Slavia – K. Vary 2:1 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:3 (kon.)
Litoměřice – Kladno 1:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 29.12.2017, 18:00 • Zimní stadion města Prostějov, Prostějov • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, skončilo nám utkání 35. kola WSM Ligy mezi Prostějovem a Vsetínem. O osudu utkání rozhodla hrubě nepovedená tříminutovka Jestřábů ve druhé třetině, kde domácí ztratil vedení z 22. minuty. Vsetín dokázal skóre otočit, ve třetí části hosté gól přidali, hráli ze zabezpečené obrany a v poklidu si hlídali vedení. Tři body pak definitivně stvrdil Frolo. Ode mě je to dnes vše, přeji vám šťastný nový rok a někdy u WSM ligy příště napočtenou. (20:19:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Podtrženo, sečteno. Zde už není o čem psát, kotouč se ve vlastním obranném pásmu dostal od Ostrčila k TOMÁŠI FROLOVI a ten ho napálil přes hřiště do prázdné brány. Asistence: Radim Ostrčil.
     
    59:11
    Drtina vypálil, Šurý působí dnes jistým dojmem a připisuje si další zákrok. Vsetín zase vyhodil a navíc se icing nepíská.
     
    58:34
    Další zakázané uvolnění Vsetína, v hostujícím kotli zní všem známý Vysoký jalovec, až nyní se domácí usadili pořádně v pásmu a kombinují. Dnes se ale nedaří a ROBE jde pro tři body.
     
    57:49
    Před Beránkem se otevřela dálnice a prázdná brána, Mikliš mu skočil pod nohy a čistě ho zbavil kotouče. Domácí jsou v útoku bezzubí, hosté v honbě za čtvrtou trefu vjeli do ofsajdu a Groh se na chvíli vrací do branky.
     
    57:30
    Prostějov je v šesti!
     
    57:29
    Teper měl kotouč a trochu nepochopitelně ho vyhodil přes celé hřiště, ač měl okolo sebe volné hráče. Icing.
     
    57:10
    Drtinovi puk uskočil a kotouč se navíc dostal do držení hostí + Divíšek hrál i přes signalizovaný ofsajd a je to tedy ofsajd úmyslný.
     
    56:25
    Hanáci se snaží hrát dopředu, nic jiného jim ostatně nezbývá. Uvidíme, zda sáhnou k variantě bez brankáře. Šurý nyní podržel kotouč a domácí v útočném pásmu zůstanou, zatím stále v pěti.
     
    54:58
    Chvíle si zpříjemňuje jeden fanoušek s píšťalkou v publiku, zvuk se krásně nese celým stadionem, hráči si toho vůbec nevšímají. Na ledě mezitím Vsetín v klidu dohrává toto utkání.
     
    54:23
    Stejný průběh jako přesilovka Vsetína tak tři minuty dozadu. Nikam se nehnat, netlačit, nespěchat, to je hlavní motto hostí.
     
    53:52
    Žovinec si vůbec nevšímal puku, nýbrž hráče a trest za nedovolené bránění ho nemine. Disciplinovanost v této fázi utkání domácím zoufale chybí.
     
    53:11
    Jestřáby sráží nepřesnosti v rozehrávce a to je voda na mlýn Ogarů, kteří v poklidu vyhazují puk z pásma a nikam se neženou.
     
    52:34
    Domácí v plném počtu.
     
    51:43
    Až teď se hosté dostali do přesilovkového vzorce a kombinují, není to ale nic, co by přímo ohrožovalo branku Groha.
     
    51:40
    Podešva vypálil od modré přímo do náruče Groha.
     
    51:05
    Sice se Zbrojovka absolutně nedostala do pásma, vůbec jí to však nevadí, hlavní je šetřit čas.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 22. Divíšek (Rudovský, M. Drtina) – 28. Dundáček (Kopta, Březina), 29. Protasenja (Holomek, P. Beránek), 31. Protasenja (Teper, Kucharczyk), 60. Frolo (Ostrčil)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (31. Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Havlík, A. Holík, Mikliš, Žovinec, Horyna – L. Luňák, Divíšek, Nouza – Rudovský, Venkrbec, Dvořáček – Zabloudil, V. Meidl, Hajný – Fiala, Prokeš, Nestrašil.
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Teper, Janáček, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Holomek, Žák – Slováček, Kopta, Březina – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Podešva, Šilhavý, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Špringl

    Diváci: 3275
    thejrc.org