Třinec – Zlín 0:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:3 (0:3 po s.n.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:1 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:3 (kon.) | Plzeň – Jihlava 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:5 (kon.)
po s.n. (0:3)
HC VERVA Litvínov
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Piráti Chomutov
Sobota 30.12.2017, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:34
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Michal Trávníček – 2 min., podražení).
     
    04:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Roman Chlouba – 2 min., podražení).
     
    11:27
    Dostáváme se do utkání, nyní jsou domácí pod tlakem Pirátů a brání se, co to jde. Smejkal trefil holí do obličeje jednoho z domácích hráčů, sudí vše nechají bez trestu.
     
    12:42
    Kubát se pokusil o dlouhou kličku a přenechal Válkovi, který ze šance nic nevytěžil. Domácí jsou zase o něco aktivnější, každý chvílí v tlaku, stereotyp se po chvíli mění, Verva vyhodila na icing.
     
    13:42
    František Lukeš naznačil nájezd do útočného pásma, jenže tam nikoho neměl a musel stáhnout svoji aktivitu zpět. Trávníček následně nabral rychlost podél mantinelu, brankář Lukeš vypálený kotouč podržel. Komerční pauza.
     
    14:16
    V komerční pauze si domácí fanoušci rýpli choreem do svého rivala, první písmena věty dávají dohromady klasický pokřik proti každému rivalovi obecně.
     
    15:01
    Válek si vzal kotouč na levém kruhu a objel půl pásma, z mezikruží vystřelil, pokus byl zastaven bruslí hostujícího obránce. Toho využila letka Pirátů, která okamžitě najela do útoku, obrana domácích vyhodila hosty z pásma a hra se zase otáčela na druhou stranu. Je to poměrně nahoru-dolů, šance žádné nepřichází.
     
    16:09
    Valach v obranném pásmu podrazil Jánského a je vyloučen na dvě minuty, ač se to urostlému obránci nelíbí.
     
    16:39
    Kotouč opustil hrací plochu, naštěstí pro Chomutov byl tečován o tvrzené sklo a hosté tak nejdou do tří. Bude se vhazovat po pravici hostujícího Lukeše.
     
    16:53
    Benzina kombinuje v útoku, konkrétně Kubát po přijmuté přihrávce ihned vracel zpět, bylo to na úkor přesnosti a Chomutov vyhodil.
     
    17:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení a využívají přesilovku! Hübl během přesilovky střílel ze své pozice od modré několikrát, jeho poslední střelu tečoval těsně před Lukešem FRANTIŠEK GERHÁT a hostující brankář jenom roztáhl ruce. Asistence: Viktor Hübl, Karel Kubát
    17:37 František GERHÁT - 1:0
     
    18:15
    Při přerušení hry po zákroku Kantora si ještě něco vysvětlovali Smejkal s Baránkem, sudí je zavčasu odtrhli a vše je zažehnáno.
     
    18:44
    Lukešovi nahozený dárek nadělal mírné problémy, hostující gólman to bere s úsměvem a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    19:14
    Hanzl se odtrhl od dvojičky Huml-Dietz, která se náhodou potkala, puk ovšem domácí hráč nedojel. Je jasné, že se třetina v klidu dohraje.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Po siréně se ještě udály zajímavé věci ve středovém kruhu, pár pokusů o výměnu hokejových zkušeností, zejména z chomutovské strany, situace se již uklidnila a definitivně se oba týmy odebírají do kabin. Hlava si nicméně do druhé třetiny přenese trest za napadení, zřejmě dohra po siréně.
     
    Za námi první třetina, nabídla velmi vyrovnaný a opatrný souboj dvou tabulkových sousedů, Litvínov vede od 18. minuty, když využil přesilovku po gólu Gerháta. Druhou periodu začneme zhruba za 15 minut.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Po konci třetiny Hlava ve středovém kruhu tvrdě srazil k zemi jednoho z domácích a je vyloučen na dvě minuty.
     
