Washington – Boston 4:3 (1:0 po s.n.) | Tampa – Montreal 3:1 (kon.) | Florida – Philadelphia 3:2 (kon.)
Arizona – Toronto 4:7 (kon.) | Vancouver – Chicago 5:2 (kon.) | Los Angeles – Vegas 2:3 (po pr.)
San Jose – Calgary 3:2 (2:0 po s.n.)
po prodl.
Los Angeles Kings
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Vegas Golden Knights
Pátek 29.12.2017, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:30 David PERRON - 2:3
     
    63:30
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Konec zápasu. DAVID PERRON ukončuje dnešní utkání střelou přes obrnáce, kterou brankář Quick moc neviděl a která mu zapadla přesně mezi ruku a beton do branky. Asistence: Reilly Smith.
    55:27 Drew DOUGHTY - 2:2
     
    55:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vyrovnání je na světě. Poté co to DREW DOUGHTY zkoušel od modré mu tentokrát stačilo jen nastavit hokejku a usměrnit střelu, kterou poslal na Fleuryho Muzzin. Asistence: Jake Muzzin.
    51:10 Brendan LEIPSIC - 1:2
     
    51:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení. Alex Tuch se dostal do zakončení z levé strany, ale svou střelu namířil pouze skrz brankáře Quicka těsně vedle. Na druhé tyči však číhal dobře postavený BRENDAN LEIPSIC a ten měl dorážku velmi snadnou. Asistence: Alex Tuch a Cody Eakin.
    38:34 Jonathan MARCHESSAULT - 1:1
     
    38:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zarputilost se nyní vyplatila. JONATHAN MARCHESSAULT dostal přihrávku před branku, kde nebyl nikým bráněný a na třikrát dokázal protlačit puk za záda bezmocného Jonathana Quicka. Asistence: Colin Miller a Reilly Smith.
    08:13 MARIÁN GÁBORÍK - 1:0
     
    08:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Derek Forbort se opřel do střely od modré čáry a trefil velmi přesně. Před brankou navíc dokázal tečovat MARIÁN GÁBORÍK a dostává domácí Kings do vedení. Asistence: Derek Forbort a Drew Doughty.

    Martin Pištora

    Branky a nahrávky: 9. Gáborík (Forbort, Doughty), 56. Doughty (Muzzin) – 39. Marchessault (C. Miller, R. Smith), 52. Leipsic (Tuch, Eakin), 64. Perron (R. Smith)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Doughty (A), Muzzin, Martinez (A), MacDermid (C), Forbort, Gravel – D. Brown, Kopitar, Pearson – Toffoli, Kempe, Iafallo – Lewis, N. Shore, Gáborík – Brodzinski, T. Mitchell, Andreoff.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb (A), Schmidt, Engelland (A), Theodore, Merrill, C. Miller – Perron (A), Haula, Neal – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Leipsic, Eakin, Tuch – O. Lindberg, Bellemare, Nosek.

    Rozhodčí: Sutherland,O'Rourke – Heyerm Shewchyk

    Diváci: 18432
    thejrc.org