Písek – Nymburk 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 5:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 5:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 3:2 (po pr.) | Řisuty – Most 5:0 (kont.)
Bílina – Letňany 5:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 30.12.2017, 17:00 • Zimní stadion, Šumperk. • 2. liga skupina Východ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V závěru bych chtěl ještě popřát všem fanouškům dobrého hokeje, vše nejlepší do nového roku a především spoustu dalších bodů na účet šumperského hokeje. (19:29:11)
     
    S konstatováním, že diváci na šumperském zimním stadionu viděli rozhodně velkou podívanou, okořeněnou pěknými góly, tvrdými střety a i nějakými potyčky, se s vámi loučím a zanedlouho na shledanou u dalšího utkání žlutomodrých!
     
    Utkání druhé hokejové ligy, mezi šumperskými Draky a hodonínskými Drtiči, je minulostí! Hráči domácího Šumperka v něm dokázali své soky z Hodonína porazit poměrem 5:3 a náskok jejich dnešního soupeře snižují na rozdíl pouhých 4 bodů!

    Ve 47. minutě dokázal snížit na rozdíl dvou branek hostující Matěj Charvát, následně ale když Drtiči potřebovali vyvinout pořádný tlak, přišla řada jejich vyloučení. Jedno z nich potrestal v 57. minutě šumperský Jiří Půhoný, který svou brankou rozhodně dodal klid spoluhráčům. V 60. minutě se ještě dokázal prosadit hodonínský Petr Peš, který ale i přesto, že to hosté zkoušeli v závěru bez brankáře, pouze korigoval skóre utkání na konečných 5:3!

    Šumperk tak stáhl náskok svého dnešního soupeře v souboji o druhé místo skupiny východ, na pouhé 4 body a Hodonín si připisuje druhou porážku za poslední dva dny.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Drtiči to ještě zkoušejí bez brankáře, ale do konce základní hrací doby jim opravdu moc času na vyrovnání nezbývá!
    59:27 PEŠ - 5:3
     
    59:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté v závěru utkání ještě stupňovali tlak a dočkali se alespoň korigující branky! Matula výborně našel svého spoluhráče a PETR PEŠ dokázal prostřelit Lakosila! Asistence: Dominik Matula a Jakub Sajdl.
     
    58:52
    Vlastimil Lakosil měl nyní spoustu práce se střelou jednoho ze soupeřů, následně ji ale dokázal schovat ve výstroji a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    58:41
    Pouze čtvrt minuty zbývá hostům z přesilové hry a do útočného pásma musí opět z vlastní poloviny kluziště.
     
    57:52
    Draci se ale opět vyhazují a do konce jejich oslabení zbývá už jen minuta! To, že to vypadá se třemi body opravdu dobře, vyciťují i příznivci šumperského celku, kteří jej podporují vší silou.
     
    57:15
    Hosté mají ještě v poslední tříminutovce možnost přesilové hry a tedy dostání se na dostřel opět pouhých dvou branek, které nejsou v hokeji nijak obrovskou překážkou!
     
    56:58
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Fischer – 2 min., hákování).
     
    56:58
    Hosté nyní sevřeli domácí hokejisty v jejich obranném pásmu a kombinací si vytvořili spoustu volného prostoru. Střela od modré čáry nadělala Lakosilovi velké potíže, pro Draky ale nakonec vše dopadlo dobře.
    56:25 PŮHONÝ - 5:2
     
    56:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak možná že nedočkáme! Domácí hokejisté se po dobře sehrané přesilové hře dostává už do vedení o tři branky! Vymazal namazal Vachutkovi, ten ještě předal puk JIŘÍMU PŮHONÉMU, který jej dostal za záda bezmocného Kotvana! Asistence: Daniel Vachutka a Michal Vymazal.
     
    55:47
    První minutu oslabení ale Drtiči zvládli na výbornou, dokonce své soupeře nepustili k jediné střele. Můžeme tak očekávat v následujících minutách i hru bez brankáře!
     
    55:11
    Necelých pět minut do konce základní hrací doby má domácí celek možnost přesilové hry. Zatím se prezentuje kombinací v útočném pásmu, kde jim ale chybí střelba.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 13. Schejbal (Ďurkáč, Vymazal), 15. Kovařík (Schejbal, Vymazal), 31. Ostřanský (Lehečka, Fischer), 38. Sedlák (půhoný, Vachutka), 57. Půhoný (Vachutka, Vymazal) – 18. Kužílek (Kadlec), 47. Charvát (Kužílek, Kadlec), 60. Peš (Matula, Sajdl)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda) – Gewiese, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (C), Bažant – Muller, Králík, Půhoný, Ostřanský, Novosad, Lehečka, Vymazal (A), Cink (A), Kovařík, Hroch, Vachutka, Fischer.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Sedlák, Kužílek, Mojžíš (A), Haloda M., Zabčík, Hladiš – Charvát, Hložánek, Vrána, Hajný, Venclík, Matějka, Peš (C), Sajdl (A), Kuba, Matula, Jurča, Černohous, Kadlec, Vaněk.

    Rozhodčí: Velčovský – Novotný, Bubela.
    bahis siteleri