočného pásma, kde se Trutnov konečně pokusí alespoň usadit.
     
    52:13
    Jablonec začal oslabení velmi dobře a Havlas po vyhození znepříjemňuje BAKu postup zpět do ofenzivy.
     
    52:04
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., krosček).
     
    51:38
    Po sporném výroku sudích v jablonecký neprospěch se opět vyhrocuje atmosféra na stadionu. Za nadávek fanoušků střílel z kruhu Svoboda a branka mu byla malá.
     
    50:43
    Ale pozor, mohlo být definitivně rozhodnuto! Korecký mohl zaznamenat svůj premiérový gól v sezóně, dostal totiž milimetrovou přihrávku mezi kruhy. Domácí obránce pálil do horních pater branky, kam Jeschke skvěle vytyčil lapačku!
     
    49:50
    Ve třetí třetině se hra přerušuje jen opravdu minimálně, což by mohl být jeden z důvodů úbytku šancí. Vlci se nyní pokusili zaútočit, jako šelmy se ale ukázaly malinko bezzubě.
     
    48:59
    Vlci vyrazili do rychlého brejku a téměř jej dotáhli do konce! Peřina už sám mohl střílet, ještě však hledal Nevyhoštěného, jenž na přihrávku jen těsně nedosáhl.
     
    48:11
    Na bezzubé útočení se už nemohl koukat obránce Vácha a od modré čáry vyslal štiplavou střelu. Hosnedl ji dobře viděl a po přesvědčivém zákroku přerušil hru.
     
    47:22
    Hosté jsou již poměrně pevně usazeni v útočném pásmu. Škoda pro ně, že se Martincovi nepodařilo vyšťourat puk z prostoru u mantinelu.
     
    46:55
    Pěknou individuální akcí se prezentoval Voženílek. Po pravé straně pronikl až na dostřel Hosnedla, načež jablonecký brankář jeho zakončen srazil do ochranné sítě.
     
    46:00
    Martin Tondr vyvezl puk až do útočného pásma. Akce skončila za brankou BAKu, který se ovšem sám moc daleko nedostal. Ve třetí třetině se do hry vkrádá více nepřesností.
     
    45:17
    Hraje se dlouho bez přerušení, a momentálně více před domácí brankou. Na brankovišti byl dobře postavený Aleš Půlpán, trefit letící puk však bylo takřka nemožné.
     
    44:23
    Suk poslal touš za Hosnedlovu svatyni. Tam jej získali Vlci a Korecký rychle obrací hru směrem k Jeschkemu.
     
    43:30
    Zatímco se o kotouč bojuje za brankou Jeschkeho, kočkují se u mantinelu Bezděk s Peřinou. Puk nakonec získal Trutnov a vyváží jej vpřed.
     
    42:29
    Havlasova trefa hosty evidentně opařila, a nadále se musí bránit. Jablonecké hokejisty teď navíc žene zaplněná tribuna.
     
    41:09
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec se dočkal uklidňující třetí trefy! Obrana BAKu byla nyní vykombinována do posledního šroubku a do Víškovy přihrávky zpoza brány se úspěšně opřel VOJTĚCH HAVLAS, jenž pověsil touš pod horní tyčku. Asistence: Víšek, Peřina.
     
    40:43
    Čechura svádí se Svobodou nelítostný souboj u střídaček. Po dlouhých vteřinách se puk nakonec naklonil k domácím.
     
    40:06
    Hned po startu třetí periody se Vlci poměrně zbytečně provinili zakázaným uvolněním.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí. Více ze hry v ní měl Jablonec, skóre se však posunulo na druhé straně, když se svým důrazem prosadil Fedulov. Domácí celek může litovat zahozených šancí, bude to ještě drama! Uvidíme, co přinese třetí perioda, která začne přibližně v 19:46.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Dopředu vyrazil Chytráček, nesetkal se však s dostatečnou podporou od spoluhráčů a zdá se tedy, že se již před odchodem do šaten nic neudá.
     
