Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (1:3 po s.n.) | Jihlava – Litvínov 5:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Plzeň 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.)
Sparta – Třinec 3:5 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
Mountfield HK
Středa 03.01.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem fanouškům hokeje! První extraligové zápasy nám nabízí rok 2018, třetí den v roce uvidíme střetnutí mezi chomutovskými Piráty a Lvi z Hradce Králové. Sledovat budeme navíc celky s totožnou formou. Začínáme v 17:30 na severu Čech.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (9.)

    Piráti se po sérii nedobrých výsledků dostávají do dobré formy a aktuálně mají na svém kontě 4 výhry z posledních pěti zápasů. Devět získaných bodů Piráty katapultovalo až na devátou pozici, která zajišťuje předkolo play-off. Naposledy si soubor trenéra Růžičky poradil v předposledním dni roku 2017 s litvínovskou Vervou, kterou na jejich ledě v derby přemohl v nájezdech.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Michal Vondrka – 35 zápasů, 30 bodů (15+15)
    Ivan Huml – 35 zápasů, 22 bodů (9+13)
    Vladimír Růžička – 33 zápasů, 21 bodů (13+8)
     
    MOUNTFIELD HK (3.)

    Hradečtí hokejisté nezažili povánoční extraligový kolotoč, pozváni byli totiž na prestižní Spengler Cup, jenž se každoročně koná ve švýcarském Davosu. Mountfield zde vyhrál jediné utkání ze čtyř, ve čtvrtfinále zdolal lotyšskou Rigu 4:1. V extralize dvakrát v řadě prohrál, doma nestačil na Olomouc (2:5) a Třinec (2:3p.)

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Rudolf Červený – 32 zápasů, 28 bodů (16+12)
    Jaroslav Bednář – 31 zápasů, 26 bodů (7+19)
    Petr Koukal – 34 zápasů, 23 bodů (7+16)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky jsou již na ledové ploše chomutovského zimáku a utkání 36. kola mezi domácím celkem a Mountfieldem brzy začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Piráti vyhráli úvodní vhazování a obránci hned nahazovali kotouč směrem dopředu. Nakonec se píská icing a vhazovat se bude po pravici Štěpána Lukeše.
     
    01:05
    O první rozruch se postarali domácí až o minutu později. Michal Vondrka bekhendem nahazoval od pravého mantinelu do brankoviště, jeho pokus ale skončil jen na betonech Pavelky.
     
    01:25
    Následoval protiútok hostujícího celku, který byl zastaven odpískáním ofsajdu. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    02:13
    Nicolas Hlava se nyní přihrávkou na pravou stranu pokoušel dostat do přečíslení Romana Chloubu, kterému na druhé straně najížděl Adam Dlouhý. Přihrávka ale nebyla zachycena a píská se icing.
     
    02:18
    Následovaly dvě vhazování během pěti sekund, obě skončily v lapačce Štěpána Lukeše, jenž pokaždé přerušil hru.
     
    02:29
    První velká šance a v ní namotivovaný Petr Koblasa. Ten se podél levého mantinelu dostal až do brankoviště, kde zakončoval. Pavelkovi sice kotočun vypadl, ale nakonec skončil jen těsně vedle tyčky!
     
    03:38
    Hradečtí se pokoušeli vybojovat pásmo nahozením ze střední třetiny. Lukeš ovšem kotouč vyrazil a Piráti se k němu dostali. Nyní se o něj bojuje.
     
    04:07
    Následoval útok domácích, který zakončoval dělovkou od modré čáry Tomáš Slovák. Jeho pokus ale Pavelku nikterak neohrozil, kotouč skončil nad brankou.
     
    05:26
    Lukáš Vopelka se pokoušel prodrat po pravé straně přes bránícího hráče, přihrávkou hledal najíždějícího spoluhráče. Domácí obrana ale zafungovala dobře, Lukeš následně kotouč ukryl v lapačce.
     
    06:37
    Do skvělé situace se dostal podél levého mantinelu Jaroslav Bednář, jenž se zjevil sám před Lukešem a v podobných situacích skóruje. Zblízka ovšem branku trestuhodně minul!
     
