Benátky n/J – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Vsetín – Kadaň 11:0 (kon.) | Třebíč – Prostějov 4:2 (kon.)
K. Vary – Havířov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kladno – Slavia 7:2 (kon.)
Přerov – Litoměřice 8:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
11:0 (4:0, 3:0, 4:0)
SK Trhači Kadaň
Čtvrtek 04.01.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ve třetí třetině potvrdili Valaši svou převahu a stejně jako v první třetiny vsítili čtyři branky. Při vsetínské kanonádě se skóre zastavila na stavu 11:0, jedenáct vsetínských branek má na svědomí deset různých střelců, dvěma góly se prezentoval Ondřej Slováček. Nejlepšími hráči utkání byli však na obou stranách vyhlášeni gólmani, za domácí tedy Michal Šurý, za tým hostí pak Patrik Spěšný.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:54:46)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Dvě sekundy před koncem utkání se ke střele z vrcholu pravého kruhu dostal Protasenja, jenž střelu odraženou od betonů ještě dorážel. Spěšný pokus ukrývá ve své náruči a zápas končí.
     
    59:36
    Od modré vypálil Dundáček, jeho střelu se ještě pokoušel tečovat ze vzduchu Březina. Puk ale končí za brankou, kde orazítkoval mantinel.
     
    59:31
    Domácí v plném počtu.
     
    58:48
    Havlíček se snažil o založení útoku z vlastního pásma, když vzal vše na sebe. Cestou k Šurého brance se k němu přidali ještě dva spoluhráči, nakonec se však k brankovišti přes vsetínskou obranu nedostali.
     
    57:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Anatolij Protasenja – 2 min., podražení).
     
    57:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Brankové hody na Lapači ještě nekončí! JAROSLAV MARKOVIČ dostal od Frola přihrávku na vrchol brankoviště a poslal kotouč do horních pater branky. Asistence: Tomáš Frolo, David Březina.
     
    56:09
    Illéš s Vítkem se dostali do přečíslení, prvně jmenovaný stihl poslat zadovku na Vítka, byl však podražen Cestrem, který míří na trestnou lavici.
     
    55:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ SLOVÁČEK využívá v dnešním zápase jako první přesilovou hru, čímž přidává na konto Vsetína desátou branku! Přesilovková kombinace se zastavila na pravém kruhu, odkud vsetínský útočník poslal puk za přemisťujícího se brankáře hostů. Asistence: Tomáš Vávra, Filip Dundáček.
     
    55:25
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Ondřej Havlíček – 2 min., hákování).
     
    55:13
    Černý nabruslil do útočného pásma, jeho první střela se od betonů odrazila opět na jeho hokejku, následnou střelu zblokoval obránce Frolo. Z pohledu hostů to ale nebylo vše a z druhé vlny k levé tyčce dorážel Krejčiřík. Vsetínský gólman Šurý se však zřejmě inspiroval od reprezentačního brankáře Josefa Kořenáře a ve svém brankovišti čaruje podobně jako on.
     
    54:13
    Domácí v plném počtu.
     
    54:10
    Černý tečoval v předbrankovém prostoru střelu z pravého kruhu, Šurý se stačil rychle přemístit k pravé tyčce a hostujícího obránce vychytal.
     
    53:41
    Vsetínu se do této chvíle dařilo držet kotouč na hokejkách a kontroloval hru i v početní nevýhodě. Nyní se však Trhači usadili před vsetínskou bránou a začínají si vytvářet tlak.
     
    52:13
    Kadaň si teď jasně šla za první brankou v dnešním zápase a byla k ní opravdu blízko, když Šurý zaváhal mimo své brankoviště. Tlak hostů přinesl také faul – na dvě minuty navštíví trestnou lavici Dundáček, jenž se provinil sekáním.
     
    50:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Od modré čáry vystřelil DANIEL KRENŽELOK, jenž přesně trefil pravý horní roh. U pravé tyčky byl ještě připraven Kopta, ten však puk nemusel tečovat ani dorážet za brankovou čáru a Valachy dělí od deseti gólů jen jedna branka, které se domácí fanoušci dožadují. Asistence: Jaroslav Markovič, David Březina.
     
    49:47
    Rozehrávku Vítka z vlastního pásma vystihl Procházka a chystal se také vystřelit, jelikož byl v dobré pozici v mezikruží, navíc nikým nebráněn. Kotouč ale hostujícímu obránci z hokejky sjel a jeho spoluhráč zastavil puk až za modrou čarou.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. P. Beránek (Kucharczyk, Ostrčil), 14. Karafiát, 16. Podešva (Slováček, Vávra), 18. Protasenja (Kucharczyk, P. Beránek), 28. Kucharczyk (Kopta, Teper), 30. Kopta (Markovič, Frolo), 40. Slováček (Podešva, Vávra), 43. Illéš (Holomek, Dundáček), 51. D. Krenželok (Markovič, Březina), 56. Slováček (Vávra, Dundáček), 58. Markovič (Frolo, Březina)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Frolo, Ostrčil, Janáček, Teper, Dundáček, Holomek, D. Krenželok – Markovič, Kopta, Březina – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Slováček, Podešva, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (18. Spěšný) – Trefný, R. Černý, Blaha, Šesták, Kadeřávek, Szathmáry, Cestr – Kůs, Hejcman, Krejčiřík – O. Procházka, Havlíček, Chlán – Tupý, Rindoš, Wágner – Macháček.

    Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Adamec, Poruba

    Diváci: 2819
    thejrc.org