    39:20
    Probíhá poslední minuta druhé části. Jablonečtí se ještě mohou pokusit a gól do kabiny, vhazuje se totiž v jejich útočném pásmu.
     
    38:19
    Další obrovská šance Jablonce! Bříška před sebou měl doslova moře prostoru a najel si až do bezprostřední blízkosti Jeschkeho. Nakonec se ještě rozhodl hledat na brankovišti stojícího Lukáše Tondra, jemuž ke smůle domácích projel puk pod čepelí.
     
    37:55
    Fedulov nahodil za Hosnedlovu bránu a oba týmy toho využívají ke střídání.
     
    36:53
    Velká šance Mulače! Domácí forward se z levé strany protáhl až před Jeschkeho. Troufl si na blafák do bekhendu, leč kotouč mezi gólmanovy betony nezasunul.
     
    36:20
    Smékal se prosmýkl do útočné třetiny a pálil po ledě. Hosnedlovi puk proklouzl pod betonem, vyjel ale bezpečně daleko od tyčky jeho svatyně.
     
    35:29
    Vlky obdržená branka nabudila a nyní se znovu usadili v pásmu. Puky létaly ze strany na strnu, vždy ale kousek chyběl. Domácí nakonec ani nevystřelili.
     
    34:47
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Souběžně s koncem Babcova trestu hosté snižují! Chytráček zakombinoval s Váchou na modré čáře a druhý jmenovaný chytře nahodil do houštiny těl před brankou. Nejlépe se zorientoval PAVEL FEDULOV a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Vácha, Chytráček.
     
    34:30
    Aleš Půlpán tak trošku z nouze nahodil kotouč z poloviny hřiště. Hosnedl jej podržel a bude se tak vhazovat před jeho brankou. Vlci budou již brzy kompletní.
     
    33:53
    A rázem mohli Jablonečtí udeřit v oslabení! Víšek v rychlém brejku vybídl Čechuru, jenž si s pukem nabruslil až na levý kruh a vyprášil Jeschkeho připravenou rukavici.
     
    33:10
    Vrchlabí má velice dobrou příležitost na vstřelení kontaktní branky. Přesilovka čtyř proti třem mu však zatím nevychází podle představ.
     
    32:47
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., sekání).
     
    32:32
    Mohlo být sníženo! Vácha měl spoustu času, napřáhl, a svoji dělovkou orazítkoval břevno! Dost možná kotouč tečoval maskou ještě Hosnedl.
     
    32:13
    Hra ve čtyřech na obou stranách zatím více svědčí Vlkům. Ti nyní donutili Jeschkeho k dalšímu zákroku prostřednictvím nahození Lukáše Tondra.
     
    31:59
    Po menší potyčce Chytráčka s Havlasem se hra pořádně přiostřuje! Hráči si nyní před bránou Trutnova rozdali několik zákeřných krosčeků. Zdá se však, že se situace obejde bez trestů.
     
    31:47
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Chytráček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Havlas – 2 min., hrubost).
     
    31:41
    Pavlů drzou přihrávkou nabízel kotouč na teč Peřinovi, jenž na něj jen těsně nedosáhl! Kdyby ano, bylo by před trutnovskou svatyní veselo.
     
    31:10
    Havlas obdržel přihrávku do zajímavé pozice a rychle pálil. Střelu Jeschke úspěšně zastavil a udržel pryž ve výstroji.
     
    30:55
    BAK hraje opět v plném počtu. Akci se pokusil založit Vácha, vysokým obloučkem ale trefil podpěrnou konstrukci stropu haly.
     
    30:03
    Přihrávka Babce prosvištěla brankovištěm bez povšimnutí spoluhráčů. Sám Babec to o chvíli později zkoušel znovu, opět ale se stejným výsledkem.
     
    29:26
    Skvělou práci s holí prokázal brankář Jeschke. Kotouč si vyklepal z lapačky na led a pěkným obloučkem jej bezpečně poslal mimo obrannou třetinu.
     
    29:01
    Pavlů si na modré čáře zpracoval skákavý puk, načež sudí odpískali ofsajd. Rozhodnutí se domácím fanouškům vůbec nelíbí, není jim to však nic platné.
     
    28:47
    Hned na začátku oslabení ulevuje Trutnovu důrazný Aleš Půlpán. Pro puk si sjíždí Pavlů a rozvíjí další akci Vlků.
     
    28:33
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Bezděk – 2 min., hákování).
     
    28:22
    Aktivní Pavlů se vydal na další útočný výlet a obrana BAKu měla co dělat, aby mu zabránila ve střele.
     
    27:37
    Brokešovu přihrávku mířící "do ohně" úspěšně srazil Fedulov až ke stropu zimního stadionu. Kus černé gumy se nakonec odrazil mimo mantinely a hra se tak musela přerušit.
     
    26:54
    Váchův průnik včas ukončil Nevyhoštěný. Jablonecký útočník si ještě před vlastní bránou troufl na drzou kličku.
     
    26:16
    Čechurovo nenápadné nahození Jeschkemu vyklouzlo z rukavice. U puku byl jako první Vácha a odvezl jej do bezpečí.
     
    25:35
    Babec si rukou zpracoval oblouček Pilaře a po dravém průniku nabízel touš na brankoviště Nevyhoštěnému. Ten jej v rychlosti nezasáhl a hosté tak mohli být v klidu.
     
    24:57
    Korecký se dostal přes střední zónu a po přejetí modré čáry nahodil do gólmanovy rukavice. Jeschke hru přerušuje a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    24:15
    Ještě jedno vyhození zařídil hostující kapitán Aleš Půlpán a Suk se již chystá k návratu na led.
     
    23:30
    Šelmy stále nechtějí pustit soupeře z pásma. Nyní ale žádnou střelu nevyprodukovaly a BAK nakonec vyhazuje.
     
    22:57
    Vlci operují v pásmu. Kotouče chodily z hole na hůl, až to na sebe vzal Pavlů. Rána jabloneckého obránce byla velice prudká, brankář ji ovšem dobře viděl a posléze také zneškodnil.
     
    22:34
    Lukáš Tondr se hnal sám na branku. Naznačil střelu, vytáhl si Jeschkeho a snažil se klec obkroužit. Za brankou ho při tom hákoval Matěj Suk a inkasuje dvě minuty.
     
    21:55
    Šelmy jsou kompletní. Kupředu se vrhl Pavlů a před brankou se strhla pořádná mela! Jeschke nakonec situaci přečkal.
     
    21:06
    Početní výhoda je ze strany Trutnova prozatím skutečně tristní, Východočeši se prakticky nepodívali do pásma!
     
    20:30
    Jablonec se osvobozuje i podruhé, tentokrát zásluhou Čechury.
     
    20:06
    Na úvodním vhazování uspěli domácí a okamžitě vyhazují. Ještě se musí bránit většině z trutnovské přesilovky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. K vidění je pohledný hokej, hrající se ve velice slušném tempu. Zatím to vypadá, že trend sedí spíše jabloneckým hokejistům, kteří drží vedení 2:0. Trutnov se ale zcela jistě nevzdá a druhá perioda, jenž začne přibližně v 18:52, by měla nabídnout taktéž zajímavou podívanou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Bříška – 2 min., sekání).
     
    19:53
    O rozruch se ještě postaral Kamil Bříška, jenž se prohnal po pravém mantinelu a z kruhu ohrozil Jeschkeho. Po zákroku brankáře rozhodčí vylučují právě Bříšku, neodpustil si totiž seknutí do betonu ve snaze vyšťourat puk.
     
    19:40
    Těsně po skončení přesilovky napřáhl Kastner a donutil Hosnedla k zákroku.
     
    19:00
    Hostům se tato přesilovka zatím vůbec nedaří. Jablonec se nyní znovu osvobodil a první třetina se pomalu chýlí ke svému konci.
     
    18:19
    Vlci vyhazují a Trutnov tak musí další akci začít až od vlastní branky.
     