    07:03
    Dvě akce Radka Smoleňáka! Ten nejdříve obkroužil branku a následně se pokoušel tečovat střelu od modré čáry, v ani jednom případě ale nebyl zkušený útočník úspěšný.
     
    07:27
    Pokračovalo se akcí hostujícího celku, jenž se v posledních sekundách dostává do menšího tlaku. Střela Oskarse Cibulskise nicméně skončila v rukavici Lukeše.
     
    08:36
    Bojovnou hru ve středu hřiště ukončoval střeleckým pokusem od levého mantinelu Michal Poletín. Jaroslav Pavelka ovšem máchl lapačkou a svižnou ránu chomutovského borce zneškodnil.
     
    09:34
    Roman Kukumberg zkoušel nachytat Štěpána Lukeše střelou z velkého úhlu, jeho zakončení ovšem neskončilo v brance chomutovského brankáře.
     
    10:25
    Pokračuje se bojovnou hrou, ani jeden celek se nedostává do nějakých šancí. Aktivita se střídá po určitých úsecích hry.
     
    11:25
    Hradečtí Lvi se pokoušeli dostat do útoku, ale místo toho se bude vhazovat po icingu před zraky Jaroslava Pavelky.
     
    12:38
    Ivan Huml se pokoušel prosadit střelecky hned po přejetí modré čáry, od levého mantinelu ovšem mířil jen do chráničů připraveného bránícího hráče.
     
    13:47
    Michal Vondrka to nyní myslel dobře, přihrávkou hledal na zadní tyčce volného Martina Šťovíčka. Připravený obránce ale puk zachytil a kotouč vyhodil.
     
    14:35
    Třetí chomutovská formace nyní zamkla hradecké hokejisty v pásmu a dostala se do několik zajímavých situací. Vše bylo zakončeno pokusem Mrázka od modré čáry, který Pavelka chytil a spustil tak komerční přestávku číslo dvě.
     
    14:42
    Skrytá rána Tomáše Slováka nebyla vůbec marná, puk mířil do levé šibenice, kde se ovšem zjevilo na poslední chvíli rameno hradeckého brankáře!
     
    15:21
    Petr Koblasa již dostával přihrávku před branku, kde byl naprosto sám. Kotouč ale nakonec nezachytil a slibná akce domácího celku tak skončila dříve, než začala.
     
    16:06
    Další chomutovský zámek. Nyní přinesl střelecký pokus Stanislava Dietze, jenž byl lehce tečovaný. Nakonec puk skončil na betonu Pavelky, Piráti se následně chybou dostali pryč z pásma.
     
    17:31
    Andris Džerinš nejdříve tečoval nahození od modré čáry, které ale neprošlo do branky. Piráti následně vyhodili na zakázané uvolnění, pokračuje se tak po levici Lukeše.
     
    17:42
    Štěpán Lukeš nejdříve zachytil puk od levého mantinelu, hned po vhazování se k němu touš dostal podruhé a opět jej raději podržel.
     
    18:17
    V dobré formě hrající Petr Koblasa se mezi kruhy zbavil obránce a zakončoval. Jeho pokus ovšem skončil na betonu Pavelky, Smejkal se k dorážce nedostal.
     
    18:56
    Dělovka Juraje Valacha se zastavila v chumlu hráčů před brankou. Domácí se ale do zakončení nedostali, a tak jej vyhodili hosté mimo nebezpečí své branky.
     
    19:34
    Se střeleckou odpovědí přispěchal Blaž Gregorc, jehož rázná střela skončila v lapačce připraveného Štěpána Lukeše. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první perioda, která nám nabídla vyrovnaný hokej. Oba celky se dostaly do nějakých šancí, dnes ale zatím excelují brankáři. Jestli tomu tak bude i nadále, budeme zjišťovat přibližně od 18:20.

    Střely na branku: 9:14
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    René Vydarený se dostal ke střele od modré čáry, která ovšem neslavila úspěch. Od bránícího hráče se dostal kotouč za branku, kde se jej opět ujali hosté.
     
    21:14
    Aktivní hra hostí je odměněna přesilovou hrou. Jaroslav Mrázek putuje na lavici hanby za podražení před brankou.
     
