Písek – Nymburk 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 5:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 5:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 3:2 (po pr.) | Řisuty – Most 5:0 (kont.)
Bílina – Letňany 5:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 30.12.2017, 17:00 • Zimní stadion, Šumperk. • 2. liga skupina Východ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 PEŠ - 5:3
     
    59:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté v závěru utkání ještě stupňovali tlak a dočkali se alespoň korigující branky! Matula výborně našel svého spoluhráče a PETR PEŠ dokázal prostřelit Lakosila! Asistence: Dominik Matula a Jakub Sajdl.
    56:25 PŮHONÝ - 5:2
     
    56:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak možná že nedočkáme! Domácí hokejisté se po dobře sehrané přesilové hře dostává už do vedení o tři branky! Vymazal namazal Vachutkovi, ten ještě předal puk JIŘÍMU PŮHONÉMU, který jej dostal za záda bezmocného Kotvana! Asistence: Daniel Vachutka a Michal Vymazal.
    46:36 CHARVÁT - 4:2
     
    46:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají na dostřel pouhých dvou branek! Tentokrát to hodonínskému MATĚJI CHARVÁTOVI vyšlo a podařilo se mu dostat puk za Lakosilovy záda! Domácí hokejisté tak musí být stále na pozoru! Asistence: Jakub Kužílek a Jakub Kadlec.
    37:54 SEDLÁK - 4:1
     
    37:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Nyní se domácím hokejistům vyplatil vyvíjený tlak na hodonínského brankáře, chvílemi to totiž vypadalo, jako dobře sehraná přesilová hra! Půhoný svou střelou na Kotvana nejprve neuspěl, k pohotové dorážce se ale dostal TOMÁŠ SEDLÁK, který poslal puk do horního rohu jeho svatyně! Asistence: Jiří Půhoný a Daniel Vachutka.
    30:34 OSTŘANSKÝ - 3:1
     
    30:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostává zpět do dvoubrankového vedení a v polovině utkání to vypadá opravdu slibně. Draci totiž v případě vítězství mohou stáhnout náskok právě Hodonína na pouhé 4 body! Jakub Lehečka dostal pas za obranu, poté se rozhlédl a jakmile viděl najíždějícího MILANA OSTŘANSKÉHO, neváhal. Útočník Draků nasměřoval puk ze své hokejky do horního rohu Kotvanovy svatyně! Asistence: Jakub Lehečka a Radek Fischer.
    17:50 KUŽÍLEK - 2:1
     
    17:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    To bylo celkem rychlé! Z první pořádné útočné akce hostujícího celku, se Drtiči dostávají na dostřel jediné branky! Od modré napřáhl Kadlec ke střele a puk do brány dostal až JAKUB KUŽÍLEK! Asistence: Jakub Kadlec.
    14:25 KOVAŘÍK - 2:0
     
    14:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí hráči se dostávají záhy už do dvoubrankového vedení a to jen chvíli poté, co se hodonínští osvobodili od oslabení! Na konci akce stál LUBOMÍR KOVAŘÍK, který dostal puk za záda Ondřeje Halody! Asistence: Jakub Schejbal a Michal Vymazal.
    12:21 SCHEJBAL - 1:0
     
    12:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovku 5 na 3 už po 13 sekundách a dostává se do jednobrankového vedení! Rozvážnou kombinaci ukončil střelou od modré čáry JAKUB SCHEJBAL a puku už nestálo nic v cestě do sítě! Asistence: Jakub Ďurkáč a Michal Vymazal.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 13. Schejbal (Ďurkáč, Vymazal), 15. Kovařík (Schejbal, Vymazal), 31. Ostřanský (Lehečka, Fischer), 38. Sedlák (půhoný, Vachutka), 57. Půhoný (Vachutka, Vymazal) – 18. Kužílek (Kadlec), 47. Charvát (Kužílek, Kadlec), 60. Peš (Matula, Sajdl)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda) – Gewiese, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (C), Bažant – Muller, Králík, Půhoný, Ostřanský, Novosad, Lehečka, Vymazal (A), Cink (A), Kovařík, Hroch, Vachutka, Fischer.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Sedlák, Kužílek, Mojžíš (A), Haloda M., Zabčík, Hladiš – Charvát, Hložánek, Vrána, Hajný, Venclík, Matějka, Peš (C), Sajdl (A), Kuba, Matula, Jurča, Černohous, Kadlec, Vaněk.

    Rozhodčí: Velčovský – Novotný, Bubela.
    thejrc.org