Plzeň – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Sparta – Vítkovice 2:4 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Mountfield HK
Úterý 05.12.2017, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:11:41)
     
    Střely na branku: 35 – 28
     
    Je dobojováno! Hradec Králové nakonec zvládl prodloužení lépe a ze Zimního stadionu Luďka Čajky si odváží dva body za výhru 3:2 v prodloužení. Domácí Zlín se po dvou minutách hry dostal zásluhou Antonína Honejska do vedení! V sedmé minutě však dokázal vyrovnat Martin Látal a v prostřední části poslal Hradec do vedení Rudolf Červený! Zlín poté několikrát podržel skvěle chytající Libor Kašík. V poslední části se Zlín hnal za vyrovnáním, ale pozorná obrana Hradce v čele s Rybárem odolávala. Až deset vteřin před koncem při závěrečné hře bez brankáře vyrovnal David Šťastný . V prodloužení mohl o výhře domácích rozhodnout Veselý, který však trefil pouze tyč. Po následném protiútoku vystřelil hostům výhru Martin Látal .
     
    Konec zápasu.
    60:33 Martin LÁTAL - 2:3
     
    60:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Nedáš, dostaneš! Po Veselého střele do tyče se Hradec Králové vydal do protiútoku, který po přihrávce Džerinše zakončil MARTIN LÁTAL střelou mezi Kašíkovy betony! Asistence: Andris Džerinš.
     
    60:23
    Ondřej Veselý ujel obraně soupeře, ale krásnou střelou trefil pouze tyč!
     
    60:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Zlín se zatím nikam nežene a snaží se kombinovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 35 – 27
     
    Domácímu Zlínu se nakonec deset vteřin před koncem podařilo poslat dnešní utkání do prodloužení! Zlín byl ve třetí třetině aktivnějším celkem a hrál několik přesilových her. V závěru poslední části hrál Zlín bez brankáře a David Šťastný korunoval domácí aktivitu vyrovnávací brankou! O vítězi dnešního duelu tak rozhodne pětiminutové prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:50 David ŠŤASTNÝ - 2:2
     
    59:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Zlín vyrovnává deset vteřin před závěrečnou sirénou! Zlín sevřel soupeře před jeho branku. Patrik Rybár vyrazil střelu od modré čáry jen před sebe a DAVID ŠŤASTNÝ dopravil puk do sítě! Asistence: Ralfs Freibergs, Roberts Bukarts.
     
    59:33
    Kubiš si v útočném pásmu sjel na prudkou přihrávku, převzal si kotouč a vypálil zápěstím. Jeho projektil minul vzdálenější tyčku hostující branky.
     
    59:10
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:10
    Zlín bude hrát přesilovku! Rudolf Červený totiž dostává dvě minuty za hákování.
     
    59:10
    Zlín sevřel soupeře pod obrovský tlak. Na Rybára mířila jedna střela za druhou. V mele před brankou nakonec jeden z hokejistů posunul branku.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. Honejsek (Okál), 60. Šťastný (Freibergs, Roberts Bukarts) – 7. Látal (Gregorc), 24. Červený (Koukal, Cingel), 61. Látal (Džerinš)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Matějíček, Freibergs, Valenta, Řezníček, Petran, Žižka (A), Gazda – Okál, Honejsek, Roberts Bukarts – Kubiš (A), Fořt, O. Veselý (C) – Šťastný, Fryšara, J. Ondráček – Klhůfek, P. Sedláček, Illo.
    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Vydarený (C), Pláněk, Gregorc, Cibulskis, Graňák, Zámorský, F. Pavlík – Berger, Dragoun, Köhler (A) – Kukumberg, Džerinš, Látal – Červený, Koukal (A), Cingel – Miškář, Tuominen, R. Pavlík.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Tošenovjan, Ganger
    ocianews.com