    21:42
    Po odrazu od zadního mantinelu se dostával kotouč na Petra Koukala, jenž mohl zakončovat do odkryté branky. Vše mu ale překazil pohotový zákrok Stanislava Dietze.
     
    22:29
    Do skvělé pozice si s pukem najel Jaroslav Bednář, který již Štěpána Lukeše překonal, kotouč ale skončil na tyčce a odrazil se ven!
     
    23:09
    V závěru oslabení se pak předvedl dalším zákrokem Štěpán Lukeš, jenž zachytil pokus od levého mantinelu. Po uplynutí pěti sekund budou domácí v plném počtu.
     
    23:14
    Domácí v plném počtu v momentě, kdy musel chomutovský brankář řešit další pokus od modré čáry. Ani nyní ale neudělal chybu a puk ukryl ve své lapačce.
     
    23:48
    V první akci domácích byla dvojice Dietz – Sklenář. První jmenovaný nahazoval, aby ten druhý mohl tečovat. Jaroslav Pavelka ale nemusel nějak zvláštně zasahovat.
     
    24:12
    Následně Pirátům nevyšla teč Jakuba Chrpy před brankou a přišel icing. Hra se tak opět stěhuje před Štěpána Lukeše, který dnes podává opravdu dobrý výkon.
     
    24:46
    Nahození Nicolase Hlavy od levého mantinelu nadělalo Pavelkovi a bránícím hráčům pořádně problémy. Chomutovská čtvrtá lajna ovšem splnila svůj úkol a vybojovala vhazování.
     
    25:20
    Tomáš Slovák se zmocnil kotouče, mezi bránícími hráči se procpal do útoku a bekhendovým nahozením vybojoval vhazování po levé ruce Jaroslava Pavelky.
     
    25:49
    Mountfield si zahraje další přesilovou hru. Kapitán Michal Vondrka se provinil zbytečným podražením v útočném pásmu a již sedí na lavici hanby.
     
    26:14
    Piráti se dostali hned do útoku a tam si vybojovali totožný faul. Petr Zámorský podrazil Michala Poletína a síly na ledě se vyrovnají.
     
    27:10
    Hraje se ve čtyřech na obou stranách a sledujeme spíše vyčkávací hokej, který nenabízí šance na ani jedné straně. Pohybem jsou o něco aktivnější Piráti.
     
    27:23
    Jaroslav Pavelka následně zachytil tvrdou střelu ze střední třetiny a spustil další komerční přestávku. Po ní se bude vhazovat před hostujícím brankářem.
     
    27:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradci se daří skórovat po takové nenápadné akci! ROMAN KUKUMBERG si projel před branku, kam dostal přihrávku. Lukešovi udělal kličku a ránou pod víko otevřel stav utkání! Asistence: Jaroslav Bednář a Dominik Graňák.
    27:49 Roman KUKUMBERG - 0:1
     
    28:43
    Martin Pláněk to následně zkoušel z otočky, jeho zakončení sice šlo mimo tři tyče, i tak ale chomutovský mladý brankář kotouč ukryl ve své rukavici.
     
    29:21
    Pronikajícího Petra Koblasu zatáhl Martin Látal, který již míří na lavici hanby. Piráti si poprvé vyzkouší kompletní přesilovou hru.
     
    29:38
    V úvodní kombinaci nebezpečně pálil Ronald Knot, jehož dělovka skončila jen vedle branky. Rána to ale byla opravdu slušná, Lvi se následně osvobodili.
     
    31:14
    Piráti se dlouho snažili něco vymyslet, ale to se jim nepovedlo. V závěru přesilovky zakončoval od modré čáry Juraj Valach, jeho dělovka ovšem skončila na padajícím hráči.
     
    31:59
    Tvrdá rána Tomáše Slováka ze střední třetiny proletěla kolem betonů Jaroslava Pavelky, zasahovat ale hradecký brankář nemusel. Piráti kombinují.
     
    32:49
    Brett Flemming dostával přihrávku na modrou čáru a hned nahazoval. Kotouč mu ovšem sjel a mezi tři tyče se nedostal, hosté se dostávají do útoku.
     
    33:07
    Stanislav Dietz následně prošel do zakončení, které ovšem Pavelka vyrazil do rohu kluziště. Následně posunul branku, hra se přerušuje a pokračovat se bude po pauze.
     
    33:44
    Individuálně prošel do útočné třetiny domácí obránce Juraj Valach. Ten následně svižně zakončoval, ale Jaroslav Pavelka kotouč srazil do ochranné sítě nad brankou.
     
    34:00
    Pronikání Jakuba Sklenáře podél pravého mantinelu bylo zakončeno střeleckým pokusem. Kotouč byl ovšem sražen opět do ochranné sítě, nyní bránícím hráčem.
     
    34:24
    Ronald Knot nahazoval od modré čáry, nakonec ale trefil prvního bránícího hráče před sebou. Kotouč se tak rázem dostal až za branku Štěpána Lukeše.
     
    35:08
    Dlouhou přihrávku za obranu dostával útočník Lukáš Cingel, jenž se pokoušel dostat do zakončení. Bránící Pirát jej ovšem dojel a skvěle připravil o neposednou gumu.
     
    35:24
    Hned po vhazování před brankou Pavelky zakončoval po ledě Brett Flemming. Jeho pokusu ovšem chyběla větší razance, kotouč skončil na betonech Pavelky.
     
    36:24
    Piráti si zahrají přesilovou hru. Pronikající Jan Havel byl poslán k zemi, Martin Látal bude podruhé v utkání pykat, nyní za podražení.
     
    36:39
    A početní výhoda je u konce. I domácí budou mít druhého hříšníka na trestné lavici. Je jím Jaroslav Mrázek, jenž se provinil naprosto zbytečnou sekyrou.
     
    37:20
    Aktivní v útočné třetině byli domácí, ti ovšem nic nevymysleli a do protiakce se dostává Mountfield. Uvidíme, zda on bude nějakým způsobem efektivnější.
     
    38:01
    Od pravého mantinelu to zkoušel Ronald Knot. Jeho rána měla parametry, kotouč ale nakonec skončil jen těsně vedle levé šibenice.
     
    38:47
    Šance na obou stranách. René Vydarený byl sám před Lukešem, kterého ovšem nedokázal překonat, na druhé straně zakončoval Michal Vondrka jen do prsou dosud nepřekonaného Pavelky.
     
    39:13
    V posledních sekundách druhé třetiny budeme sledovat vhazování po levici Jaroslava Pavelky, jeho spoluhráči totiž vyhodili kotouč až na icing.
     
    39:40
    Domácí celek se v posledních sekundách hry dostal do ofsajdu, hra tak bude dvacet sekund před koncem periody pokračovat ve střední třetině.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá část hry nabídla jedinou branku, které se dočkali hosté. Roman Kukumberg dostal přihrávku před branku, kde si rozpohyboval Lukeše a skóroval. Jinak sledujeme hodně vyrovnané utkání, ve kterém jsou o něco šťastnější právě hosté.

    Střely na branku: 19:22 (10:8 v této třetině)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Piráti se dostávali do útoku pomocí Petra Koblasy. Ten ovšem dostával přihrávku do ofsajdu, a tak se hra přerušuje.
     
    41:14
    Nicolas Hlava na levé straně nerozjel slibně rozvíjející se akci, v následném snažení hosté vyhodili kotouč na střídačku.
     
    41:34
    Štěpán Lukeš se nyní nadvakrát luxusně zaskvěl! Petr Koukal unikal sám na chomutovského brankáře, kterého ale neprostřelil. Nevyšla ani dorážka Radka Smoleňáka!
     
    42:27
    Nahození Juraje Valacha od modré čáry poskakovalo Pavelkovi nad ramenem, do branky kotouč ale nakonec nespadl. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    43:12
    Rychlá akce domácích. Michal Poletín se dostával na levé straně do zakončení, ačkoliv mohl přihrávat na volného Smejkala. Poletín branku netrefil.
     
    43:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přišla odměna v podobě obdržené branky! FILIP PAVLÍK dostal přihrávku na pravý kruh, kde nikterak nezazmatkoval a přesnou střelou překonal Štěpána Lukeše. Asistence: Dominik Graňák a Petr Zámorský.
    43:35 Filip PAVLÍK - 0:2
     
    43:51
    Hra bude pokračovat po pravici Jaroslava Pavelky, který dnes nemusel dosud lovit kotouč ze sítě. Piráti mají na vyrovnání více jak patnáct minut.
     
    44:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď Pirátů, opět je o co hrát! MARTIN ŠŤOVÍČEK dostal přihrávku mezi kruhy a zakončením mezi betony Jaroslava Pavelky snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Brett Flemming.
    44:11 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:2
     
    45:08
    Domácí se hned dostali do zakončení, Petr Koblasa využil akce Michala Vondrky a zakončoval. Jaroslav Pavelka ovšem svůj celek podržel a neinkasoval!
     
    46:07
    Jan Havel objel branku a připravil na levý kruh puk pro Michala Poletína. Ten hned zakončoval, ale brankáře Pavelku nepřekonal ani nyní.
     
    46:34
    Domácí byli aktivní v útočné třetině, ale do zakončení se neprobojovali. Pokračovat se bude po pravici Jaroslava Pavelky, hned po skončení komerční pauzy.
     
    47:25
    Podél levého mantinelu se až do zakončení prokličkoval Lukáš Cingel. Ten po ledě střílel na Lukeše, jenž jeho pokus vyrazil, bránící hráči následně kotouč odehráli.
     
    47:47
    Hned se domácí dostali do útoku a vybojovali vhazování před Jaroslavem Pavelkou.
     
    48:18
    Michal Poletín si po pravé straně najel do brankoviště a bekhendem zakončoval. Kotouč vyrazil Pavelka před Chloubu, který se ale nedokázal prosadit přes bránícího hráče.
     
    48:42
    Kombinační hra domácího celku byla ukončena svižnou střelou Stanislava Dietze. Ten ale přestřelil branku a hra je následně vykázaná do střední třetiny.
     
    49:27
    Lukáš Cingel se pokoušel opět projít do zakončení, podél pravého mantinelu se nacpal do brankoviště, kde se mu ovšem nic nepovedlo vymyslet.
     
    50:24
    Štěpán Lukeš nyní nerozehrál ideálně a Jiří Šimánek se dostával do šance po přihrávce zpoza branky. Zakončoval do vzdálenější šibenice, ale branku ani netrefil.
     
    51:18
    Piráti mají šanci vyrovnat. Na lavici hanby míří za podražení hostující Oskars Cibulskis.
     
    52:05
    Michal Dragoun se v oslabení dostal přes bránící hráče Chomutova, udělal dokonce Lukešovi kličku, ale branku netrefil. Mířil jen do boční sítě ve velké šanci Mountfieldu.
     
    52:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    I tak ale Piráti faul Cibulskise trestají! PETR KOBLASA dostal parádní přihrávku do prázdné branky a dal svojí třetí branku ve třetím utkání! Asistence: Michal Vondrka a Ivan Huml.
    52:47 Petr KOBLASA - 2:2
     
    53:45
    Je vyrovnáno a hraje se téměř od začátku. Piráti jsou aktivní a žene je publikum, povede se domácím ještě otočit?
     
    54:08
    Před poslední komerční přestávkou utkání střílel od pravého mantinelu Michal Vondrka, který zaměstnal Jaroslava Pavelku. Ten kotouč vyrazil do ochranné sítě nad brankou.
     
    54:43
    Obránci Chomutova nyní několikrát stříleli od modré čáry a snažili se nějaký způsobem překvapit Jaroslava Pavelku. Ten nyní ale zasahovat nemusel.
     
    55:31
    Přihrávka na Martina Šťovíčka následně nebyla zachycena a pokračovat se bude vhazováním před brankou Štěpána Lukeše.
     
    55:44
    Štěpán Lukeš zlikvidoval střelecký pokus od modré čáry, Jan Havel následně unikal do protiútoku. Nahrával na Ronalda Knota, který nahodil a šel střídat.
     
    56:03
    Blaž Gregorc následně vyhodil kotouč na icing a hra se stěhuje zpátky před Jaroslava Pavelku. Utkání pomalu a jistě spěje do prodloužení.
     
    56:29
    Chomutovský brankář následně zachytil nahození Mountfieldu a puk raději před dotírajícími hráči podržel pod lapačkou. Vhazování po jeho levici.
     
    57:24
    Obléhání domácí branky bylo zakončeno střeleckým pokusem od modré čáry, který Lukeš zachytil. Pokračuje se útok domácích Pirátů.
     
    58:34
    Ve velkém tlaku byli nyní domácí, kteří celou akci zakončoval Ivanem Humlem před brankou. Tomu se ovšem nepovedlo prostřelit bránící hráče před sebou.
     
    59:20
    Hradečtí se již nikam moc neženou a kombinují ve vlastní třetině. Třetí část hry se nejspíše poklidně dohraje a oba celky si vezmou z utkání minimálně jeden bod.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina nabídla tři branky. Hosté nejdříve navyšovali své vedení zásluhou Filipa Pavlíka na 2:0, Piráti se ale díky brankám Martina Šťovíčka a Petra Koblasy dostali zpět do utkání a nyní budou bojovat o bonusový bodík.

    Střely na branku: 30:31
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:18
    Rychlá akce domácích. Petr Koblasa dával žabičku před branku na Michala Vondrku, kterému se ovšem před brankou nepovedlo puk trefit a zakončit.
     
    60:59
    Na druhé straně to přes obránce zkoušel Petr Zámorský, ztečovaný pokus ovšem skončil jen vysoko nad brankou Štěpána Lukeše.
     
    61:55
    Michal Poletín se následně pokoušel překvapit Pavelku zakončením zpoza branky, hostující brankář se ovšem nenechal překvapit a puk zachytil betony.
     
    62:46
    Hodně parádní kombinace domácích byla zakončena přihrávkou Koblasy na Vondrku, který v dobré pozici zakončoval. Jaroslav Pavelka se ovšem překonat nenechal!
     
    63:38
    Po snažení domácích se do úniku dostal Lukáš Cingel, jenž měl na hokejce rozhodnutí. Ivan Huml se ovšem vrátil a parádně mu kotouč vystřelil.
     
    64:37
    Juraj Valach následně obkroužil branku a zakončoval na přední tyčku, připraveného Pavelku ovšem nepřekonal. Piráti ale stále tlačí.
     
    64:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je hotovo, Piráti v posledních sekundách rozhodují o svém vítězství! MICHAL VONDRKA se dostal ke kotouči před brankou a zakončoval. Pavelkovi kotouč přepadl přes rameno a dopadl za čáru, velké štěstí pro domácí a smůla pro hosty. Asistence: Stanislav Dietz.
    64:57 Michal VONDRKA - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    V prodloužení byli aktivnější a lepším celkem domácí, kteří nakonec v posledních sekundách rozhodli o své výhře. Za domácí se dnes prosazovali Martin Šťovíček, Petr Koblasa a Michal Vondrka. Branky hostí stříleli Roman Kukumberg a Filip Pavlík.

    Střely na branku: 34:32
    Nejlepší hráči: Štěpán Lukeš (30z.) – Dominik Graňák (0+2)
     
    Já vám děkuji za pozornost a někdy zase u extraligy na počtěnou! (20:05:28)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 45. Šťovíček (Flemming), 53. Koblasa (Vondrka, Huml), 65. Vondrka (Dietz) – 28. Kukumberg (Jaroslav Bednář, Graňák), 44. F. Pavlík (Graňák, Zámorský)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, Grman – J. Havel, Huml, Koblasa – Vondrka, Šťovíček, Sklenář – Chrpa, Smejkal, Poletín – Hlava, Chlouba, A. Dlouhý.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Dvořák) – Pláněk, Vydarený, Zámorský, Cibulskis, Gregorc, Graňák, F. Pavlík – Köhler, Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednář, Džerinš, Cingel – Látal, Koukal, Smoleňák – Vopelka, Kukumberg, Zigo.

    Rozhodčí: Petružálek, Kika – Barvíř, Blümel
    thejrc.org