NY Islanders – Buffalo 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 5:4 (2:0 po s.n.) | Carolina – Montreal 3:1 (kon.)
Boston – Ottawa 5:1 (kon.) | New Jersey – Detroit 3:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 1:0 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Nashville 1:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 4:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 4:3 (kon.)
Colorado – Arizona 1:3 (kon.) | Anaheim – Vegas 1:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Ottawa Senators
Čtvrtek 28.12.2017, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 David BACKES - 5:1
     
    58:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nakonec je tady ještě pátá branka domácího celku. Nenápadné nahození od modré čáry sice nešlo mezi tři tyče, ale Anderson vůbec nečekal odraz od zadního mantinelu a nechal pak DAVIDA BACKESE posunout kotouč za svá záda. Útočník Medvědů předvedl velmi rychlé ruce! Asistence: Mat Grzelcyk, Danton Heinen.
    34:43 Riley NASH - 4:1
     
    34:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jenže zničehonic je tady návrat k třígólovému vedení Bruins. Bjork skvěle napadal rozehrávajícího Phaneufa, který nakonec přišel o touš a dal tím velkou šanci RILEYMU NASHOVI. Střelec třetí branky si to namířil přímo k Andersonovi, kterého přechytračil kličkou a v pohodě zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Andreas Bjork.
    23:49 Thomas CHABOT - 3:1
     
    23:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté rychle reagují na třetí trefu Bostonu. Phaneuf se sice tvrdou střelou od modré čáry neujal, nicméně po chvíli šel puk k THOMASI CHABOTOVI, jenž okamžitě napřáhl. Razantní projektil z hokejky hostujícího obránce letěl do protipohybu přesunujícího se Raska a skončil u tyče! Asistence: Mark Stone. Asistence: Mark Stone, Derick Brassard.
    21:25 Riley NASH - 3:0
     
    21:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je to 3:0. Matt Duchene sice zavezl kotouč do útočného pásma, ale Karlsson se pak prezentoval velkou chybou, když na modré čáře vystřelil pouze do RILEYHO NASHE. Forvard Bostonu si to rychle namířil dopředu a svůj únik mezi kruhy zakončil svižnou střelou do horního rohu brány. Bez asistence.
    08:28 Danton HEINEN - 2:0
     
    08:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    V podání domácího celku to vypadá velmi jednoduše. Spooner se protáhl mezi mantinelem a obráncem, ze strany se dostal blíže k bráně a pak bekhendem oslovil DANTONA HEINENA. Toho špatně bránil Karlsson a domácí útočník měl jednoduchou práci při posunutí puku za přesunujícího se Andersona. Asistence: Ryan Spooner, Matt Grzelcyk.
    05:22 Kevan MILLER - 1:0
     
    05:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je tady úvodní branka zápasu. Anderson pouze vyrazil Backesovu střelu z pravé strany a kotouč se následně odrazil před dojíždějícího KEVANA MILLERA. Domácí obránce se na pravém kruhu opřel do puku a poslal ho přesně pod břevno Andersonovy brány. Asistence: David Backes, Riley Nash.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 6. K. Miller (Backes, Riley Nash), 9. Heinen (Spooner, Grzelcyk), 22. Riley Nash, 35. Riley Nash (Bjork), 59. Backes (Grzelcyk, Heinen) – 24. Chabot (Mark Stone, Brassard)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk, K. Miller – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Spooner, Bjork – Heinen, Riley Nash, Backes (A) – Schaller, Kuraly, Acciari.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Oduya, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Chabot – Dzingel, Duchene, Burrows – N. Thompson, Brassard, Mark Stone (A) – Hoffman, Pageau, Pyatt – N. Paul, Chlapík, B. Ryan.

    Rozhodčí: Rooney, Nicholson – MacPherson, Sericolo

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri