Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (1:3 po s.n.) | Jihlava – Litvínov 5:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Plzeň 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.)
Sparta – Třinec 3:5 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
Mountfield HK
Středa 03.01.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já vám děkuji za pozornost a někdy zase u extraligy na počtěnou! (20:05:28)
     
    V prodloužení byli aktivnější a lepším celkem domácí, kteří nakonec v posledních sekundách rozhodli o své výhře. Za domácí se dnes prosazovali Martin Šťovíček, Petr Koblasa a Michal Vondrka. Branky hostí stříleli Roman Kukumberg a Filip Pavlík.

    Střely na branku: 34:32
    Nejlepší hráči: Štěpán Lukeš (30z.) – Dominik Graňák (0+2)
     
    Konec zápasu.
    64:57 Michal VONDRKA - 3:2
     
    64:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je hotovo, Piráti v posledních sekundách rozhodují o svém vítězství! MICHAL VONDRKA se dostal ke kotouči před brankou a zakončoval. Pavelkovi kotouč přepadl přes rameno a dopadl za čáru, velké štěstí pro domácí a smůla pro hosty. Asistence: Stanislav Dietz.
     
    64:37
    Juraj Valach následně obkroužil branku a zakončoval na přední tyčku, připraveného Pavelku ovšem nepřekonal. Piráti ale stále tlačí.
     
    63:38
    Po snažení domácích se do úniku dostal Lukáš Cingel, jenž měl na hokejce rozhodnutí. Ivan Huml se ovšem vrátil a parádně mu kotouč vystřelil.
     
    62:46
    Hodně parádní kombinace domácích byla zakončena přihrávkou Koblasy na Vondrku, který v dobré pozici zakončoval. Jaroslav Pavelka se ovšem překonat nenechal!
     
    61:55
    Michal Poletín se následně pokoušel překvapit Pavelku zakončením zpoza branky, hostující brankář se ovšem nenechal překvapit a puk zachytil betony.
     
    60:59
    Na druhé straně to přes obránce zkoušel Petr Zámorský, ztečovaný pokus ovšem skončil jen vysoko nad brankou Štěpána Lukeše.
     
    60:18
    Rychlá akce domácích. Petr Koblasa dával žabičku před branku na Michala Vondrku, kterému se ovšem před brankou nepovedlo puk trefit a zakončit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nabídla tři branky. Hosté nejdříve navyšovali své vedení zásluhou Filipa Pavlíka na 2:0, Piráti se ale díky brankám Martina Šťovíčka a Petra Koblasy dostali zpět do utkání a nyní budou bojovat o bonusový bodík.

    Střely na branku: 30:31
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    Hradečtí se již nikam moc neženou a kombinují ve vlastní třetině. Třetí část hry se nejspíše poklidně dohraje a oba celky si vezmou z utkání minimálně jeden bod.
     
    58:34
    Ve velkém tlaku byli nyní domácí, kteří celou akci zakončoval Ivanem Humlem před brankou. Tomu se ovšem nepovedlo prostřelit bránící hráče před sebou.
     
    57:24
    Obléhání domácí branky bylo zakončeno střeleckým pokusem od modré čáry, který Lukeš zachytil. Pokračuje se útok domácích Pirátů.
     
    56:29
    Chomutovský brankář následně zachytil nahození Mountfieldu a puk raději před dotírajícími hráči podržel pod lapačkou. Vhazování po jeho levici.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 45. Šťovíček (Flemming), 53. Koblasa (Vondrka, Huml), 65. Vondrka (Dietz) – 28. Kukumberg (Jaroslav Bednář, Graňák), 44. F. Pavlík (Graňák, Zámorský)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, Grman – J. Havel, Huml, Koblasa – Vondrka, Šťovíček, Sklenář – Chrpa, Smejkal, Poletín – Hlava, Chlouba, A. Dlouhý.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Dvořák) – Pláněk, Vydarený, Zámorský, Cibulskis, Gregorc, Graňák, F. Pavlík – Köhler, Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednář, Džerinš, Cingel – Látal, Koukal, Smoleňák – Vopelka, Kukumberg, Zigo.

    Rozhodčí: Petružálek, Kika – Barvíř, Blümel
    thejrc.org