    20:20
    Aby těch trestů nebylo málo, Hübl po vhazování ve vlastním obranném pásmu podsekl Růžičku a síly na ledě se brzy srovnaly.
     
    20:50
    Litvínov je na kotouči a tlačí se dopředu, Trávníček velmi dlouho držel kotouč a prováděl prohlídkové jízdy útočným pásmem, následná střela Skleničky skončila na výstroji Lukeše.
     
    21:21
    Koblasa po vyhraném buly nabral pořádnou rychlost a řítil se z úhlu na Kantora, domácí gólman střelu z pravého kruhu vyrazil. Hosté zůstali v útočném pásmu a Růžička se octl sám před Kantorovou svatyní po dobrém forčekingu Koblasy, syn trenéra Pirátů si pokusil vymíchat brankáře, ten mu na kličku neskočil a vychytal ho!
     
    22:20
    Domácí v plném počtu. Hraje se tak v pěti na obou stranách.
     
    22:49
    Hübl zůstal na ledě po návratu z trestné a nahodil na hostujícího muže v masce, který si nečinil problémy a kotouč podržel.
     
    23:16
    Flemming vypálil tvrdě od modré a poslal kotouč vedle pravé tyče Kantora. Verva čeká opět na šanci v útoku, ta se nenabídla, domácí si ale další mohou vytvořit, Chomutov vyhodil na icing.
     
    24:42
    Hübl se dostal ke střele z levého kruhu, Lukeš vyráží ven.
     
    25:17
    Humlovi se nabízel Koblasa na druhé straně, jenže také dva obránci na Humlově straně a hostující útočník musel stáhnout ocas. Následně se Huml rozhodl ke střele, která nadělala Kantorovi problémy, zkušený gólman si levým betonem poradil.
     
    26:17
    Gerhát se obtočil okolo obránce a předal Pilařovi, ten se odhodlal od modré ke střele, byla to zajímavá střela, letěla však mimo. Hra je to zajímavá, Chomutov nahazoval kotouč na branku Kantora a domácí gólman se před dotírající dvojkou v bílém bránil podržením puku. Komerční pauza.
     
    27:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Minela v domácí rozehrávce a důraz na straně hostí rezultuje ve srovnání stavu! Nepřesný pas se dostal na hokejku Šťovíčka, který okamžitě z kruhu vracel puk do ohně, kde stál MICHAL POLETÍN, odmítl dva laxní obránce domácích a doklepl puk za bezmocného Kantora, ten byl na řešení celé situace víceméně sám. Asistence: Martin Šťovíček.
    27:09 Michal POLETÍN - 1:1
     
    28:13
    Kubát si pomohl hokejkou při bránění jednoho z Pirátů a je vyloučen na dvě minuty.
     
    28:47
    Litvínov začíná pomalu propadat v obraně a vůbec se nemůže dostat zpět do tempa, Chomutov hraje o dost lépe oproti první části. Piráti se ale při zavážení puku do útočného pásma trápí, ač nyní dostal Valach puk na levou stranu do jízdy a obhodil si Skleničku, který si pomohl mírným podseknutím, dnes mají sudí nastaven ale velmi benevolentní metr.
     
    29:54
    Domácí si nedělali problémy a kotouč vyhodili z pásma.
     
    30:14
    Domácí v plném počtu.
     
    30:38
    Únik 2 na 1 v podání domácí strany a bylo to pořádné terno! Kubát jel v tandemu s Válkem, Kubát zhruba na vrcholu kruhů naznačil tvrdou střelu z příklepu, nakonec přihrával Válkovi, který byl dobře bráněn a z nadějné akce sešlo.
     
    31:00
    Matoušek dostal prudký pas zpoza brány a pryž se mu zamotala do bruslí, nemohl tak střelu vůbec nijak ovlivnit. Utkání nabírá na tvrdosti a spoustě obranných zákroků v poslední chvíli. Slušný hokej.
     
    32:07
    Dietz nezpracoval Vondrkův pas a Litvínov vyjel na zteč, puk zůstal u Hanzla, domácí forvard si stáhl puk na mezikruží a chtěl střílet, hostující obránci ho dobře dojeli a nic tak z akce nebylo.
     
    33:16
    Mrázek schytal tvrdý hit od Hunkese. Hra pokračovala v rychlém tempu na domácí straně, vše utnul zákrokem Lukeš. Komerční pauza.
     
    33:50
    Dietz vyslal skákavý kotouč na Kantora, ten si s tím v poklidu poradil, hosté díky tomuto nahození zůstali v útočném pásmu. Ne na dlouho, o pár sekund později o pásmo přišli a nakonec se Verva dostala ke kotouči.
     
    34:44
    Vondrka dobře zabojoval a urval pro sebe kotouč, na druhé straně měl Růžičku a puk se k němu i dostal, hostující forvard si ale nepotykal s kotoučem, zamotal se mu pod brusle a bylo po naději.
     
    35:09
    Hanzl předvedl dobrou práci, navedl si kotouč do volné oblasti před brankou a měl v úmyslu nahrát Trávníčkovi k pravé tyči, toho ale zahákoval Poletín a jde ven, spolu s hostující brankou, kterou musí znovu usadit do děr ledař, na dvě minuty.
     
    35:29
    Gula udržel pásmo a servíroval puk Hanzlovi, ten by rád přesunul kotouč jinam, jenže nemá nikoho na distribuci a tak musí vrátit puk zpátky. Domácí fanoušci radost mít nebudou hned dvakrát, jednak jsou domácí v ofsajdu a také se hra Vervy poměrně rapidně zhoršila.
     
    36:35
    Hübl zkusil vystřelit, jeho projektil minul levou tyč. Hübl podruhé, počkal si, až se před brankou vše uklidní a znovu vypálil, taktéž netrefil dobře.
     
    37:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Troufám si tvrdit, že jsou domácí v druhé třetině horší, přesto střílí druhý gól. A opět měl prsty v něm Hübl. Vystřelil v krátké době potřetí, jeho střelu neudržel Lukeš v náručí, žádný obránce neprováděl ani čistku před brankou a pro FRANTIŠKA GERHÁTA to byla snadná práce. Doklepl kotouč do branky a připsal si druhou trefu v utkání. Asistence: Viktor Hübl, František Lukeš
    37:14 František GERHÁT - 2:1
     
    38:35
    Litvínov vyjel do přečíslení 3 na 1, Dufek z levého křídla vypálil, hostující gólman vyrazil. Možná to šlo řešit lépe a Dufek to evidentně ví.
     
    39:21
    Chvíle Pirátů v hostujícím pásmu pozastavuje Kantor přidržením puku.
     
    39:47
    Chomutov tráví poslední sekundy v útočném pásmu, celý tlak uzavřel střelou Huml, Sörvik ji zblokoval.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je minulostí, Chomutov ji oproti té první sehrál o mnoho lépe a snížil zásluhou Poletína. Verva i přes horší herní projev si vzala vedení zpět, podruhé skóroval Gerhát a stav utkání je tak 2:1. Další třetina začne cca v 17:21.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Zakázané uvolnění Vervy, hra se tak stěhuje před Kantora.
     
    40:16
    Koblasa si uzmul pro sebe puk z buly a hledal Skokana, který za brankou ale nebyl. Přesto Piráti zůstanou na puku.
     
    40:53
    Sörvik vypálil od modré, trefil pouze clonícího Sklenáře a snaha Litvínova přišla vniveč. Oba týmy střídají a domácí se evidentně nikam tlačit nechtějí.
     
    42:01
    Další zakázané uvolnění na straně domácích, hra trpí častým kouskováním. Buly vyznělo lépe pro domácí, po střele Lukeše uklidní hru Lukeš. Tedy, ten chomutovský, ač litvínovský vypadá, že je uklidněný dost.
     
    42:33
    Kubát dostal kotouč přímo na hůl a pálil to z první v oblasti levého kruhu, Lukeš jeho pokus vyrazil. Hosté se nezmohli na nic víc, než na icing.
     
    43:23
    Gula nahodil kotouč do útočného pásma, kde se nacházel Jánský a chtěl si najít volný prostor, to se mu nepovedlo. Hra zůstala v útočném pásmu Vervy, Piráti ihned po vyhraném buly otočili hru do útoku.
     
    44:06
    Jenže Kubát dokázal sebrat puk a najíždět sám na protější branku, pokusil se před Lukešem o kličku a zakončení mezi betony, hostující gólman si připsal veledůležitý zákrok!
     
    44:27
    Gerhát přihrával Františku Lukešovi křižně přes útočné pásmo, Lukeš přenechal kotouč Baránkovi, ten ale nebyl úplně za domácím útočníkem a celá akce se tak musela zbrzdit, čehož využila hostující formace a střílel Flemming, stadionem se ozval zvuk plexiskla.
     
    45:53
    Grmanova střela byla sražena Válkem do ochranné sítě, bude se vhazovat po pravici Kantora.
     
    46:12
    Gerhát nahodil puk na Lukeše, jeho protějšek v brance vyjel včas a podržel si kotouč pod lapačkou. Komerční přestávka.
     
    46:15
    Hanzl si vyjel zpoza brány do velmi ostrého úhlu a vystřelil, bylo to vysoko nad a hosté se osvobodili, Kantor vyhazoval puk po mantinelu tak vysoko, že trefil ochrannou síť nad ledem.
     
    46:48
    Slovák si v souboji ve vlastním obranném pásmu podržel Jánského a poslal ho k zemi, dvouminutový trest za držení ho nemine.
     
    47:23
    Verva se stále nemůže dobře usadit v útočném pásmu a Chomutov posílá ven jeden kotouč za druhým. Piráti hráli chvíli fakticky ve třech, Vondrka zlomil hokejku a musel jet střídat. Až nyní se povedlo Benzině usadit v útoku a zatlačit svého krajského soka.
     
    48:44
    Čtyři sekundy před koncem přesilovky vjeli domácí do ofsajdu a mají tak po radosti.
     
    48:53
    Valach si vzal ve svém pásmu puk, v útočném pásmu ale tvrdě narazil na Baránka, který si ho hodil na záda jako pytel brambor a poslal ho k zemi. Sörvik následně za brankou nechtěně trefil Humla do obličeje rukavicí, sudí dnes nechávají volnější metr a nevylučují. Navíc byla opět posunuta branka pod domácím kotlem a ledař, nápadně podobný Ladislavu Smoljakovi, se vydává podruhé do akce.
     
    49:43
    Jánský odevzdal puk soupeři, Slovák si ho převzal a nabral rychlost, pokoušel se ho předat dále, jenže nebylo komu a Slovák, trochu znechuceně, mizí na střídačku.
     
    50:51
    Vychýlená branka pod domácím kotlem, část třetí. Režie: David Skokan a Marek Baránek. Pomocná režie: ledař. Dílo dotočeno, můžeme jít na hru.
     
    51:12
    Gerhát si hodně troufl, projížděl okolo dvou napadajících protihráčů a velmi riskantně, před vlastní bránou, si je troufale obhodil. Sebevědomí rozhodně domácím hráčům nechybí.
     
    52:03
    Tvrdé souboje nechybí na obou stranách, Jánský je velmi aktivní ve střetech. Další hit schytal Šťovíček, zůstal ležet na ledě a pomalu se začínám obávat, zda metr sudích v utkání není spíše metr žádný. Komerční pauza, po ní se dozvíme, co se na stadionu událo.
     
    52:11
    Šťovíček s námahou odjel na hostující střídačku, a sundal ho opět Jánský, který tedy za to bere pěkně od podlahy a tvrdí muziku. Nepotrestání tohoto hitu popudilo trenéra Růžičku, který svým tradičně emotivním výstupem dal najevo, co si o netrestání myslí.
     
    53:40
    Verva začíná myslet hlavně na obranu a vyhazuje puky šikovně, tak aby nebyl pískán icing. Jedno takové nahození nyní zachytil Lukeš a před dotírajícími domácími hráči puk podržel.
     
    53:59
    Kotouč zmizel z ledu a hra je přerušena. Utkání přihlíží plný stadion, 6011 diváků tvoří solidní atmosféru, většina diváků je určitě spokojena, neboť Verva vede 2:1.
     
    54:41
    Od modré ostře pálil jeden z hostujících hráčů, Gerhát obětavě padl do střely a poslal ji tak do ochranné sítě.
     
    54:53
    Trávníček se dostal do útoku, chyběla mu však rychlost a z vrcholku kruhu vystřelil, Lukeš mu pokus vyrazil, Piráti poslali kotouč na icing a hra se stěhuje přes celé kluziště.
     
    56:12
    Hüblüv odraz puku o mantinel vyústil v zajímavý kotouč na únik, který však díky dobrému výjezdu Lukeše proti kotouči nebyl realizován. Je to stále to samé. Verva víceméně rezignovala na útok a drží se vzadu. Hosté se ale nemůžou dostat do tlaku.
     
    57:34
    Zbytečné vyhození na icing předvedla litvínovská obrana, rozhodně šlo situaci řešit lépe.
     
    58:08
    Gerhát s Lukešem šli přečíslení 2 na 1, Gerhát výborným pasem vybídl druhého jmenovaného, ten ale trestuhodně přestřelil bránu!
     
    58:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. Tohle by si měl Lukeš vylepit v kabině na své místo. Piráti vyjeli okamžitě po předchozí šanci do útoku. Zpoza brány se kotouč od Humla dostal mezi kruhy k najetému PETRU KOBLASOVI a ten střelou mezi betony Kantora srovnává stav utkání. Asistence: Ivan Huml.
    58:28 Petr KOBLASA - 2:2
     
    59:13
    Pozor! Růžička podrazil Kubáta při bránění vlastního obranného pásma a Verva má tak přesilovku až do konce třetiny. Tedy za předpokladu, že se nic nestane.
     
    59:31
    Kubát to na sebe vzal od modré. Chyba, rozhodl se nahrát doprava a celou situaci nevyřešil ideálně.
     
    59:55
    Poslední buly skončilo v nenávratnu pod těly hráčů, třetina oficiálně skončila, jenže Skokan si vzal puk pod sebe a vhazování se tak bude asi opakovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Oficiálně je za námi konec třetí třetiny, buly se opakovat nebude. Skokan se navíc při obranném zákroku zranil a míří do kabin. Vypadalo to na tři body pro domácí, po neproměnění šance Lukeše z protiútoku srovnal Koblasa a půjdeme tak do prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:07
    Litvínov má k dispozici přesilovku. Lukeš zkoušel obstřelit Flemminga, ale napálil ho do nohy. Benzina přesto v útoku zůstala a kombinuje.
     
    61:02
    Stále domácí obehrávají chomutovskou hradbu, Lukešovu střelu navíc zblokoval Sklenář do ochranné sítě.
     
    61:13
    Hosté v plném počtu.
     
    61:26
    Trávníček měl na zádech dva obránce a zbavil se jich elegantně. Sörvik následně nedojel odražený puk po střele jednoho z Litvínovských.
     
    62:23
    Komplikace pro domácí v podobě vyloučení Černého za hůl v obličeji Dietze. Černý navíc i zahákoval Dietze, ale u dvou minut sudí zůstali.
     
    62:23
    Oddechový čas pro hosty.
     
    62:41
    Chomutov kombinuje v útočném pásmu, tvrdou ránu poslal Růžička, zároveň však vyhodil z pásma své kolegy.
     
    63:27
    Otevřít litvínovskou obranu se nedaří, Verva se v poklidu brání a Piráty sráží nepřesnosti.
     
    63:56
    Dietz vypustil tvrdou střelu z osy hřiště, Kantor vyrazil betony. Následoval ho Koblasa, poté Dietz, Kantor vše vyráží ven.
     
    64:25
    Domácí přečkali celé dvě minuty bez úhony.
     
    64:39
    Hübl zavezl kotouč do útočného pásma, jenže ho tam Valach obral o kotouč. Bylo mu to ale k ničemu, Kubát si puk vybojoval a najížděl úplně sám na hostujícího brankáře, forhendovou kličku nedotáhl do gólového konce a zlobí se na sebe!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    V severočeském derby tak o vítězi rozhodnou nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    Sérii otevře Chomutov, konkrétně Koblasa. Poradil si mezi nohy Kantora.
     
    1. série
    0:1
    Gerhát, dnes střelec dvou gólů. Pokusil se o forhend, kotouč poslal mimo.
     
    2. série
    0:1
    Na tahu jsou hosté, konkrétně Poletín a Kantorovi pomohla spojnice tyčí.
     
    2. série
    0:1
    Válek stáhl svůj forhend na bekhend, byl už ale moc blízko.
     
    3. série
    0:2
    Vondrka si poradil mezi betony Kantora a Chomutov vede o dva góly.
     
    3. série
    0:2
    Trávníček trefil lapačku, kterou mu Lukeš nastavil. Je to s domácími špatné.
     
    4. série
    0:3
    Růžička rozhoduje úspěšnou střelou nad vyrážečku Kantora a rozhoduje o dvou bodech pro Chomutov.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je PETR KOBLASA.
    Petr KOBLASA - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Dámy a pánové, skončilo nám utkání 35. kola mezi Chomutovem a Litvínovem. Bod pro každý tým je vzhledem k průběhu zápasu spravedlivý, vyhrát ale může jenom jeden a šťastnější byl v tomto Chomutov, který v nájezdech skóroval třikrát, zatímco domácí ani jednou a Piráti si tak připisují dva body do tabulky. Ode mě je to dnes vše, u přenosů TELH v příštím roce třeba někdy napočtenou. S vámi se loučí a šťastný nový rok přeje Tomáš Kalas. (18:28:21)
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 18. Gerhát (V. Hübl, Kubát), 38. Gerhát (V. Hübl, F. Lukeš) – 28. Poletín (Šťovíček), 59. Koblasa (Huml), rozh. náj. Koblasa

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Petr Koblasa (CHM)
    0:1   František Gerhát (LIT)
    2. série:
    0:1   Michal Poletín (CHM)
    0:1   Lukáš Válek (LIT)
    3. série:
    0:2   Michal Vondrka (CHM)
    0:2   Michal Trávníček (LIT)
    4. série:
    0:3   Vladimír Růžička (CHM)


    HC VERVA Litvínov: Kantor (Petrásek) – Hunkes, Kubát (A), Gula, Z. Sklenička, K. Pilař, Baránek, Sörvik – Gerhát, V. Hübl (A), F. Lukeš – Jánský, M. Hanzl, Trávníček (C) – J. Černý, Válek, Matoušek – M. Havelka, Jícha, Dufek.
    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Valach, Mrázek, Flemming, Dietz, Slovák, Tomáš Dvořák, Grman – Hlava, Chlouba, A. Dlouhý – Poletín, Smejkal, Šťovíček – Sklenář, V. Růžička (A), Vondrka (C) – Koblasa, Huml (A), Skokan.

    Rozhodčí: Vyacheslav Bulanov (RUS), Roman Svoboda – Milan Kis, Lukáš Rampír

    Diváci: 6011 (vyprodáno)
    thejrc.org