    17:55
    Úvod početní výhody tráví hosté v rohu útočné třetiny. Zatím se marně pokouší o vytvoření střelecké pozice.
     
    17:36
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Zeman – 2 min., hákování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    16:10
    Souběžně s návratem Chytráčka ne led to už bylo před bránou BAKu zajímavé. Jeschke se musel roztáhnout na čáře, aby pokryl všechny snahy o dorážky.
     
    15:47
    Jablonecká přesilovka se pomalu chýlí ke konci a stále čekáme na zajímavou šanci. Menší zmatek před brankovištěm ukončil pozorný Jeschke.
     
    14:58
    Teď už jsou Vlci napevno usazeni v útočném pásmu. Zatím ale hrají příliš profesorsky a pouze si předávají puky mezi sebou.
     
    14:13
    Trutnov hned v úvodu oslabení osvobozuje Zahradník, který nakonec ještě pořádně zkomplikoval domácím rozehrávku.
     
    14:07
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Chytráček – 2 min., hákování).
     
    13:44
    O kotouč se urputně bojuje za trutnovskou brankou. Nakonec jej vyšťoural Mulač a z další aktivity Vlků pramení ponechaná výhoda.
     
    13:16
    Po potížích s časomírou hra pokračuje. Akci se pokusil založit Chytráček, hosté se však přes střední pásmo neprokombinovali.
     
    12:30
    BAK teď poměrně kostrbatě střídal, na ledě se v jednu chvíli objevilo snad osm jeho hráčů! Je s podivem, že se rozhodčí rozhodl tuto úsměvnou situaci přejít bez udělení trestu.
     
    11:33
    Vlci jsou momentálně opravdu při chuti a uzamkli hosty v jejich vlastním pásmu. Nakonec zakončoval Peřina do takřka prázdné branky, ale o několik málo centimetrů ji minul!
     
    10:58
    Vlci právě vstřelili branku!
    Toto je pro Trutnov snad až kruté, nicméně Vlci vedou již o dvě branky! Po bleskovém přechodu vpřed se sám před brankou zjevil LUKÁŠ TONDR a jednoduše zasunul touš za ležícího Jeschkeho. Asistence: Bříška, Nevyhoštěný.
     
    10:37
    Suvorov se chopil kotouče a protlačil se až do palebné pozice. Hosnedl jeho střelu vyráží za branku a puku se chopili Jablonečtí.
     
    10:06
    Zatímco fanoušci oslavují střelce první branky, musel se mít Jeschke opět na pozoru. Střela od modré ho ale nepřekvapila.
     
    09:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec jde do vedení, a to po vskutku povedené akci. Peřina posunul puk k tyčce Víškovi, jenž se neunáhlil a na druhé straně brankoviště našel VOJTĚCHA HAVLASE. Ten už měl spoustu času na zametení kotouče za Jeschkeho záda. Asistence: Víšek, Peřina.
     
    08:43
    Domácí teď měli velké štěstí! od modré čáry nahazoval Martinec, Hosnedl nic neviděl, střela ho ovšem trefila do masky!
     
    08:22
    Nevyhoštěný našel pouze Zahradníka, jehož akce pramenila v postavení mimo hru.
     
    07:24
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Po nahození se na brankovišti strhla mela, aktivní byl především Babec, kotouč však za Jeschkeho neprocpal.
     
    06:50
    Zeman školácky chyboval ve středním pásmu a Trutnov se hnal do přečíslení. Voženílek dobře našel Smékala, jenž z kruhu okamžitě střílel a první opravdu vážný zákrok si připsal také Hosnedl.
     
    05:59
    Suvorov se prohnal podél levého hrazení a bekhendem nahazoval na branku. Hosnedl měl prostor u bližší tyče ustrážený dobře a nepřipustil komplikace.
     
    05:03
    Jablonec se pěkně prokombinoval až do nebezpečného prostoru. Lukáš Tondr v palebné pozici ještě hledal spoluhráče a obrana BAKu byla pozorná.
     
