N.Novgorod – Kazaň 3:7 (kon.) | Soči – Čerepovec 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:2 (kon.)
Riga – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:7 (1:2, 0:4, 2:1)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 04.01.2018, 15:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:30 Vasilij TOKRANOV - 3:7
     
    51:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté ale rychle odpovídají, parádní ofenzivní přestřelka pokračuje. Na konci přesilovkové kombinace Ak Barsu stál od modré střílející VASILIJ TOKRANOV, jehož dělovku Ivan Lisutin nestačil zastavit. Asistence: Vladimir Tkačov a Alexandr Burmistrov.
    50:49 Gennadij STOLJAROV - 3:6
     
    50:49
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, domácí se prosazují ve vlastním oslabení a už je to "jen" o tři góly. GENNADIJ STOLJAROV vybojoval puk ještě ve vlastním pásmu, poté ujel po levém křídle a svůj samostatný nájezd zakončil přesně! Bez asistence.
    48:58 Ivan ZACHARČUK - 2:6
     
    48:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali alespoň kosmetické úpravy skóre. Mozer vyslal do přečíslení rozjetého Verjajeva a ten ještě přenechal kotouč IVANU ZACHARČUKOVI, který z první propasíroval kotouč za Garipovova záda! Asistence: Danil Verjajev a Jevgenij Mozer.
    35:09 Vladimir TKAČOV - 1:6
     
    35:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Demolice Torpeda pokračuje. Andrej Markov vypálil od modré a střela hvězdného obránce se od zadního hrazení odrazila přesně na čepel VLADIMIRA TKAČOVA, na jehož dorážku už Lisutin nedosáhl! Asistence: Andrej Markov a Justin Azevedo.
    28:26 Anton GLINKIN - 1:5
     
    28:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Zdá se, že v půlce zápasu už je definitivně rozhodnuto. ANTON GLINKIN projel jako nůž máslem do útočného pásma, vyměnil si puk s Gluchovem a poté z ostrého úhlu překonal bezmocného Lisutina. Asistence: Michail Gluchov.
    22:48 Nikita JAZKOV - 1:4
     
    22:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Ani Lisutin ale čisté konto dlouho neudržel! Katastrofální Duginovy rozehrávky se před domácím brankářem zmocnil NIKITA JAZKOV a tváří v tvář střídajícímu gólmanovi Torpeda se nemýlil! Asistence: Arťom Lukojanov.
    21:23 Atte OHTAMAA - 1:3
     
    21:23
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté vstoupili do druhé třetiny aktivně a jsou za to odměněni gólem! K dorážce Azevedovy střely z pravého kruhu se v předbrankovém prostoru dostal ATTE OHTAMAA a jeho pokus propadl Galimovovi do sítě. Asistence: Justin Azevedo a Jiří Sekáč.
    14:08 Jegor DUGIN - 1:2
     
    14:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A už je to opět jen o gól, také domácí se prosazují v přesilovce! Kaspars Daugavinš na útočné modré posunul kotouč na pravou stranu, kde číhal volný JEGOR DUGIN, který se poté trefil nechytatelně do šibenice. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    08:31 Jiří SEKÁČ - 0:2
     
    08:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Dvě přesilovky, dva góly. Gluchov zavezl kotouč na útočnou modrou, kde ho přenechal rozjetému JIŘÍMU SEKÁČOVI, který jen tak bekhendem plácl do puku a Stanislav Galimov zůstal stát jako opařený! Asistence: Michail Gluchov.
    05:22 Vladimir TKAČOV - 0:1
     
    05:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovku využívají a dostávají se do vedení! Nikita Jazkov ujel po pravém křídle a jeho následnou střelu Stanislav Galimov vyrazil jen do prostoru, kde číhal na dorážku připravený VLADIMIR TKAČOV, který se nezmýlil. Asistence: Nikita Jazkov.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 15. Dugin (Daugavinš), 49. I. Zacharčuk (Verjajev, Mozer), 51. Stoljarov – 6. Tkačov (Jazkov), 9. Sekáč (M. Gluchov), 22. Ohtamaa (Azevedo, Sekáč), 23. Jazkov (Lukojanov), 29. Glinkin (M. Gluchov), 36. Tkačov (Markov, Azevedo), 52. Tokranov (Tkačov, Burmistrov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (22. Lisutin) – Grigorev, S. Zacharčuk, Barancev, Kinrade, Sergijenko, Šulenin, Beljakov – Galuzin, Žukov, Sabolič – Daugavinš, Dugin, Paršin – Stoljarov, S. Kosticyn, Gračov – Mozer, I. Zacharčuk, Urakov – Verjajev.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Markov, Jarullin, Batyršin, Tokranov, Ljamkin, Ohtamaa, Fatkullin – Zaripov, Galijev, Lander – Tkačov, Azevedo, Sekáč – Lukojanov, Jazkov, A. Potapov – M. Gluchov, Glinkin, Burmistrov – Kara.

    Rozhodčí: Birin, Gofman – Sazonov, Šeljanin
    thejrc.org