Lipt. Mikuláš – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Detva – Poprad 1:3 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:8 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 5:4 (po pr.)
konec
HC Košice
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Středa 03.01.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Košice dali gól!
    Je rozhodnuté, na 4:2 upravil gólom do prázdnej bránky DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Ladislav Nagy, Peter Boltun.
    50:20 Šimon PETRÁŠ - 3:2
     
    50:20
    Košice dali gól!
    A Košice sa dostávajú do vedenia. Dukla v ostatných minútach ostávala až príliš často v defenzíve, pričom teraz tam chýbala. Bolo z toho prečíslenie dvoch proti jednému, ktoré využil ŠIMON PETRÁŠ. Asistencie: Tomáš Klíma, Václav Čížek.
    38:14 Richard JENČÍK - 2:2
     
    38:14
    Košice dali gól!
    Po presilovkovom góle Trenčína to napokon stihli počas početnej výhody aj domáci hokejisti. Strelu z ľavého krídla Valent pokryť nedokázal, do listiny strelcov sa tak zapísal RICHARD JENČÍK. Asistencie: Gabriel Spilar, Eduard Šedivý.
    31:57 Juraj BEZÚCH - 1:2
     
    31:57
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa usadili v pásme svojho hostitelia a po dlhšej kombinácii sa opätovne ujímajú vedenia. O modrej teraz Lundströma prestrelil JURAJ BEZÚCH. Asistencie: Branko Radivojevič, Ondrej Mikula.
    21:31 Dávid ŠOLTÉS - 1:1
     
    21:31
    Košice dali gól!
    Hostia sa ale z vedenia dlho netešili. Košičania sa po buly dostali do pásma, poslali si niekoľko prihrávok a skórovali. Ruky už nad hlavu zdvíha DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Jere Pulli, Peter Boltun.
    20:50 Peter ÖLVECKÝ - 0:1
     
    20:50
    Trenčín dal gól!
    Čížek s Pullim sa k puku v košickej obrannej tretine nedostali, čo využil PETER ÖLVECKÝ. Ten vykorčuľoval spoza bránky, z veľkého uhla prekvapivo vystrelil a nachytal tak Lundström na hruškách. Asistencie: Tomáš Starosta, Tibor Varga.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Šoltés (Pulli, Boltun), 39. Jenčík (Spilar, Šedivý), 51. Petráš (Klíma, Čížek), 60. Šoltés (Nagy, Boltun) – 21. Ölvecký (Starosta, Varga), 32. Bezúch (Radivojevič, Mikula)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Šedivý, Dudáš, Kessel, Čížek, Koch, Pulli, Michalčin, Petráš – Jenčík, Pacan, Spilar – Suja, Hovorka, Kafka – Nagy, Boltun, Hričina – Klíma, Vrábeľ, Šoltés
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta, Bohunický, Frühauf, Cebák, Holenda, Pač, Themár – Radivojevič, Ölvecký, Varga – Sojčík, Ružička, Bezúch – Mikula, Dlouhý, Hecl – Švec, Pardavý, Gašparovič

    Rozhodčí: D. Konc, J. Konc – Smrek, Kollár
    thejrc.org