    04:45
    Utkání ve skvělém tempu pokračuje, Martin Tondr si byl vědom dobré clony a nahodil od modré. Jeschke si jeho pokus dokázal najít a zasáhl lapačkou.
     
    04:22
    Smékal po přetahované u mantinelu odpravil puk na zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před klec Trutnova.
     
    03:28
    Na druhé straně mohl skóre otevřít obránce Pavlů. Objevil se v prostoru mezi kruhy, odkud branku jen těsně přestřelil!
     
    03:00
    Zahradník dostával přihrávku za obranu a hnal by se sám na bránu, kdyby však Hosnedl skvěle nevystihl situaci a včas z branky nevystartoval.
     
    02:37
    Jeschke před dotírajícími hráči raději pomalé nahození přikryl a bude se tak vhazovat před jeho bránou.
     
    01:49
    Bříška takřka z nulového úhlu vložil hůl do pobídky Lukáše Tondra a orazítkoval připravený beton trutnovského brankáře.
     
    01:24
    Brokeš si troufl na individuální průnik, proti třetici soupeřů ale neuspěl a přišel o kotouč ještě ve středním pásmu.
     
    00:51
    Trutnov se svému soupeři chce rychle vyrovnat a rovněž zahrozil. Bezděkovu ránu od modré Hosnedl ukryl ve výstroji a hra je přerušena.
     
    00:28
    Nevyhoštěný vyslal ihned po vhazování jedovatou střelu, kterou Jeschke zdárně vyrazil. Následně hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    00:20
    Jablonecká elitní formace se nahnala do útočného pásma a po menším tlaku puk vyletěl do ochranné sítě.
     
    00:04
    Na úvodním buly získal puk Bříška a Martin Tondr zakládá první akci z hloubi vlastní třetiny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů již vstupují na hrací plochu. Jablonec oblékl bílé dresy, Trutnov se představí v modré barvě. Zápas za pár minut započne!
     
    Na podporu z tribun se dnes mohou těšit také hosté. Z Trutnova totiž přijela početná skupina fanoušků vyzbrojená bubny, vlajkami, transparenty a především mocnými hlasivkami, což bylo vidět už před branami zimního stadionu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Korecký – Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Peřina.

    HC BAK Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Vácha, Píša, Fedulov, Bezděk, Suvorov, Suk, Machač – Zahradník, Kubinčák, Půlpán Aleš, Půlpán Tomáš, Kastner, Svoboda, Chytráček, Martinec, Smékal, Vacek, Voženílek..
     
    Zdravím všechny fanoušky českého druholigového hokeje! Třetí nejvyšší soutěž plyne dál, a my budeme společně sledovat utkání mezi týmy HC Vlci Jablonec a HC BAK Trutnov.

    Jablonečtí byli Sokolovem odsunuti na druhé místo, v minulém kole totiž doslova zkolabovali ve Vrchlabí a padli hrozivým poměrem 10:5. Trutnov se nachází na šesté příčce a těží z výborné formy, z posledních sedmi zápasu BAK prohrál pouze jednou.

    Dnešní soupeři na sebe v probíhající sezoně narazili již dvakrát. Doma úřadoval Jablonec a zvítězil 5:0, na východě Čech se zase zadařilo Trutnovu, jenž urval dva body za výhru 5:4 po prodloužení.

    Bude se zároveň jednat o souboj dvou ze tří nejlepších defenziv soutěže. V roli papírového favorita vstoupí na led Vlci. Potvrdí ji, nebo se dočkáme menšího překvapení?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 10. Havlas (Víšek, Peřina), 11. L.Tondr (Bříška, Nevyhoštěný), 42. Havlas (Víšek, Peřina) – 35. Fedulov (Vácha, Chytráček)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Korecký – Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Peřina.
    HC Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Vácha, Píša, Fedulov, Bezděk, Suvorov, Suk, Machač – Zahradník, Kubinčák, Půlpán Aleš, Půlpán Tomáš, Kastner, Svoboda, Chytráček, Martinec, Smékal, Vacek, Voženílek.

    Diváci: 420
    thejrc.org