SHK Hodonín – Poruba 2011 3:4 (kon.) | Řisuty – Letňany 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
3:4 (2:1, 1:2, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 28.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba jde opět do vedení. Jiří Zdeněk vyhrál vhazování, poté Vladimír Luka naznačil střelu, proti které Kotvan vyjel až téměř mezi kruhy, ale místo střely přišla nahrávka na MICHALA JANOTU, který střílel do prázdné brány. Asistence: Luka a Zdeněk.
     
    36:05
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají stav utkání. Petr Peš přihrával od pravého mantinelu do středu kluziště, odkud DOMINIK MATULA z první prostřelil Kůdelu, jemuž kotouč prošel mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Petr Peš.
     
    32:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu. Janota střílel od modré čáry a jeho pokus tečoval MAREK HAAS. Asistence Michal Janota a Jiří Zdeněk.
     
    31:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají skóre. Jan Káňa přihrával od levého mantinelu na střed kluziště, kam se Kotvan nestihl přesunout, a proto JOSEF FOJTÍK zakončil téměř do prázdné brány. Asistence: Jan Káňa.
     
    18:37
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté snižují stav utkání. Poruba se na malou chvíli dostala do útočného pásma. Nejprve pálil od modré čáry Kaluža, Kotvan jeho pokus vyrazil, poté se k dorážce dostal Fojtík a i jeho dorážku Kotvan dokázal vyrazit, ale na tu třetí už nedosáhl, a proto MAREK HAAS mohl kotouč dopravit do prázdné brány. Asistence: Josef Fojtík, Marek Kaluža.
     
    11:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči odskakují do dvoubrankového vedení. Po mnoha nepřestnostech se jeden hráč z Poruby dopustil faulu a v následné výhodě Drtiči uzavřeli pětku hostujícího týmu v útočném pásmu a Kužílkův pokus protečoval MATĚJ CHARVÁT za záda hostujícího brankáře. Asistence: Zbyněk Žabčík, Petr Jurča.
     
    02:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Při přečíslení tří proti dvěma Petr Jurča přihrával ze středu k pravému mantinelu JAKUBU KUŽÍLKOVI, který svou tvrdou střelou prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Jakub Kadlec, Petr Jurča.

    Josef Můčka

    Branky a nahrávky: 3. Kužílek (Kadlec, Jurča), 12. Charvát (Žabčík, Jurča), 37. Matula (Peš) – 19. Haas (Fojtík, Kaluža), 32. Fojtík (Káňa J.), 33. Haas (Janota, Zdeněk), 53. Janota (Luka, Zdeněk)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Sedlák, Mojžíš (A), Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Kuba, Sajdl (A), Vaněk, Vrána, Jurča, Charvát, Kadlec, Romančík, Matějka, Hložánek, Venclík, Černohous.
    Trenér: Roman Čechmánek

    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler (A), Janota, Hryciow, Kaluža, Popelka, Puškár, Adam – Ballner, Haas, Káňa J., Finsterle, Káňa T., Zdeněk (A), Zachar (C), Jaroš, Fojtík, Gelnar, Ollender, Luka.
    Trenér: Aleš Flašar.

    Rozhodčí: Malota – Maloušek, Novák
    thejrc.org