New Jersey – Buffalo 3:4 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (1:0 po s.n.) | Tampa – Philadelphia 3:5 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 5:4 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:2 (kon.)
Winnipeg – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:2 (kon.) | Colorado – Toronto 4:3 (po pr.)
Edmonton – Chicago 3:4 (po pr.) | Anaheim – Calgary 2:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:2 (0:0, 1:0, 3:2)
St. Louis Blues
Sobota 30.12.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Alexandr RADULOV - 4:2
     
    58:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto! Dan Hamhuis nadějně zkoušel trefit prázdnou branku přes celé hřiště. Radost diváků byla nejprve předčasná, protože klouzající puk se zastavil o tyč. Mezitím dopředu ale chytře vystartoval ALEXANDR RADULOV a bekhendovou dorážkou jednoduše přidal svůj druhý gól za necelou minutu. Asistence: Dan Hamhuis, Jamie Benn.
     
    58:09
    Hosté velmi rychle odvolali Allena a poslali do hry šestého bruslaře. I s ním se dostali do postavení mimo hru.
    57:39 Alexandr RADULOV - 3:2
     
    57:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a chvíli před koncem třetí části se výrazně přibližují vítězství! Bennovo úspěšné vhazování nastartovalo kolotoč přihrávek. Tu poslední dal Klingberg ALEXANDRU RADULOVOVI, který se prosadil dobře načasovanou střelou z vrcholku pravého kruhu. Asistence: John Klingberg, Esa Lindell.
     
    57:22
    Hezká souhra mezi Bennem, Radulovem a Seguinem skončila obrovskou trmou vrmou před Allenem. Rozhodčí během nepřehledné situace postřehli hrubost Edmundsona a s osobním trestem navíc ho poslali na trestnou lavici. Hvězdy tak mají k dispozici přesilovku, ve které mohou rozhodnout!
    55:10 Jamie BENN - 2:2
     
    55:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Necelých pět minut před koncem třetí třetiny začínáme znovu od začátku! JAMIE BENN zabojoval o puk a vystihl Allenovu přihrávku do rohu k Edmundsonovi. Domácí kapitán poté obkroužil branku a bekhendem zakončil za pozdě se vracejícího brankáře. Bez asistence.
     
    50:55
    Jake Allen se během reklamní pauzy vrátil do brankoviště a Huttonova směna tak po několika minutách skončila.
     
    50:55
    Vladimir Tarasenko během bojů ve středu hřiště ucítil v obličeji hokejku Seguina a ten inkasuje menší trest za vysokou hůl.
     
    48:13
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Dmitrij Jaškin – 2 min., držení protihráče).
    44:31 Tage THOMPSON - 1:2
     
    44:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues zčistajasna vyrovnali a teď dokonce překlopili vedení na svou stranu! Benn přišel o puk u středového kruhu, přes Steena a Pietrangela se pak dostal k TAGE THOMPSONOVI, který vystřelil z delší vzdálenosti z osy hřiště. Kotouč prošel skrz nohy Pateryna a zastavit ho nedokázal ani Bishop, který tak kapituluje podruhé během pětašedesáti vteřin. Asistence: Alex Pietrangelo, Alexander Steen.
    43:26 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    43:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ve čtvrté minutě třetí třetiny slaví hostující střídačka vyrovnání! Bishop vyjel proti Schennovi hodně daleko ze své branky, ale puk do bezpečí nedostal. VLADIMIR TARASENKO ho s trochou štěstí zpracoval pro sebe a nesmírně rychlou střelou z levého kruhu zrušil doteď platící čisté konto domácího gólmana. Bez asistence.
     
    41:13
    Otřesený Allen byl poslán do útrob stadionu na rychlé vyšetření, takže se do hostující branky musí minimálně na pár sekund postavit Carter Hutton!
     
    33:11
    Z menší potyčky u domácí branky si rozhodčí vybrali Stastného a napsali mu dvouminutový trest za hrubost. Stars si tak zahrají druhou přesilovku.
     
    27:32
    Hlavní rozhodčí se k velkému překvapení všech přítomných rozhodli vylučovat. Patrik Berglund vyfasoval dvojku na nesportovní chování. Radek Faksa pro změnu dostal 2+2 minuty za úder hlavou. Resultuje z toho přesilovka Blues.
    23:49 Mattias JANMARK - 1:0
     
    23:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    American Airlines Center bouří! Stars přečkali několik nepříjemných chvil v obranném pásmu a nyní se radují z vedení! Spezza dojel puk v rohu útočného pásma a zprava odcentroval na najíždějícího MATTIASE JANMARKA, který překvapil obranu Blues a zblízka doťukl puk za přesunujícího se Allena. Asistence: Jason Spezza, Julius Honka.
     
    22:39
    Hvězdy se ve vlastním oslabení málem dostaly dovedení! Tyler Seguin se utrhl do úniku a zprava trefil vzdálenější tyčku!
     
    21:20
    Stastny z levého křídla přihrál do mezikruží, kde byl připraven Pietrangelo. Bishop se ale výtečně přesunul a pravým betonem tuto gólovku vyrazil!
     
    21:04
    Schenn při boji v mezikruží dostal hokejkou do zubů od Pateryna, jenž inkasuje menší trest za hru vysokou holí. Blues si zahrají 97 sekund v pěti proti třem!
     
    20:41
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Devin Shore – 2 min., krosček).
     
    09:34
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Robert Bortuzzo – 2 min., hákování).
     
    02:16
    Bishop pokazil přihrávku za svou branku na Pateryna. Puku se zadarmo zmocnil Schenn, který měl před sebou víceméně prázdnou klec, jenže Faksa výborným zákrokem zastoupil svého nepřítomného gólmana!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Janmark (Spezza, Honka), 56. Ja. Benn, 58. Radulov (J. Klingberg, Lindell), 59. Radulov (Hamhuis, Ja. Benn) – 44. Tarasenko, 45. T. Thompson (Pietrangelo, Steen)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Pateryn, Hamhuis, Honka, Johns – D. Shore, Seguin, Ja. Benn (C) – Radulov (A), Spezza (A), Janmark – Pitlick, Faksa, Roussel – B. Ritchie, G. Smith, Elie.
    St. Louis Blues: Allen (42. – 51. C. Hutton) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko (A), B. Schenn, Barbašev – T. Thompson, Stastny, Steen (A) – Jaškin, Berglund, Sobotka – Thorburn, Brodziak, Upshall.

    Rozhodčí: Rooney, Nicholson – Daisy, Knorr

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri