Lipt. Mikuláš – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Detva – Poprad 1:3 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:8 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 5:4 (po pr.)
konec
HKM Zvolen
1:8 (0:3, 0:3, 1:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Středa 03.01.2018, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Zvolen dal gól!
    Tak predsa to domácim vyšlo a paradoxne v oslabení. PETR OBDRŽÁLEK vybojoval puk v strednom pásme, vymenil si ho so Šišovským a strelou bez prípravy ukončil Lukášove čisté konto – 1:8.

    Asistoval: Peter Šišovský.
     
    51:42
    Banská Bystrica dala gól!
    Hraškova chyba za bránou. Nasledovala opäť prihrávka pred bránu, Šimko robil čo mohol, ale gólu nezabránil. Tesne pred bránkou sa presadil ÉRIC FAILLE.

    Asistovali: Matej Giľak a Guillaume Asselin.
     
    43:47
    Banská Bystrica dala gól!
    Tomáš Surový opäť spoza brány výborne našiel JOSHA BRITTAINA. Ten ako zakončenie zvolil opäť blafák, ktorý aj s prispením Drgoňa končí v sieti – 0:7.

    Asistencie: Tomáš Surový.
     
    32:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Ďalšia chyba Bokroša v strednom pásme. Opäť prečíslenie hostí a opäť gól. MILOŠ BUBELA ho premieňa strelou popri lapačke. Koľká že je to už dnešná domáca hrúbka, ani to už nerátam.

    Asistovali: Guillaume Asselin a Marek Bartánus.
    23:56 LAMPER - 0:5
     
    23:56
    Banská Bystrica dala gól!
    PATRIK LAMPER teraz nachytal Mareka Šimka na hruškách. Napálil totiž Brittainovu prihrávku spoza brány do Šimkovho betónu a puk na počudovanie všetkých končí v sieti.

    Asistoval: Josh Brittain.
    21:00 BARTÁNUS - 0:4
     
    21:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Opäť prečíslenie dvoch na jedného. MAREK BARTÁNUS najprv síce nedal, Coffman chcel puk odpáliť, ale Bartánus sa zahnal a s prispením šťastia puk končí v bránke.

    Asistovali: Miloš Bubela a Mislav Rosandič.
    17:41 T.SUROVÝ - 0:3
     
    17:41
    Banská Bystrica dala gól!
    Opäť krásna kombinačná akcia z ničoho nič. Josh Brittain získal puk a nemieril si to na stred pásma. Okamžite však prihral na ľavého krídlo TOMÁŠOVI SUROVÉMU a ten pohotovou strelou bez prípravy pridáva tretí gól hostí.

    Asistovali: Josh Brittain a Branislav Kubka.
    09:54 HRNKA - 0:2
     
    09:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Chyba Zvolena v strednom pásme a okamžite unikla dvojica hostí. Bartánus v prečíslení dva na jedna prihral TOMÁŠOVI HRNKOVI a ten opäť strelou nad lapačku zvyšuje.

    Asistoval: Marek Bartánus.
    06:12 BRITTAIN - 0:1
     
    06:12
    Banská Bystrica dala gól!
    Chybička v domácej obrane a súper ju okamžite trestá. Puku sa zmocnil JOSH BRITTAIN a ukážkovým blafákom prekonáva Nieminena.

    Asistovali: Tomáš Surový a Tomáš Hrnka.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 56. Obdržálek (Šišovský) – 7. Brittain (T.Surový, Hrnka), 10. Hrnka (Bartánus), 18. T.Surový (Brittain, Kubka), 21. Bartánus (Bubela, Rosandič), 24. Lamper (Brittain), 33. Bubela (Asselin, Bartánus), 44. Brittain (T.Surový), 52. Faille (Giľak, Asselion)


    HKM Zvolen: Nieminen (Šimko) – Kováčik, Hraško, Drgoň, Ross, Wharton, Ťavoda, Bokroš, Andersons – Šišovský, Kytnár, Mich.Chovan – Coffman, Špirko, Obdržálek – Síkela, Steén, Matis – Ďaloga, L.Jurík, Marcinek (tréner – P.Mikula)
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka, Kubka, Rosandič, Delisle, Gélinas, Aliu, Sedlák – Brittain, T.Surový, Lamper – Bartánus, Bubela, Hrnka – Asselin, Faille, Giľak – Gabor, Češík, Kabáč – Róth (tréner – V.Országh)

    Rozhodčí: Stano, Štefík – Krajčík, Junek (video – Mihálik)

    Diváci: 3895
    thejrc.org