Lipt. Mikuláš – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Detva – Poprad 1:3 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:8 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 5:4 (po pr.)
konec
HK Detva
1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
HK Poprad
sk Středa 03.01.2018, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HC 07 Detva a HK Poprad. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00!

    Po novom roku sa fanúšikovia hokeja môžu tešiť na ďalšie zápasy hokejovej Tipsport ligy, teda našej najvyššej hokejovej súťaže. Na programe je dnes 33. kolo, ktoré okrem iných zápasov prinesie aj súboj mužstiev, ktoré sa nachádzajú v rozličných situáciach. Posledná Detva dnes na svojom ľade privíta v hernej pohode hrajúci Poprad.

    HC 07 Detva:
    Nováčik súťaže sa aj naďalej výsledkovo trápi. Zverenci trénera Ivana Dorniča majú momentálne na svojom konte 15 bodov a nachádzajú sa tak až na poslednom 10. mieste. Detva sa už viacmenej pripravuje na baráž, pretože postup do play-off je na míle vzdialený. Domáci však vo svojich zápasoch predvádzajú aj svetlé momenty, žiaľ na bodové zápisy to nestačí. V minulom kole sa im však konečne podarilo vyhrať na ľade súpera, keď porazili Liptovský Mikuláš najtesnejším rozdielom 1:0!

    HK Poprad:
    To hostia sú na tom oveľa lepšie. Poprad má momentálne na svojom konte 58 bodov a nachádza sa tak na 6. mieste. Hostia majú tak už aj slušný náskok s vyhliadkami na postup do play-off, určite vy však ešte chceli svoju pozíciu vylepšiť. Pomôcť im v tom môže aj výborná posledná forma, zverenci trénera Marcela Ozimáka z posledných 5 zápasov vždy brali body a ťahali štvorzápasovú šnúru víťazstiev. V poslednom zápase však prehrali vo Zvolene 3:2 po nájazdoch.

    Favorit:
    Stávkové kancelárie a aj tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia Poprad. Detva však už v tejto sezóne dokázala na svojom ľade nad Popradom zvíťaziť, vtedy to oblo vôbec prvé historické víťazstvo Detvy v Tipsport lige. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 Detva: Viarbitski (A. Nagy) – Kuklev, Chovan, Sládok, F. Fekiač, Macejko, Šimon, Gachulinec, Jendroľ – Sitnikov, Surovka, Ščurko – Žilka, Chovan, Milý – Piačka, Murček, Videlka – Utkin, M. Surový, Abramov

    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – D. Brejčák, McDowell, König, Petran, Fabian, Dinda, Davydov, Jáchym – Štrauch, Mlynarovič, Paločko – Abdul, Heizer, Buc – Vašaš, Vartovník, Bondra – Hvila, Ježek, Nespala

    Rozhodca: Peter Jonák, Jozef Kubuš – Peter Rojík, Roman Výleta
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Príjemný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku tipsportligového zápasu medzi mužstvami HC 07 Detva a HK Poprad už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V domácom drese dnes nastupuje aj nová posila Vitali Sitnikov, ktorý má bohaté skúsenosti z KHL. Na štadióne v Detve dnes budeme svedkami súboja mužstiev, ktoré majú odlišné starosti a delí ich od seba až 43 bodov! Detva však bude chcieť určite nadviazať na posledné víťazstvo z Liptovského Mikuláša a na zlepšené výkony a Poprad zase predĺžiť svoju bodovú šnúru a vylepšiť si tak pozíciu pre play-off. Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Peter Jonák a Jozef Kubuš ako hlavný, čiarovými rozhodcami budú Peter Rojík a Roman Výleta. V dejisku stretnutia je tak už všetko na zápas pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní tohto textového prenosu vám prajem príjemný športový zážitok.

    Z pozície komentátora prenosu ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu na ľadovej ploche, prvá tretina tak už čoskoro odštartuje!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:05
    Prvá tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhrala Detva.
     
    00:27
    Ščurko od modrej nahodil puk na popradského brankára, ale ten stihol ešte rýchlo rozohrať a tak sa do útoku púšťa Poprad.
     
    01:01
    Corbeil teraz zle rozohral puk za svojou bránkou a tak sa v útočnom pásme drží domáci celok.
     
    01:26
    Poprad vyrazil do rýchleho protiútoku, ale Vartovníkove zakončenie bolo zblokované a puk už získava Detva.
     
    01:48
    Videlka sa natlačil pred bránku hostí, ale jeho zakončenia za Corbeilom neskončilo. Útoky sa od úvodu zápasu striedajú na oboch stranách.
     
    02:16
    Tento prechod domácim hokejistom do útočného pásma nevyšiel a po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať pred Viarbitskim.
     
    02:41
    Hostia sa teraz usadili v útočnom pásme, ale všetky zakončenia z popradských hokejok boli nepresné a Viarbitski tak zasahovať nemusel. Dopredu sa tak už dostáva Detva.
     
    03:48
    Táto strela spoza modrej čiary od hostí ale už bola veľmi nebezpečná a skončila na tyčke Viarbitskeho bránky! Domáci tak mali teraz veľké šťastie.
     
    04:09
    Aj naďalej však sledujeme vyrovnaný priebeh zápasu, najväčšiu šancu však už mali hostia. Uvidíme, čo nám prinesú nasledujúce minúty.
     
    04:32
    Pred domácom bránkou sa dostal k puku Vašaš, ale nepodarilo sa mu už jeho snahu zakončiť strelou na Viarbitskeho.
     
    06:17
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Nespala – 2 min., hákovanie).
     
    06:28
    Domáci hrajú v početnej výhode a už sa usadili v útočnom pásme. Spoza modrej nebezpečne pálil Milý, Corbeil ukryl puk do svojej výstroji a prerušil tak hru.
     
    06:57
    Detva sa aj naďalej drží v útočnom pásme, Poprad je tak pod veľkým tlakom a nedarí sa mu vyhodiť puk do bezpečia.
     
    07:16
    Opäť nebezpečné nahodenie na bránu od domácich hokejistov, ale tento pokus od Ščurka skončil v lapačke popradského brankára.
     
    07:52
    Teraz sa už darí hosťom vytláčať domácich preč zo svojho pásma, presilovka domácich sa už kráti.
     
    08:17
    Hostia v plnom počte.
     
    08:32
    Detva dala gól!

    Domáci síce presilovku nevyužili, ale teraz sa už radujú z prvého gólu v tomto zápase! Detva sa ešte držala v útočnom pásme, puk na svoju hokejku získal Macjeko, následne sa dostal k bránke hostí a jeho šikovnú strelu ešte tečoval DAVID VIDELKA a Corbeil je tak po prvý krát prekonaný – 1:0!
    Asistencie: Miroslav Macejko, Edmund Piačka.
    08:32 Videlka - 1:0
     
    09:10
    Poprad sa snaží o okamžitú odpoveď, ale Detva dobre bráni svoje pásmo. Hostia sú teraz pri puku a snažia sa tak niečim prekvapiť svojho dnešného súpera.
     
    09:55
    Na ľade teraz ostáva ležať domáci Gachulinec, okamžite je v opatere lekárov. Uvidíme, či domáci hokejista bude môcť pokračovať v tomto zápase.
     
    10:05
    V hre sa už pokračuje ďalej, hrá sa v obrannom pásme domácich. Gachulinec napokon po vlastných odišiel na striedačku, ale bližšie informácie o zdravotnom stave domáceho hokejistu nemáme.
     
    10:40
    König nahadzoval puk na domácu bránku, napokon radšej Viarbitski hru prerušil.
     
    11:05
    Po vhadzovaní od modrej tvrdo vystrelil König a puk zapadol za Viarbitskeho chrbát! Domáci však ihneď reklamovali, že puk prešiel cez dieru v bočnej sieti. Všetko sa teraz podrobne rozoberá s videorozhodcom.
     
    11:05
    Domáci mali teda napokon pravdu, puk prešiel cez dieru v bočnej sieti a tak tento gól neplatí! Detve tak teraz pomohla aj šťastena. Stále sa v hre nepokračuje, pretože prebieha úprava domácej bránky.
     
    11:38
    Konečne sa už v hre pokračuje, Detva posúva puk do stredného pásma.
     
    11:53
    Napokon sa domáci dostali do zakončenia na bránku hostí, Ščurkov pokus úspešne kryje brankár Corbeil a vhadzovať sa tak bude v obrannom pásme Popradu.
     
    12:09
    Poprad získal puk na svoje hokejky a presúva sa tak do útočného pásma. Domáci sa tak teraz budú musieť brániť.
     
    13:03
    Štrauch sa presunul pred domácu bránku a dobre tam kryl výhľad domácemu brankárovi, puk od modrej však skončil len na zadnom mantinely a tak ide dopredu Detva.
     
    13:54
    Nebezpečná situácia sa črtala na druhej strane, Utkin poslal puk na Maroša Surového a jeho tvrdá strela skončila len na pozornom popradskom brankárovi.
     
    14:29
    Teraz prišla chyba domácich obrancov, zlú rozohrávku zachytil König a z dobrej pozície pálil na domácu bránku, ale Viarbitski vyrazil puk do bezpečia!
    14:29 König v dobrej príležitosti
     
    14:48
    V útočnom pásme sú teraz domáci hokejisti, Poprad je pod menším tlakom. Z tribún je počuť aj veľkú podporu domácim hokejistom.
     
    15:10
    Milý získal puk a nebezpečne vypálil na popradskú bránku, Corbeil bol však pozorný a puk dostal do bezpečia.
     
    15:19
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Videlka – 2 min., sekanie).
     
    15:25
    Detva sa však teraz musí brániť, Poprad sa okamžite usadil v útočnom pásme.
     
    15:48
    Hostia však stratili puk a tak vyrazili aj v oslabení dopredu domáci hokejisti, po strele Sládok sa hra presunie pred Corbeila.
     
    16:19
    Polovička z presilovky hostí už uplynula, Poprad zatiaľ neohrozil brankára Viarbitskeho.
     
    16:48
    Až teraz sa dokázali hostia usadiť v útočnom pásme, ale do zakončenia sa Poprad dostáva len veľmi ťažko.
     
    17:19
    Domáci v plnom počte.
     
    18:05
    Blíži sa už záver prvej tretiny, domáci si držia svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    19:18
    Poprad dal gól!

    Detva nezvládla záver prvej tretiny a inkasuje vyrovnávajúci gól! Poprad sa držal v útočnom pásme, po dobrej prihrávke sa k puku dostal ANDREAS ŠTRAUCH a aj z uhla dokázal presnou strelou prekonať brankára domácich – 1:1!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
    19:18 ŠTRAUCH - 1:1
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Sledovali sme vyrovnanú prvú tretinu, čomu napokon aj napovedá predbežné skóre 1:1! Domáci sa ujali vedenia v 9. minúte, keď sa dokázal presadiť Videlka. V 12. minúte sa z vyrovnania radovali hostia, ale Königov gól napokon správne neplatil, pretože puk prešiel cez dierku v bočnej sieti. Keď už sa zdalo, že domáci budú po prvej tretine vyhrávať, tak prišla chyba v obrannom pásme a Štrauch dokázal pár sekúnd pred koncom prekonať Viarbitskeho.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhá tretina, ktorá sa začne približne o 18:56!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:05
    Druhá tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhrali domáci hokejisti.
     
    20:21
    Za bránku hostí zaviezol puk Ščurko a následne hľadal svojich spoluhráčov, puk však skončila na na popradských hokejkách.
     
    21:07
    Od modrej nebezpečne vypálil König a jeho strelu ešte stihol tečovať aj Štrauch, ale puk napokon tesne minul bránku Detvy.
     
    21:39
    Úvod druhej tretiny zatiaľ jednoznačne patrí Popradu, ale zatiaľ sa do vyloženej šance hostia nedostali.
     
    22:08
    Do rýchleho protiútoku sa dostali domáci hokejisti, ale nedokázali nič nebezpečného vymyslieť a tak ide znova dopredu Poprad.
     
    22:47
    Jáchym nahadzoval puk na domácu bránku, Viarbitski však zasahovať nemusel a Detva tak teraz môže upokojiť hru.
     
    23:03
    V útočnom pásme sa teraz držali domáci hokejisti a Chovan to skúsil aj z uhla na bránku hostí. Corbeil radšej hru prerušil.
     
    23:10
    Poprad dal gól!

    Hostia vyhrali buly vo vlastnom pásme a okamžite vyrazili do útoku. Po peknej kombinácii najprv pálil na domácu bránku McDowell, jeho pokus Viarbitski iba vyrazil pred seba a z dorážky sa už dokázal presadiť MATÚŠ PALOČKO – 1:2!
    Asistencie: James Lee McDowell, Andreas Štrauch.
    23:10 PALOČKO - 1:2
     
    24:26
    Poprad hrá aj naďalej veľmi aktívne a Viarbitski musel opäť zasahovať. Detva sa tak musí momentálne len brániť.
     
    24:56
    Domácim však teraz vyšiel rýchly prechod do útočného pásma a napokon zakončoval na bránku hostí Milý, ale Corbeil si pripisuje úspešný zákrok.
     
    25:05
    Obraz hry sa teraz mení, v útočnom pásme sa drží Detva, ale domácim sa nedarí ich útočnú snahu zakončiť presnou strelou na súperovu bránku.
     
    26:08
    Detva sa pomerne dlho držala v útočnom pásme a Poprad tak bol pod veľkým tlakom, ale domácim táto situácia nič zaujímavého nepriniesla.
     
    26:36
    Obrovská šanca na domácej strane! Po výbornej prihrávke sa pred bránkov hostí dostal do zakončenia Videlka, ale z nádejnej pozície svoj druhý gól v tomto zápase nepridal, pretože Corbeil vytiahol vynikajúci zákrok svojou vyrážačkou.
    26:36 Videlkova veľká šanca
     
    26:56
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Abramov – 2 min., pád pod nohy).
     
    27:10
    Poprad má teraz šancu navýšiť svoje vedenie, postupne sa už hostia usadili v útočnom pásme.
     
    27:35
    Spoza modrej čiary sa do zakončenia dostal Mlynarovič, ale Viarbitski úspešne zasiahol.
     
    27:56
    Polovička z presilovky hostí už uplynula, Detva sa zatiaľ úspešne bráni.
     
    28:25
    Detva vyhnala Poprad do jeho pásma, presilovka hostí sa už pomaly kráti.
     
    28:56
    Domáci v plnom počte.
     
    29:17
    Poprad sa usadil v útočnom pásme, domáci sú tak znova pod menším tlakom. Detva sa však stále bráni úspešne.
     
    30:51
    Milý zachytil puk a rútil sa sám na brankára Corbeil, prekonať sa mu ho však už nepodarilo! Na popradskej strane sa však bude vylučovať.
     
    30:51
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (McDowell – 2 min., podkopnutie).
     
    31:51
    Polovička z domácej presilovky je už preč, domáci sa nemôžu dostať do útočného pásma.
     
    32:29
    Stále sa domácim počas tejto presilovky nedarí, Detva musí znova začínať zo svojho pásma.
     
    32:51
    Hostia v plnom počte.
     
    33:08
    V útočnom pásme sa teraz usadili hostia, snažia sa pridať tretí gól, ktorý by im dodal ešte väčšieho pokoja na hokejky.
     
    34:15
    Opäť sa musí konzultovať strelený gól hostí s videorozhodcom! Heizer doklepol puk za Viarbitskeho chrbát, ale domáci reklamujú vysokú hokejku!
     
    34:15
    Poprad dal gól!

    Tak napokon tento gól platí a hostia odskakujú na rozdiel dvoch gólov! Poprad sa dobre usadil v útočnom pásme, dnes veľmi aktívny König to vyskúšal od modrej, pred bránkou stál dobre postavený RADOVAN HEIZER a ten puk doklepol do domácej bránky – 1:3!
    Asistencia: Peter König.
    34:15 HEIZER - 1:3
     
    35:01
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Bondra – 2 min., držanie).
     
    36:01
    Polovička z trestu Bondu uplynula, domáci sa držia v útočnom pásme, ale nedarí sa im zakončiť ich snahu presnou strelou.
     
    37:01
    Hostia v plnom počte.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme napokon boli svedkami dvoch gólov. Poprad vstúpil do druhej tretiny aktívnejšie, čo korunoval svojim gólom Paločko. Detva potom mala šance na vyrovnanie, ale hostí podržal brankár Corbeil. V 35. minúte sa podarilo vedenie hostí navýšiť Heizerovi a tak Poprad po dvoch tretinách vyhráva 3:1!

    Tretia tretina sa začne približne o 19:52!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:05
    Posledná tretia tretina sa už rozbehla, buly vyhral Poprad.
     
    40:10
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Kuklev – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    40:15
    Poprad rozbehol svoju presilovku, po buly zakončoval Mlynarovič, ale Viarbitski puk vyrazil do bezpečia.
     
    40:38
    Detva sa zatiaľ bráni úspešne a posiela puk do stredného pásma.
     
    41:10
    Polovička z presilovky Popradu už uplynula, domáci zatiaľ svojho súpera do ničoho nepustili.
     
    41:53
    Hostia sa nemôžu dostať do útočného pásma, Popradu táto presilovka vôbec nevychádza.
     
    42:08
    V závere presilovky to ešte skúšal Bondra, ale dobrý zákrok predviedol Viarbitski a podržal tak svoje mužstvo.
     
    42:10
    Domáci v plnom počte.
     
    42:56
    Momentálne sa v útočnom pásme nachádza domáci celok, ľahké nahodenia na popradskú bránku však bez problémov rieši brankár Corbeil.
     
    43:14
    Po rýchlom prechode do útočného pásma sa do zakončenia na domácu bránku dostal McDowell, ale Viarbitski bol opäť pozorný.
     
    44:05
    Nová posila v drese domácich Sitnikov sa ocitol v nádejnej pozícii na skórovanie, ale v rozhodujúcej chvíli nezasiahol puk úspešne a tak Corbeil zasahovať nemusel.
     
    44:53
    K puku sa dostal Milý, neváhal a pohotovo zakončil. Puk však skončil len na betónoch brankára Corbeila.
     
    45:02
    Do zakončenia sa opäť dostal domáci hokejisti Milý, ale jeho tvrdé zakončenie išlo tesne nad bránku Popradu.
     
    45:48
    Pred bránkou hostí teraz sledujeme tlak domácich hokejistov, ich súper sa však bráni úspešne a do zakončenia sa teraz Detva nedostáva.
     
    46:17
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., podrazenie).
     
    46:28
    K odrazenému puku sa dostal Abdul, ale jeho strela z prvej mu vôbec nesadla. Následne sa Detva oslobodila.
     
    47:17
    Polovička trestu už uplynula, Poprad rozohráva za svojou bránkou.
     
    47:49
    Vhazduje sa v strednom pásme, dnes zatiaľ ani jednému z tímov presilovky nevychádzajú podľa predstáv.
     
    48:17
    Domáci v plnom počte.
     
    48:20
    Pekný prienik na bránku domácich teraz predviedol Buc, ale jeho zakončenie skončilo len na pripravenom brankárovi Viarbitskom.
     
    49:10
    Detva sa usadila v útočnom pásme, ale ani z tohto dlhšie pobytu domáci nevyťažili žiadnu nebezpečnú strelu na Corbeila.
     
    49:35
    Až teraz prišlo nahodeniu puku od modrej, Corbeil radšej hru prerušil. Detva sa tak dostáva do útočného pásma.
     
    50:00
    Do konca tretej tretiny ostáva približne 10 minút, Poprad vyhráva v Detve o dva góly a drží momentálne puk na svojich hokejkách.
     
    50:56
    Obrana domácich teraz chybovala a tak sa hostia dostali pred bránku Viarbitskeho, ale Buc sa už do zakončenia nedostal.
     
    51:24
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, dlhšiu dobu sme už nevideli zakončenie na jednu či druhú bránku. Uvidíme, či príde ešte do konca tejto tretiny niečo zaujímavé.
     
    52:36
    Brejčák hľadal z uhla nebezpečnou prihrávkou pred bránkou Štraucha, ale ten sa už do zakončenia nedostal. Zaútočiť tak môže Detva.
     
    53:08
    Ani jeden z tímov teraz nedokáže dlhšie podržať puk na svojich hokejkách, Popradu to však určite vadiť nemusím, pretože si stále drží svoje vedenia o dva góly.
     
    54:01
    Pred bránkou hostí teraz operoval Milý, ale ani jemu sa nepodarilo zakončiť snahu domácich strelou. Detve sa už začína pomaličky čas krátiť.
     
    54:48
    Momentálne majú puk na svojich hokejkách hostia a tak majú všetko pod svojou kontrolou. Domáci však vysoko napádajú rozohrávku hostí.
     
    55:10
    Toto mohlo pre hostí vyzerať veľmi nebezpečne! Surovka sa krásne zbavil obrancov a dostal sa pred bránku Popradu, ale netrúfal si v dobrej pozícii na strelu a tak puk posúval na Ščurka, ale ani ten nezakončil, pretože mu obranca hostí vynikajúco puk vypichol.
     
    55:18
    Oddychový čas domácich.
     
    55:27
    Ivan Dornič si zobral oddychový čas, domáci stále prehrávajú o dva góly. V hre sa už pokračuje ďalej, Viarbitski zatiaľ ostáva vo svojej bránke.
     
    56:08
    Poprad drží puk na svojich hokejkách a nikam sa neponáhľa. Detva však hostí nepúšťa z ich pásma.
     
    56:32
    Do zakončenia sa dostal Videlka, ale puk trafil iba dobre postaveného Mlynaroviča. Detva však získava buly v útočnom pásme.
     
    56:52
    Po vhadzovaní sa Detva udržala v útočnom pásme, Ščurko sa otočil okolo popradskej bránky, ale jeho zakončenie pohodlne chytá brankár Corbeil.
     
    57:02
    Hra sa momentálne často kúskuje, Poprad vyhadzuje puk na zakázané uvoľnenie. Detva vyvíja tlak, ale stále sa nedostala do žiadnej nebezpečnej šance.
     
    58:02
    Ohlásené boli posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    58:15
    Poprad sa drží v útočnom pásme, Viarbitski tak musí ostať vo svojej bránke.
     
    58:53
    Detva sa dostáva do útočného pásma, čas sa však domácim už veľmi kráti a domáci prehrávajú o dva góly.
     
    59:05
    Viarbitski opustil svoju bránku, Detva to skúša so 6 hráčmi!
     
    59:35
    Domáci sa držia v útočnom pásme, ale hosťom sa darí držať ich ďalej od svojej bránky. Zrejme to tak už vyzerá, že o osude tohto stretnutia je už rozhodnuté.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej tretej tretine už diváci v Detve žiadny gól nevideli a tak sa zápas končí výsledkom 1:3! Sledovali sme však určite veľmi zaujímavé stretnutie, šance boli na oboch stranách, ale napokon boli hostia šťastnejší a domov si odvážajú všetky tri body. Tipsport liga bude pokračovať teraz hneď dvoma kolami za sebou, mužstvá sa proti sebe postavia aj v sobotu a aj v nedeľu!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:28:12)

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 9. Videlka (Macejko, Piačka) – 20. Štrauch (D. Brejčák), 24. Paločko (McDowell, Štrauch), 35. Heizer (König)


    HK Detva: Viarbitski (A. Nagy) – Kuklev, Chovan, Sládok, F. Fekiač, Macejko, Šimon, Gachulinec, Jendroľ – Sitnikov, Surovka, Ščurko – Žilka, Chovan, Milý – Piačka, Murček, Videlka – Utkin, M. Surový, Abramov
    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – D. Brejčák, McDowell, König, Petran, Fabian, Dinda, Davydov, Jáchym – Štrauch, Mlynarovič, Paločko – Abdul, Heizer, Buc – Vašaš, Vartovník, Bondra – Hvila, Ježek, Nespala

    Rozhodčí: Peter Jonák, Jozef Kubuš – Peter Rojík, Roman Výleta
    thejrc.org