Vsetín – Brumov 7:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:3 (0:1, 3:1, 4:1)
HC Brumov-Bylnice
Pátek 29.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    59:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    MARTIN BAĎURA dostal do mezikruží přihrávku od Lukačky z pravého kruhu a povedenou střelou do horních pater branky navyšuje vedení Vsetína šestačtyřicet sekund před koncem zápasu na 7:3. Asistence: Marco Lukačka, Ján Petriska.
     
    56:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lukačka se v oslabení dostal do brejku. Po pravém křídle se nikým nebráněn dostal až branku, kterou objel a následně zakončil do odkryté části. Hamrla stačil zasáhnout a betonem udržel puk jen pár milimetrů od brankové čáry. Myslel si však, že má puk zcela pod kontrolou a nevšiml si najíždějícího JÁNA PETRISKY, který z druhé vlny dostal puk až za záda hostujícího gólmana. Asistence: Marco Lukačka.
     
    43:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru, tentokrát zásluhou MARCA LUKAČKY, který z předbrankového prostoru zakončil k pravé tyčce. Asistence: Vojtěch Pernický.
     
    41:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se prosazuje i v oslabení. Nenápadnou střelou mezi betony dostává domácí celek do opětovného vedení ROMAN PŮČEK. Asistence: Bez asistence.
     
    40:31
    Brumov právě vstřelil branku!
    Brumov srovnává se svým soupeřem krok a tento zápas bude ještě hodně zajímavý. Náporu v úvodu třetí třetiny využívá střelou nad pravé rameno TOMÁŠ LYSÁK. Asistence: Tadeáš Častulík.
     
    34:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH PERNICKÝ otáčí v přesilové hře skóre zápasu! Vsetín se aktivně tlačil do brankoviště a pro Pernického připravili skvělou pozici Baďura s Krupou. Po jejich střelách už hostující gólman ztrácel na svém pracovišti přehled a Vsetín se může radovat. Asistence: Martin Baďura, Tomáš Krupa.
     
    29:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V polovině zápasu se skóre mění na nerozhodné. ADAM TUREK přehodil z levého kruhu beton hostujícího gólmana. Asistence: Jan Půček.
     
    23:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vsítil kontaktní branku, která se zrodila na hokejce Romana Půčka, který z levého křídle poslal puk do brankoviště. Klímek dostal kotouč do lepší pozice a to přesně na ADAMA ZETOCHU, který z vrcholu pravého kruhu zametl kotouč do odkryté části Hamrlovy branky.
     
    22:47
    Brumov právě vstřelil branku!
    Macháč nastřelil z pravého kruhu betony Chrásteckého a domácí gólman se chystal kotouč uklidnil. Rychlejší byl ale LUKÁŠ LYSÁK, jenž se kotouče v brankovišti chopil a poslal jej do levého horního rohu. Asistence: Jiří Macháč.
     
    12:38
    Brumov právě vstřelil branku!
    Hosté se po individuální akci dostávají do vedení. KRISTIAN LUKŠO prokličkoval po levém křídle až před vsetínskou branku, kde si položil gólmana a elegantní kličkou zakončil mezi levý beton a tyčku. Asistence: Bez asistence.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 24. Zetocha (Klímek, Půček R.), 30. Turek (Půček J.), 35. Pernický (Baďura, Krupa), 42. Půček R., 44. Lukačka (Pernický), 57. Petriska (Lukačka), 60. Baďura (Lukačka, Petriska) – 13. Lukšo, 23. Lysák L. (Macháč), 41. Lysák T. (Častulík)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký – Kunst, Kočí, Mikulenčák, Kočí – R. Půček, Zetocha, Klímek – Calaba, J. Půček, Turek.

    Druhá polovina zápasu:
    Málek – Fojtášek, Vávra, Houser, Pernický – Baďura, Petriska, Klímek – Lukačka, R. Půček, Krupa.

    HC Brumov-Bylnice: Hamrla (Žižka) – T. Lysák, M. Lysák, Lukšo, Divoš, Krúžela – Častulík, L. Lysák, Osacký, Holba, Novosad, Mikoviny, Macháč.
    thejrc.org